Šta je novo?

Gree Amber Comfort 12k

Čudio sam se da Amber Pro radi neke duge DF, po 20-30 pa i više minuta. A Ultra bude 5 min. I tako se ja jedne noći vrtim oko Pro i ona nikako da počne da radi...40 i više minuta. Obe podešene na 25*C. Ultra na sat i po, do 2 ulazi u DF i za 5 min završi a Pro, ništa. Mrtva. I ja konačno ukopčam, podignem na 27*C I krene da radi paralelno sa Ultrom. Sve isto, radi skoro 2 sata, pa 5 minuta DF. Podignem pogled iznad nje i nađem razlog. Cev od grejanja ide na 5 cm iznad nje i bez obzira što je noć, vrti mlaku vodu celu noć i greje vazduh iznad nje i senzor prepoznaje kao da je soba zagrejana na 25*. 😀

Da li Amber Pro ima horizontalno stelovanje krilca?

@drgrdjr

Kako si zadovoljan sa hladjenjem? Stavio bih u deciju gde ce biti beba,15 kvadrata, i jedino me brine da ne duva/hladi prejako.

To ti je prejaka klima za tu kvadraturu, nikako! Ako ces Gree idi na najslabiju varijantu Gree-a, a jos bolje nemoj Gree nego nesto sto nisko modulira

Kako si zadovoljan sa hladjenjem? Stavio bih u deciju gde ce biti beba,15 kvadrata, i jedino me brine da ne duva/hladi prejako.
Amber pro?! Hladi odlično. Odlično i greje. Zikapn je u pravu. Prejako je to za jednu sobu. Meni doduše stoji ćerkinoj sobi ali je okrenuta ka vratima a vrata su uvek otvorena i ona greje i hladi ka hodniku i drugoj dečijih sobi ukupno 35m2. Ali ako hoćeš samo za tu sobu uzmi nešto slabije. Ako ti je samo za hlađenje uzmi slobodno neki jeftiniji brend. Ili ako možeš da priuštiš uzmi Japanca 9btu.

Za grejanje i hladjenje. Ma imam ja dosta klima u kuci, ova mi je bila ok sa cenom, a specifikacije dobre. Verovatno cu Fujitsu 9.

Ma ja sam prezadovoljan. Samo je bitno da nije zatvorena da ne radi ko on-off klima. Moja duva u prostor i onda to ne dolazi do izražaja, mislim ta malo viša modulacija. Čak vidim da lepo preuzima posao od Ultre jer kad se puši u dnevnom boravku mi zatvorimo vrata da se ne širi dim, pa onda Pro preuzme grejanje ili hlađenje za ostatak stana i to odradi super. Stvarno nisam to očekivao od nje. Da odradi 70 umesto 35m2. Eto, sve preporuke.

Nazad
Vrh Dno