^ ne valjas vise tv preso si na pelet ☺️
Kako stvari stoje, prodati kotao i uzeti toplotnu pumpu.Subotica, 49000din tona peleta
Ko sad da kupi kotao na ove cene peleta?Kako stvari stoje, prodati kotao i uzeti toplotnu pumpu.
Neko?Je l moze neko ko ima toby 20 a verujem da je ista prica i kod ostalih, da skine deo gde se nalazi staklence i da mi napise redosled kako bi trebalo da stoji? Mislim da ide prvo onaj metalni prsten do lozista, pa staklence i onda onaj zuti prsten ne znam od kog materijala je.
Odsrafi ovaj deo, pa unutra ima staklence i dva prstena pa mi samo kazi kojim redosledom su da nisam pogresio prilikom vracanja.Brate imam ja Toby 20 ali te ne razumem. Nikad nisam video zuti prsten, niti metalni prsten.
Nadam se da ga nisi ugasio zbog meneSamo da se ohladi kotao..
Ma jok, sad sam stigao kuci. Gumica, staklo, metalni prsten..Nadam se da ga nisi ugasio zbog mene![]()
Hvala ti. Dada, radi ciscenja ja mislim. Ne znam kakva je situacija kod tebe? Je l se garavi staklo?E dabome, kad gledas u kotao najbliza ti je gumica, pa staklo pa metalni prsten. Nisam ni znao da ono moze da se otvori![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari