Koje si zadržao?Kupi digitalni temp pa meri. Medjutim i oni svi mere razlicito. Od nekoliko dig termometra koje sam isprobao uspeo sam samo dva validna da zadrzim. Probaj na Ali neki da nadjes
Ima tu dosta faktora ali mnogo zavisi od vlaznosti...Ko bese ima ultru koliko cesto mu upada u frost na temperaturi 1 0 -1
I ova moja Gree Comfort Clivia su slična vremena nakon čega radi DF. Prvi put se grejem na klimu pa mi malo čudno😁Ima tu dosta faktora ali mnogo zavisi od vlaznosti...
Moja Amber 9 Premium na 0c i vlaznosti 95-100% ide obicno na neki 1h40min u DF... A kad je 0c ali vlaznosti 80-90% izmedju 2 i 3 sata
Ja mislio da ne valja nestoIma tu dosta faktora ali mnogo zavisi od vlaznosti...
Moja Amber 9 Premium na 0c i vlaznosti 95-100% ide obicno na neki 1h40min u DF... A kad je 0c ali vlaznosti 80-90% izmedju 2 i 3 sata
Jer znas na cliviji da imas da fiksiras rad kopresora na 30 posto snage maks da trosi oko 600 w. Da li znas mozda gde se nalazi to socivo stakleno za ultraljubicste zrake to se treba isto brisati krpom ne mogu da ga vidim gde jeI ova moja Gree Comfort Clivia su slična vremena nakon čega radi DF. Prvi put se grejem na klimu pa mi malo čudno😁
Sve to normalno...Ja mislio da ne valja nesto
Tebi ispada da Muse bolje radi od Ambera? Kakvi so ovo stalni skokovi i padovi na Amberu? Muse radi ravno!Sve to normalno...
@ Tema
Amber 9 Premium u 60m2 = 500-780w
Zadata 24c Fan 3
Muse Comfort 12 u 48m2 = zakucana na 590w
Zadata 23c Fan 3
Ne mislim nista, pitam! Vidim kako ti Muse radi ravno a Amber skace ko oparen zec, pa te pitam da li je to do klime, neceg drugog ili tako aplikacija ocitava, jer cudno mi da klima konstantno skace sa 500 na 800w!Vrata majstori ceo dan ulaze/izlaze... I nocas ja sam stalno morao da izlazim zbog pripreme zbog majstori...
Jel ti mislis da svaka klima radi ravnom linijom?
Nije to nista cudo... Jel imas slucajno tapo na tvom Voxu?Ne mislim nista, pitam! Vidim kako ti Muse radi ravno a Amber skace ko oparen zec, pa te pitam da li je to do klime, neceg drugog ili tako aplikacija ocitava, jer cudno mi da klima konstantno skace sa 500 na 800w!
Znači Amber Pro ipak oko 500w, ono kod mene je bilo prekratko uključena za analizu. Šta je, tu je, nek radi sve ostalo kako treba 🤷Nije to nista cudo... Jel imas slucajno tapo na tvom Voxu?
Evo gledaj ova dva grafikona
Prvi je od Amber Pro 12 a drugi od neki Hisense
Tako radi Amber Pro kod jednog clana ovde...Znači Amber Pro ipak oko 500w, ono kod mene je bilo prekratko uključena za analizu. Šta je, tu je, nek radi sve ostalo kako treba 🤷
Haha tako i ja vec celo leto/jesen gledam nesto drugo da kupim gde je sad Muse Comfort 12(stara 18 meseci)... Nekog japanca itd.ali muka mi više bilo od raspitivanja i vaganja šta kupiti.
Njima bitno da grejeMa kad ti radi ta Muse tako stabilno ne diraj ništa. Jedino ako ti smeta baš ta modulacija.
Najbolje je ljudima što baš ništa ne znaju o klimama. Kupe neku koju im preporuči prodavac, pitaš ih kako radi, oni kažu super greje, super hladi, prezadovoljni. Nit znaju na koliko modulira, nit znaju na koliko se pali i gasi. I mirna im glava, zabole ih 😂
Ne zaboravi ti tvoju od 45.5kgNa'rani svinje i ne diraj ništa 😂
Pa bukvalno, radi ti klima za ozloglašenu Musu odlično, bio bi manji račun nešto ne preterano i to ti je to. Neka nje nek drnda dok može. 😁Njima bitno da greje
Ne kao mi ovde optereceni oko modulacije itd.
Lepo mi Mr.Wolf rekao kupis japanca i sta? Isto ce ti bude 23-24c i ce ustedis(mozda) 500-1000 na racun
A ja iskreno ne gledam na kWh
Ali nema tog famoznog kulturnog rada kao kod samurajaPa bukvalno, radi ti klima za ozloglašenu Musu odlično, bio bi manji račun nešto ne preterano i to ti je to. Neka nje nek drnda dok može. 😁
Nemam Tapo uticnicu, ali iskreno mislim da ne radi kao ovaj Amber 12 Pro, pre ce da bude kao Muse! Kad Vox krene da obara modulaciju i stabilizuje se na nekoj vrednosti, nema nikakvih oscilacija u temperaturi izduva, bude mlako na izduvu i tako radi satima. Posto mi je SJ na dohvat ruke, popnem se i prislonim ruku na nju, vibracije su konstantne bez ikakvih ubrzavanja i usporavanja. Kompresor uspem da cujem samo kada je razlika u zadatoj i ostvarenoj temperaturi veca od dva stepena, kada je na jedan do zadate temperature bukvalno se rad komresora ne cuje! Ali tome dobrinosi i ventilator SJ od 40w koji duva kao tajfun i od njega je tesko cuti bilo sta 😂Ali nema tog famoznog kulturnog rada kao kod samuraja
Mozda je tebi smejurija 23c sto si odrasao pored smederevca na 30c23 stepena je smejurija temp, pa tu moram u kapi da sedim. Nema teorije da je setovana 23 i da je u 48 kvadrata toliko. Mora biti nize. A to je malo. Znaci od 25 stepeni setovanje pa da vidimo potrosnju. Kod mene je ususkanih 45 pa se razlikuju temp u dve prostorije. E drugo je ako je jedna prostorija 48 kvadrata, mada i tu je diskutabilno.
Koliko ti trose na mesecnom nivouSve to normalno...
@ Tema
Amber 9 Premium u 60m2 = 500-780w
Zadata 24c Fan 3
Muse Comfort 12 u 48m2 = zakucana na 590w
Zadata 23c Fan 3
Gledaj da snimis taj prostor termalnom kamerom da imamo uvid u distribuciju i homogenost toplote!Mozda je tebi smejurija 23c sto si odrasao pored smederevca na 30c
Svi smo razliciti nekome je hladno na 23c nekome optimalno...Majca i trenerke
I ja grejem jedan prostor od 48m2 i u sredini prostora je 23.6c a nisam merio po coskovi kao neki manijak
Kako da neGledaj da snimis taj prostor termalnom kamerom da imamo uvid u distribuciju i homogenost toplote!
Novembar:Koliko ti trose na mesecnom nivou
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari