deadwalker4
Poznat
- Učlanjen(a)
- 22.10.2025
- Poena
- 35
Bas to. Zna da zabaguje ucitavanjem temperatura, pa zato ponekad pregreva i kad je ne diras uopste. Diranjem preko app ili na daljinski tera je da ucita senzor pre nego bilo sta uradi.Ako bih sad koristio taj slucaj i pokusao da objasnim moj, bio bi da je promena moda sa heat na auto nateralo klimu da procita temp sa senzora cime je ona u trenutku skocila sa 21 na 25
Pa vrlo moguce je da kad god ti je bila temp na 21 u app, da ti se je refreshovala bas kad je ucitavala 21 na senzoru.
Ako imas Air (sa kucicom i strelicom) opciju, moze tako da refreshujes bez da se išta promeni u podesavanjima jer ta opcija je da bi ubacila spoljasni vazduh, a to nema clivija. Pritisnes air i vratis se na glavni meni i videces promenu i u vlaznosti i u temp, naravno ako se desila promena.
Kod mene nikad nije skocila za toliko mozda za jedan stepen preko i tad se ugasi. A i to i osetim kad treba da se desi, po termometru u sobi.
Ne plasite se da je koristite i preko app, kod mene nije nikad zabagovala strasno. Jednom je i to se opravila sama bez cupanja, samo sam smanjio temp da se ugasi u standby, kad je ponovo krenula da greje, sve bilo ok.