style53
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.12.2023
- Poena
- 885
To je normalno za Muse 500-600w23C.Fan 3.A modulacija od 500 do 600w.Jednom je spustila ispod 500,ali ovo je neki prosek..
Moja muse radi na 22c Fan 3 (24h)
To je normalno za Muse 500-600w23C.Fan 3.A modulacija od 500 do 600w.Jednom je spustila ispod 500,ali ovo je neki prosek..
Da..od 00h.Ovo je od jutros.
Za mene je to idealna potrošnja,uzevši u obzir da greje spavaću sobu,kuhinju i hodnik.A probaću da otvorim i ostale 2 sobe i kupatilo.Čisto da probam..To je normalno za Muse 500-600w
Moja muse radi na 22c Fan 3 (24h)
Ja sam je uzeo preko kupujem prodajem.Cena je 1990 plus poštarina..Lako se povezuje..App radi odlicno..Mislim.da je u Gigatronu bila oko 3.500..Par puta je imala.prekide u merenju..ali.to kraje kratko..neznam izbkog razloga..ali kad se.to.desi.pojavinse ikonica na app.da me meri potrisnju..Ovako bez vecih problema..
Da..od 00h.
I bilo je 2 prekida,ali kratko je to trajalo.I ne greje se..Za mene je to idealna potrošnja,uzevši u obzir da greje spavaću sobu,kuhinju i hodnik.A probaću da otvorim i ostale 2 sobe i kupatilo.Čisto da probam..
Ja sam je uzeo preko kupujem prodajem.Cena je 1990 plus poštarina..
Moja amber premium 9 roka sigurno neki 12kw za 24h ali moja keva greje neki 50m2... Zato pitam zbog ove woox ona je u gigatronu 2300.-Eto konkretno je Amber danas potrosio 7kw.struje..sto.znaci 290w/h.setovana je bila.22c.auto fan..Nocu povecam fan na 3-4..kako kad..Ja nizu potrisnju od ovoga neocekujem..Licno sam prezadovoljan..
Najbitnije je da greje,i u svakom slučaju je jeftinija od drva i ostalih grejalica koje sam koristio.Musa ne spusta ispod 500w.pa.mozes.da je pevas i.da je setujes kako.god hoces...Neznam. kako ce se pokazati novi modeli npr. Clivia..Rodjeni brat je uzeo taj model..jos je nije ugradio ali sumnajm.da.ce kupovati pam.uticnicu i.da ce ga zanimati potrosnja..Cena joj je dobra tako da neocekuiem nista manji kvalitet od Komforta..Po karakteristika čak.vise vuče prema premijum modelima..Ako se ipak.odluci za merenje potrosnje..javicu utiske..
Iskreno mene ne interesuje potrosnja... cisto onako da vidim razliku izmedju Muse i Amber!Najbitnije je da greje,i u svakom slučaju je jeftinija od drva i ostalih grejalica koje sam koristio.
Gree su kupljene da jedn aide kod dementne babe u selo da se ne zapali na sporet, a jedna u moju kancelariju, 2 Viole u stan, 1 u kucu i 3 Ambera u kucu gde su debelo precenjene potrebe tih prostora jer bi i duplo slabije klime zavrsile posao.@Xepoj87
Koju poveršinu grejes sa 9x klime?
Razlika je u samoj kulturi rada i razlike u ceni od 250€..za koju stvarno vredi doplatiti..jer se kasnije kroz bolju modulaciju koja ide i do 200w.sigurno isplati..Ja sam sve to znao ali mi se nije davalo jos 250€vise za drugi Amber za deciju sobu od 10kv...bila bi stvarno preeejaaaka za nju..I ova u dnevnoj sto greje nekih 25-30kv.verujem da radi sa zadovoljstvom bez da se muči i znoji sa 50%snage i svog kapaciteta..i sama Musa dnevno radi mozda par sati..Da je na Jugu bila legalno u prodaji 9-ka Amber..mozda bi se i odkucio..Duple komande na daljinskom,sam dizajn ivovalitet dugmića.u korist Ambera dobro dodju..I kod Ambera ono sto je mozda i najbitnije nema pregrevanja prostorij..u mom slucaju i u sobi gde je musa je to cak i do 3-4c.Sto znaci debelo masi temp.Npr.trenutni set Muse 18c.a u sobi 22-23c.upali se na kratko i ugasi..Zakljucak..Nema dobre i jeftine klime..Iskreno mene ne interesuje potrosnja... cisto onako da vidim razliku izmedju Muse i Amber!
Meni je potrosnja bez klime 15-20kw za 24h
A kad klime rade je 38-45kw za 24h (sve zavisi od kuvanje, koliko ves masine itd)
svakako mi je jeftinije i cistije od drva
Grejanje sa klimama ti je po meni gospodsko grejanje za one koji vole lepo da se ogreju i ohlade a ne vole mnogo da plate..😁Najbitnije je da greje,i u svakom slučaju je jeftinija od drva i ostalih grejalica koje sam koristio.
Mozes kako ti hoces. Samo je bitno da ti duzinom celog odvodnog creva ide kabl.Mogu li grijaci kabal samo provuci kroz lulicu da mi ne ledi ili mora ici po cijeloj donjoj strani klime
Kod mene ovako , dok radi ne diramAzurirana Gree aplikacija inu ponudi stoji
Firmeare Update v3.75
El neko smeo da odradi?
Ja azurirao nedavno, čini mi se da radi gore nego što je radila.Azurirana Gree aplikacija inu ponudi stoji
Firmeare Update v3.75
El neko smeo da odradi?
Misliš na app da radi gore ili klima? Nisam jos nista brkao preko gree appJa azurirao nedavno, čini mi se da radi gore nego što je radila.
Klima. Na toplijim temp čini mi se da modulira još goreMisliš na app da radi gore ili klima? Nisam jos nista brkao preko gree app
Pa zavisi. Da li pregreva sobu?Jel moguce da klima nesto pobrkala?
Amber od juce duva samo toplo i nikako da pocnje da duva mlako, zadata 22c fan4... spoljna temp preko noci bila -8 a preko dana 0 i sad je vec -5 ali brine me da samo roka baš vruc vazduh a nikako mlak iako na sobni termometar pokazuje 22c ili je ovo normalno da amber voli na minuse da roka bas vruc vazduh?
A Muse radi normalno na zadatu 22c fan4 i duva mlak vazduh sobni termometar pokazuje 22.4c
Nisi naveo dovoljno podataka, koja Amber i koja kvadratura (izolacija), koliko vuče iz utičnice? Ovako možemo samo da nagađamo, ako je sobna temperatura ok...Jel moguce da klima nesto pobrkala?
Amber od juce duva samo toplo i nikako da pocnje da duva mlako, zadata 22c fan4... spoljna temp preko noci bila -8 a preko dana 0 i sad je vec -5 ali brine me da samo roka baš vruc vazduh a nikako mlak iako na sobni termometar pokazuje 22c ili je ovo normalno da amber voli na minuse da roka bas vruc vazduh?
A Muse radi normalno na zadatu 22c fan4 i duva mlak vazduh sobni termometar pokazuje 22.4c
Sobni termometar pokazuje 22.3cPa zavisi. Da li pregreva sobu?
Za Muse mi je jasno da voli da balavi 500-900w ali opet drzi nekako lepo zadatu 22c i to lepo mlako duva i grejem neki 48m2Napisao sam u opštoj temi kako se ponaša moja muse stari model na ovim minusima. Samo skače gore dole (500-900w). Desi se da zadatu ne uspe da dostigne već maši za jedan stepen ispod sad. 23c zadato a klima očitava 22c.
A što se tiče tvog Ambera, ako ne premašuje temperaturu onda *********.., nema greške. Mada opet malo čudno
Amber 9 premium (2017) greje neki 40m2(bez izolacije) pvc stolarija ... ona radi kod moje keve! Ali ovo prvi put da ja vidim licno da roka samo toplo skoro 30h... Znam prosle godine kad bilo -17 ona nije toliko toplo duvala... Ili ona nesto pobrkala na daljinsku pa onda izvukla iz struje i sad klima nesto blokirala hmmmNisi naveo dovoljno podataka, koja Amber i koja kvadratura (izolacija), koliko vuče iz utičnice? Ovako možemo samo da nagađamo, ako je sobna temperatura ok...
To je ok, odrzava temperaturu. I meni danas klime trose vise nego juce.Sobni termometar pokazuje 22.3c
Za Muse mi je jasno da voli da balavi 500-900w ali opet drzi nekako lepo zadatu 22c i to lepo mlako duva i grejem neki 48m2
Amber 9 premium (2017) greje neki 40m2(bez izolacije) pvc stolarija ... ona radi kod moje keve! Ali ovo prvi put da ja vidim licno da roka samo toplo skoro 30h... Znam prosle godine kad bilo -17 ona nije toliko toplo duvala... Ili ona nesto pobrkala na daljinsku pa onda izvukla iz struje i sad klima nesto blokirala hmmm
Nije mi zbog potrosnje nego samo da nije nesto oko klime
Ok evo sad gasim klimu itd pa posle 10min palim... Haha napolju -7 a ja se igram jaoo...To je ok, odrzava temperaturu. I meni danas klime trose vise nego juce.
U svakom slucaju ako posumnjas da brljavi postupak je sledeci: Gasis na daljinski, cupas iz struje na 10 min, vadis bateruje iz daljinskog i stiskas bilo koje dugme nekoliko puta da se isprazne kondenzatori u daljinskom. Vracas baterije u daljinski, ubadas klimu u zid i palis je.
Podizu modulaciju. Kod mene -8 i krecu df. Izgleda ce i nordic u df veceras. Donja trecina izmenjivaca plava, ostatak na gore pobeleo skroz. Valjda nece da me izbudi nocas 🙂Ok evo sad gasim klimu itd pa posle 10min palim... Haha napolju -7 a ja se igram jaoo...
Ti je onda bolje izkljuci da mirno spavas 😁Podizu modulaciju. Kod mene -8 i krecu df. Izgleda ce i nordic u df veceras. Donja trecina izmenjivaca plava, ostatak na gore pobeleo skroz. Valjda nece da me izbudi nocas 🙂
Nemam pojma kakav je df. Jos nije bio do sad. A ako je ugasim na -9 napolju mozda se ujutru probudim u zamrzivacu.🙂Ti je onda bolje izkljuci da mirno spavas 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari