style53
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.12.2023
- Poena
- 885
Klikni na moj Nick pa ce da vidis!Hahahah zezaj zezaj gde zivis style?
Klikni na moj Nick pa ce da vidis!Hahahah zezaj zezaj gde zivis style?
Ma ide u one tzv. kontrolne defroste od 3-5minAko radi na 200w, kad stigne da zamrzne i da ode u df nije mi jasno, al ok tako je programiran?!
Naravno, kod svakog grijanja, a pogotovo niskotemperaturnog.Koliko ja tebe razumem najbitnija je izolacija? Ili?
Stvarno je aždaja, to zagreje za čas. Ja sam napravio kombinaciju u stanu jedna 12ca Amber ultra i jedna 12ca Amber pro. I odrade brzo zagrevanje za 10ak minuta. Koga zanima nek čita moja utiske na forumu za Amber Confort...da ne smaram. U poslednjem trenutku sam promenio narudžbinu sa 2 Pro na jednu Ultra i jednu Pro. I izgleda da je to dobra kombinacija..Ja kad sam gledao klime za dole u +60m2 prvo sam pikirao Gree Viola 18btu pa sam svog coveka pozvao da ga pitam. A on meni: ako hoces stvarno da zaboravis na drva onda idi na Amber 9! I tako sam uradio i nisam se pokajao evo 8 zima
A gore sam se ja zaje*** nisam zvao coveka nego vec zaleteo i kupio
Tebi ona kad zahladni vuce 1kW, mora ici na sat u defrost. Kod Gree, se zalece i ne spusta bas brzo, zato sto tebi brzo opada temperatura.
@style53 Viola je jako dobra klima, ali Amber je azdaja, jos je kod tebe "devetka"😂
Zar nebi taj grejac oplate trebao da spreci stalni dFTebi ona kad zahladni vuce 1kW, mora ici na sat u defrost. Kod Gree, se zalece i ne spusta bas brzo, zato sto tebi brzo opada temperatura.
@style53 Viola je jako dobra klima, ali Amber je azdaja, jos je kod tebe "devetka"😂
Bas te opterece DFZar nebi taj grejac oplate trebao da spreci stalni dF
Razlikuju se grejac tacne i oplate ili ne to je to?Bas te opterece DF
Grejac tacne sluzi samo da se led ne stvara u tacni
To je isto.Razlikuju se grejac tacne i oplate ili ne to je to?
Mislim da je 125 ili 150 ne zameri ako greism 😂Ne brkajte babe i zabe. On sluzi za ono sto mu ime kaze, nema veze sa defrostom. U ostalom, taj grijac nije neke jacine 75W, tako da ono sto si citao o Nordicu kod Gree ne vazi.
To je isto.
Evo na Amber 9Mjerio? Kod ove moje je 70 ili 75W. Skoro sam mjerio kad je bio minus, ima post od ranije. I on se pali samo kad je temperatura ispod 0°.
Ima li jos neko ultru sem nas da vidimo kako se ponasaAko si to procitao na reklamnom sajtu, slobodno otpisi, jer to veze nema.
@style53 Presjekao😂
Najbolje da joj upalim grejalicu da bije direkt u spoljnu@novi15101987
Pitaj nekog servisera da li moze da ti ugradi neki grejac od sporet u tacne kod Amber i samo da se pali oko 0c
Ne prelazi preko 600 550 na 505 radila skupa sa klivijom oko 15 kwKako se danas ponasala, je li isla preko 1kW?
Cim dodje 0 i ode u minus zadrzi se nekoliko dana krece lepota od 15 na 40 kwNe prelazi preko 600 550 na 505 radila skupa sa klivijom oko 15 kw
Pa dobro... tamam se zagrevaju za vikendNe prelazi preko 600 550 na 505 radila skupa sa klivijom oko 15 kw
Najvise volim kad udje u df i kaze cuf zarezi istera me iz mozak onda me oladi dobro da bi otopila spoljnu. 10 minuta stresaPa dobro... tamam se zagrevaju za vikend
Da li je moguce za tih 3 stepena izolacija toliko vredi kad udje u minus jer ja drugi razlog ne vidimPa vidi ovako, danas je citav dan temperatura napolju bila oko 10°, potrosila je 1 klima 12kWh. Ipak 40kWh je dosta.
Danas ultra 23 clivija 22 inace 24-25 sve zavisi koliko se smrznem na poso@novi15101987
Na koliko ti je zadata temp na obe?
Pa opadne za 2-3 stepena mislim nisam merio a povuce na 1.2 1.4 1 sve zavisi ali ga brzo obori kad bio minus sedam ultra na 1 kw 1.2 a clivija na 600 ali set 25Izolacija vrijedi, ali je tebi skok potrosnje na njoj meni, ako cemo iskreno neshvatljiv. Na koliko ti snage radi na spoljnoj temperaturi 1° i koliko stepeni ti opadne temperatura u prostoriji tokom 10-minutnog defrosta?
Ipak drndas temp. stalno gore doleDanas ultra 23 clivija 22 inace 24-25 sve zavisi koliko se smrznem na poso
Ne to sada inace min 24 sada 23 a nocu zbog deteta da se ne odkrije na 25Ipak drndas temp. stalno gore dole
zamisli radi ti na 22c pa je ti dignes na 25c a spojna temp. je oko 0c pa mora da kove DF
Postavi obe na 24c(bez I-Feel) Krilca skroz na dole a ne da biju prema hodnik itd. i to je to...
A clivia prdi?Evo sad samo ultra radi posto za stepen vise
Upadne i ona ali retko kada da li sto duva iz manje sobe ne znam ni jaA clivia prdi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari