helsinki0916
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2022
- Poena
- 65
V1.05
Ja isto koristim MTS net u kuci ali nikako nemogu da povezem moje dve Viole sa Gree aplikacijom,verzija aplikacije je 1.13.2.4. Zvao sam energy net,kazu da nemogu da se povezem zato sto nemam staticku IP adresu. Ranije mi je sve radilo normalno, posle updatea nemogu da ih povezem sa aplikacijom.Da mislim da je Evropa, a provajder koristim kuci mts net, na mobilnom isto mts, na poslu sbb, mada mislim da to nema veze, gde god da se nalazis mora ti ponuditi novu verziju ako postoji za taj model, meni je konkretno Gree Muse
Ja isto koristim MTS net u kuci ali nikako nemogu da povezem moje dve Viole sa Gree aplikacijom
Ja imam amber i sve mi ocitava u aplikaciji.Ja ne vidim tu opciju, ne znam kako je kod ostalih... Takođe imam gree muse evo i amber ultra i aplikacija ne očitava poslednji firmware ni kod jedne pa samim tim ne znam da li postoji neki update firmwarea. Takođe me zanima I kod ostalih kakva je situacija oko ovoga?
Hvaka puno. Ja mislio da treba da pokazuje na daljinskom temperaturu spolja i unutra.Imas na daljinskom dugme pise temp. To pritisnes koji put. I gledas na klimi gore kako se promijeni vrijednost sa zadate na aktuelnu
Pokušaj sa isključenom mobilnom mrežom.Wi Fi je na 2.4GHz,a lozinka ima samo slova.
Prilikom povezivanja mi izbaci Security policy prevents use of unsecured wifi networks,Na modemu nista nisam podesavaoPogledajte prilog 378200
Pogledajte prilog 378201
Iskljucena je mobilna mreza,telefon je povezan samo na WiFi mrezu.Pokušaj sa isključenom mobilnom mrežom.
Staticka ip nema nikakve veze stim to lupetaju, meni je dinamicka sve radi i povezuje iz prve, to je sistem isto kao sa kineskim wifi kamerama, mozda te tel zeza, probaj sa drugim ako imas pri ruci, i prati uputstva koja ti daje aplikacija prilikom povezivanja. Ti kazes da ti je pre radilo sve, sto znaci imas nalog gde su one ubacene vec, jedino ako si menjao sifru za wifi ili onaj security protokol, pa ih sada zato nemas u app. U tom slucaju moras da resetujes wifi klime, ako imas uputstvo tamo pise kako se to radi.Ja isto koristim MTS net u kuci ali nikako nemogu da povezem moje dve Viole sa Gree aplikacijom,verzija aplikacije je 1.13.2.4. Zvao sam energy net,kazu da nemogu da se povezem zato sto nemam staticku IP adresu. Ranije mi je sve radilo normalno, posle updatea nemogu da ih povezem sa aplikacijom.
Doslo toplije vreme pa i forum utihnuo 😁
Za mene bi to i naj bolje bilo ali nece ni to.Možda su mislili na EEV ventil (electronic expansion valve).Možda i nije važno šta su mislili zato što očigledno odugovlače idu na to da odustaneš od zahteva da ti vrate pare a klimu odnesu.
Zato sam digo ruke i jaZa mene bi to i naj bolje bilo ali nece ni to.
Imam neku izolaciju par cm necega lici na stiropor i neki vestacki kamen bas na tom delu gde se greje trenutno, ja ni u stanu nisam zadovoljan sa Wifi od Gree stalno se nesto resetuje a i mnogo puta nestaje struje takodje u selu i jos plus da dajem oko sto evra godisnje na interent u selu mi trenutno nije opcija... Hvala na odgovoruAmber Premium 12 ka plus izolacija sa unutrasnje strane 5 cm. Inace lose rjesenje, ali za objekte koji se koriste povremeno i treba brzo zagrijati dobra opcija. Uz to ako imas wifi signal jos bolje, mozes dan prije upaliti klimu
Comfort imam u stanu i odradila bi posao sigurno bez problema za ovaj deo gde se greje trenutno zelim da probam i ostali deo kuce da ugrejem makar ili hodnik i sobu ili hodnik i kupatilo zato mislim da bi one druge dve bile pozeljnije... Mozda bi i comfort sve mogao...Ako planiraš zimi da se zadržavaš u kući na duže periode, onda Premium 12, a ako ne onda Comfort 12. Ako je stari Vox to grejao, Comfort će lagano. Jeste da bi Premium brže zagrejala i da je jača na većim minusima, ali opet, nije mala para dati za nju.
Da to bi bilo najisplativije, ja sam uzeo radi dogrevanja comfort i nisam je upalio tri puta ove godine u stanu, u selo idem redovno a isao bih jos vise da je kvalitetnija i jaca klima... I iz nekih svojih razloga samo dolaze Gree u obzir hvala...Ako u selu ne provodiš mnogo vremena, kupi opet neki Vox 18. Ja za te potrebe imam Hajer i ne pada mi na pamet da dajem neke pare za povremenu upotrebu. Ove zime je uključena tačno 0 puta, jer nisam ni išao.
Evo makar da cujem da je neko nezadovoljan svakako mi je to bila zadnja opcija, imam amber comfort u stanu i prezadovoljan sam pravio sam i ovde mini recenziju o njoj pre koji mesec...Mislim da je naj bolje od svega sto si se ukljucio u forum i raspitao prije same kupovine. Ovdje ima i zadovoljnih i nezadovoljnih ( npr ja ) korisnika gree klima pa ti je moj savjet da svakako poslusas iskustva i kupis model ( ako si se vec odlucio za gree ) sa kojim su ljudi zadovoljni. Iako je i to diskutabilno jer nisu svaciji kriteriji isti. Ja isto koristim na vikendici gree amber premium ali s vremenom vise sam na vikendici nego u stanu, tako da grijanje vise ni negasim, smanjim ako vec nisam tu. Ja koristim gree amber premium 18 btu i strasno sam nezadovoljan, moi savjet ti je da izbjegavas ovaj model ali kao sto rekoh ima ovdje osoba koje ce ti napisati tacan model sa kojim modelom su zadovoljni.
Pa svakako mi ostaje ovaj stari vox koji cu negde staviti dok ne crkne... Ne treba trenutno mozda jednom zatreba... Opet samo Gree dolaze u obzir hvala...Ako ti ne treba wifi na toj klimi u selu i nećeš često da boraviš tamo onda idi na neku jeftiniju klimu. Ili uzmi dve jeftinije 12tice, npr Vox iva5.
Znam da sa mojom nisam uopste zadovoljan sa folow me... Slabo ee razumem mozda je defektna 😂 ali svakako vec samo odustao od iste... Amber premium ultra 12 ce biti po svoj prilici samo prvo comfort iz stana otplatim 😂Stavio na 23c ali nigdje veze. Sa i follow, bez. Kad je zima vise duva hladno nego toplo itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari