Dali74
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.11.2021
- Poena
- 135
Ako se probudiš....Nemam pojma kakav je df. Jos nije bio do sad. A ako je ugasim na -9 napolju mozda se ujutru probudim u zamrzivacu.🙂
Ako se probudiš....Nemam pojma kakav je df. Jos nije bio do sad. A ako je ugasim na -9 napolju mozda se ujutru probudim u zamrzivacu.🙂
To se i ja pitam... Moja Amber koja je 6godine stara izgleda kao da je juce montirana!Druze kad tebi prije klima pocrni tako... mogu mislit kako je fin zrak...
Čemu služe kondezatori u daljinskom?To je ok, odrzava temperaturu. I meni danas klime trose vise nego juce.
U svakom slucaju ako posumnjas da brljavi postupak je sledeci: Gasis na daljinski, cupas iz struje na 10 min, vadis bateruje iz daljinskog i stiskas bilo koje dugme nekoliko puta da se isprazne kondenzatori u daljinskom. Vracas baterije u daljinski, ubadas klimu u zid i palis je.
Čemu služe kondezatori u daljinskom?
Amber 9 greje donji sprat 40m2 ako je temp u plusu onda jos jedna soba neki 20m2 znaci 60m2Пише вероватно на спољној јединици колика је максимална струја или снага. Мислим да и једна и друга могу да троше преко 2 киловата, значи 48 киловатсати је у просеку око 50% од максималног капацитета. Потрошња је ок ако грејеш већи или лоше изолован простор.
To mi je jasno samo nisam mogao da verujem da je bas tolika razlika od neki 38-45kw na skoro 70kw za 24h 😁Logično je kada je veći minus da će trošiti više nego kada je bilo toplije pre NG.
Ok. Koje klime imas druze?@style53 Ок потрошња. Писао сам пре неколико дана да су код мене климе потрошиле 48 киловатсати за 24 сата, греју типа 110 квадрата, температура била од -12 до -8.
Панасоник, није ни битно, само сам написао да је сасвим очекивано да потрошња скочи пуно кад падне температура.Ok. Koje klime imas druze?
Ahahaahah🤣@ribolovacr
Nisi stavio isti post u sledece teme: "Klima uredjaji - opšta diskusija", "Hisense Energy Nordic" i "Gree Amber Comfort 12k". A mozes i u svaku koja u sebi sadrzi reci klima, izbor, inverter i grejanje. Molim te da ispravis to mislim da ce da znaci ljudima...
👌Evo posle ova nekoliko hladna dana:
Amber comfort 12btu 16kwh dnevno 40mkv plus stepeniste prema spratu,non stop.
Hisense nordic 12btu 14kwh dnevno, stim sto greje 12h 40mkv, 12h 18mkv.
Vivax 12btu on-off 6kwh za 12h odrzava samo nocu 23c u sobi od 12mkv.
Ovo je potrosnja kada je preko dana bilo -5c, a nocu -12c.
Ovu potrosnju prosle godine nije bilo teorije da ostvarim sa 4 TA peci. Malo je reci prezadovoljan.😁
Druze pusti klime da rade njen posao i uzivaj ili gledas samo u meraci? 😁 kad dodje postar sa cestitku ce da vidis koliko kw i koliko kako bi kinez reko dinala(dinara)Evo posle ova nekoliko hladna dana:
Amber comfort 12btu 16kwh dnevno 40mkv plus stepeniste prema spratu,non stop.
Hisense nordic 12btu 14kwh dnevno, stim sto greje 12h 40mkv, 12h 18mkv.
Vivax 12btu on-off 6kwh za 12h odrzava samo nocu 23c u sobi od 12mkv.
Ovo je potrosnja kada je preko dana bilo -5c, a nocu -12c.
Ovu potrosnju prosle godine nije bilo teorije da ostvarim sa 4 TA peci. Malo je reci prezadovoljan.😁
Prava sezona pa mi sve zanimljivo, a moram da procenim i sta raditi za sledecu, tj koju konfiguraciju da stavim na sprat. Sledece sezone opustencija i utakmice.🙂Druze pusti klime da rade njen posao i uzivaj ili gledas samo u meraci? 😁 kad dodje postar sa cestitku ce da vidis koliko kw i koliko kako bi kinez reko dinala(dinara)![]()
Tu sam drug malo odsutan bio ,malo kod buraza do skandinavie išao pa vidim gore -17C ,rekoh bolji naš Balkan 😁😂.Gdje mi je drug @alcaponetz kako grije Gree
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari