Šta je novo?

GREE klima uredjaji

Ovo sam i ja dobio al ne vidim gdje da stavim to
Pa onaj filter što inače vadiš i čistiš na njemu samo sa kontra strane imaš predvidjeno mjesto nekako na sredini otprilike širine kraće od širine filtera a usko možda nekih 4cmm dakle nije to veliko ako si vidio sliku koju sam postavio
Tacno.Kod Gree ima mesto predvidjeno za te filtere.Znaci ima jonizator.Ja kada sam gledao u Gigatronu muse evo nema nigde jonizator sa gornje desne strane klime.Vidjao sam i Pular da pise da ima,a nema jonizator.
Pa eto izgleda da ovaj Fairy model ima

Poslednja izmena:
Koju klimu preporučujete za zagrevanje dnevnog boravka od 25m2? Spoljni zidovi su obloženi stiroporom. Treba mi za prelazni period ti proleće i jesen za zagrevanje. Leti je hladovina tako da je verovatno ne bih koristio.
Bitno je da je pouzdana i ne preskupa.
Midea all easy pro,to je najnoviji model do -25C.Ja sam trebao nju kupiti al zeznem i kupim Gree Fairy comfort x ista cijena al ja mislim da mozda nisam se zezno obzirom da je i ovo zadnji model i da neću imati neke probleme.

Poslednja izmena:
Ako nekom.trebaju ti "jonizatori" za Gree klimu..rado.cu ih pokloniti...Samo.da je.iz Nisa ili okoline..Za filtere na preciscuvaču vazduha koji su kao i.jonizatori mozda i.rade posao...Na klimi tesko..
Ne kontam kako mislis na klimi teško.Jonizator ima postoji .
Filteri tzv Healty su došli uz klimu i ja sam ih tek sad ubacio jer nisam skontao za šta je to uopšte,onda sam skinuo filter i vidio da ima na tom filteru predvidjeno mjesto da se ubaci i taj Healty filter.
Zato i nekontam tvoj komentat mozd ai rade posao,zasto ne bi radili ako su zato namjenjeni.

Nitom je pouzdan. Nalazi se u Nisu pored aerodroma (veleprodaja) a i online kupovina. Cesto imaju veoma dobre cene. Kupovao sam kod njih, tako da je sve ok.
Eto ja iz Nisa al nisam cuo za njih..😁Emax sumnjiva mi je ta cena od 120.000
osim.ako ne ciste lager zbog novih nabavka..

Pojavio se novi firmware. I za Bergen (Gree Lomo) v3.73 i za Amber Comfort v3.76. Jel neko probao tj odradio update?
Kod tebe ono Amber Comfort modulira i na 200njak wati? Msm nisi jedini koji je to pisao. Medjutim buni me Bulevarac, on pise da kod njega ne moze ispod 400 w.
Na kojim je ti postavkama koristis?

Kod tebe ono Amber Comfort modulira i na 200njak wati? Msm nisi jedini koji je to pisao. Medjutim buni me Bulevarac, on pise da kod njega ne moze ispod 400 w.
Ne moze ni kod mene ispod 400w,barem po app s kojom pratim.Nebitno kako postavim ,ako se izjednaci sa zadatom temperaturom tad bude tako oko 400-450w,n3bitno jel fan na auto ili na nekoj brzini.
Cak na stand by je oko 9w sto mislim da ne bi trebalo.

A to update firmwere ,jel to ide preko gree+ app ili?

Imao aplikaciju, dva puta koristio, izbrisao.
Meni apsolutno nepotrebna, kao na primer FB ili slične app.

Ne moze ni kod mene ispod 400w,barem po app s kojom pratim.Nebitno kako postavim ,ako se izjednaci sa zadatom temperaturom tad bude tako oko 400-450w,n3bitno jel fan na auto ili na nekoj brzini.
Cak na stand by je oko 9w sto mislim da ne bi trebalo.

A to update firmwere ,jel to ide preko gree+ app ili?
Tih 9W je indukcija kalema oko kompresora da ne smrzne ulje zimi, kod Fujitsu je to isto tako 8-10W zavisi koliko je hladno. Dakle sve je to normalno.
Najniza modulacija je realna od 400W jer je to jak uredjaj i ima ogroman kompresor.

Tih 9W je indukcija kalema oko kompresora da ne smrzne ulje zimi, kod Fujitsu je to isto tako 8-10W zavisi koliko je hladno. Dakle sve je to normalno.
Najniza modulacija je realna od 400W jer je to jak uredjaj i ima ogroman kompresor.
A koliko ti vuče kad se gasi kad dostigne zadatu temp.
Kod mene oko 30w

Mislis kad je ukljucena a ne greje? Fujitsu vuce isto 8-10W kada samo kontrolno okrece turbinu a Vox IVA5 12 vuce 17W.

Turbina trosi verovatno jer je i veca od Fujitsu 12-tice. Komsije u radnji preko puta mene imaju Amber 18 Premium Nordic model, unutrasnja jedinica je najveca koju sam video uzivo.

Turbina trosi verovatno jer je i veca od Fujitsu 12-tice. Komsije u radnji preko puta mene imaju Amber 18 Premium Nordic model, unutrasnja jedinica je najveca koju sam video uzivo.
Можеш ли да нам поделиш нека комшијина искуства са том климом коју има? Типа потрошња, који простор греје, како је задовољан, колико је има итд..

Tako je oko 420w.mislim da.sam je samo jednom nahvatao na nekih 200w.prisao.rukom duvala je po mom ukusu prohladno..i objavio sliku da modulira kao japanac na 200w.😁sto po meni nije.relano..

Можеш ли да нам поделиш нека комшијина искуства са том климом коју има? Типа потрошња, који простор греје, како је задовољан, колико је има итд..
Ne mere oni to nista ih ne interesuje, Greje nekih 90m2 to je radnja, zadovoljni su.

A da probas kombinaciju nekih opcija tipa usteda energije ili ifeel.
Na komfortu nema opcija za ustedu energije..ili ja mozda nisam.dovoljno ni čačkao...Iskreno za mene je i ovo smesna potrosnja.od 420v.a greje se oko 30kv.ja cak na Ifeel.funk.nekoristim..Tihi.rezim..nocu..fik.fan 2.U stanu sam,starogradnja,vojna.zgrada debeli.blokovi bukvalno pola metra..Od 1-vog potrosii 63kw.smesna potrosnja..
.

Tako je oko 420w.mislim da.sam je samo jednom nahvatao na nekih 200w.prisao.rukom duvala je po mom ukusu prohladno..i objavio sliku da modulira kao japanac na 200w.😁sto po meni nije.relano..
Pa i kod mene je kad je na oko 400w bukvalno samo puse nije ni mlako ,kakva je to modulacija da makar malo topliji izduv ima na 400w a ne ovako al hajd valjda "tako" treba.🙄

Pa i kod mene je kad je na oko 400w bukvalno samo puse nije ni mlako ,kakva je to modulacija da makar malo topliji izduv ima na 400w a ne ovako al hajd valjda "tako" treba.🙄
Ti uvek mozes da povecas temp.bice toplije i trenutna potrosnja veca,sigurno ce modulirati na 500-600v..Sama ta temp.u prostoriji je stvar licnog izbora..Mene je nejasno kad neko kaze ili napise"Setam se zimi po stanu-kuci u kratkim rukavima"?🤔A posle mu velika potrosnja..🤔Kod mene u stanu je setovana temp.u proseku oko 22c.Meni i mojoj porodici je to sasvim ok.Moja klima je maks.bila setovana na 23c.Brojku od 24-25 moja un. jed.nije nikad videla..jer bi to za nas bilo kao u gasnu komoru..Ali kazem opet je stvar ukusa,zelje i navike..

Mislis kad je ukljucena a ne greje? Fujitsu vuce isto 8-10W kada samo kontrolno okrece turbinu a Vox IVA5 12 vuce 17W.
Vox trosi kao lokomotiva na stend baju :) Posto imas Vox-a. da te pitam, da li mislis da bi mogla biti primarno grejanje u 20 kvm dela kuce, sa spoljnom izolacijom od 5 cm.

Vrh Dno