Šta je novo?

Grejanje na pelet

Ja to ne nadjoh. Na meniju na samok kotlu ili na ovom remote termostatu? Nisam doduse nista ni menjao, majstor kako ga je postavio, tako radi. Menjam samo temp vode, snagu, i temp na termostatu..

Ja to ne nadjoh. Na meniju na samok kotlu ili na ovom remote termostatu? Nisam doduse nista ni menjao, majstor kako ga je postavio, tako radi. Menjam samo temp vode, snagu, i temp na termostatu..
To ti je kad udjes na one tri crtice u donjem desnom uglu pa u delu parametri. Saberes sve brojke i dodas jedan je sifra. Mada bolje da ne cackas da ne zeznes nesto, nisam ni ja nesto strucan previse.

A da znam da ima deo gde trazi sifru, to nisam ni pokušavao. Sto ne znaci da necu sad kad znam kako 😂

410e tona, ovo je ludilo. Knjaževac je u pitanju, adresu prodavnice sam obrisao. Inače, u Nišu može da se nađe za 44000 za tonu.

1000106557.jpg

Ne znam kako je u drugim gradovima konkretno, ali ovo u Nisu sta rade sa peletom je za Toponicu. Ako uspes da nadjes negde cena ide od 44.000 pa navise.

Da meni je danas lik poslao cenu od 410 koji je pre dva meseca prodavao po 210e i koji je trazio kupca za peletaru jer ne može da nađe radnike da mu rade :)

Evo ga i oglas, nema mesec dana. Da skupimo 70k evra pa da se grejemo po nabavnu cenu

Prilozi

• 1000106562.jpg
    1000106562.jpg
    92.9 KB · Pregleda: 20
Mislim da je ovo delom posledica smanjivanja na 1200kw do crvene zone. Ako sam se lepo izrazio..

Nema to veze, pre je do regulativa koje su uvezli na uvoz peleta, do odobrenog izvoza peleta, do najave strozijih mera i taksi za proizvodjace peleta kao i do gramzivosti proizvodjaca/prodavaca.

Meni deluje da su oni svi u nekom dilu.

Ja imam 5t, hteo sam jos tonu da se baskarim do kraja februara ali te pare nema trika da im dam. Pre cu da uzmem inverter klimu, izadje malo skuplje.

Nazad
Vrh Dno