Tako je. Isprobano i nema!!!!Daljinski za Amber ultra i za Amber Pro su isti. I uputstvo na poleđini isto. Odrađeno po uputstvu. Na ultra ne radi. Na Pro radi 15 minuta.Nema amber ultra samociscenje
Ima
Amber pro?! Hladi odlično. Odlično i greje. Zikapn je u pravu. Prejako je to za jednu sobu. Meni doduše stoji ćerkinoj sobi ali je okrenuta ka vratima a vrata su uvek otvorena i ona greje i hladi ka hodniku i drugoj dečijih sobi ukupno 35m2. Ali ako hoćeš samo za tu sobu uzmi nešto slabije. Ako ti je samo za hlađenje uzmi slobodno neki jeftiniji brend. Ili ako možeš da priuštiš uzmi Japanca 9btu.Kako si zadovoljan sa hladjenjem? Stavio bih u deciju gde ce biti beba,15 kvadrata, i jedino me brine da ne duva/hladi prejako.
Tako svaki dan?Shvatio sam da mi ne odgovara automatsko samočišćenje klime kod ćerke u sobi jer ona spava u toj sobi kad bi Amber Pro odradio program. Umesto toga sam kreirao manuelnu scenu u rasporedu za Samočišćenje klime. Nju ću da pokrenem jednim dodirom na kreiranju scenu kad se recimo kupa ili večera, a prozori su otvoreni širom.
Evo tačnog redosleda koraka unutar aplikacije kako to treba da izgleda: ući početnu stranicu Gree+ aplikacije, zatim kliknuti na ikonu Raspored (sledeća pored Kuća), u to prozoru kliknuti na + u gornjem desnom uglu i onda ređati:
Akcija: Amber Pro → Hlađenje na 16°C, brzina Quiet (Tiho) (Ovo se pali iste sekunde kada kliknete).
Tajmer: Dodajte Delay → 15 minuta (Klima radi na hlađenju 15 minuta).
Akcija: Amber Pro → Odvlaživanje (Dry mode), brzina 1.
Tajmer: Dodajte Delay → 15 minuta (Klima odvlažuje i ispira 15 minuta).
Akcija: Amber Pro → Grejanje na 30°C, brzina 5.
Tajmer: Dodajte Delay → 15 minuta (Klima prži i steriliše 15 minuta).
Akcija: Amber Pro → Ventilacija (Fan mode), brzina 4.
Tajmer: Dodajte Delay → 5 minuta (Klima hladi plastiku i unutrašnjost 5 minuta).
Akcija: Amber Pro → Power OFF (Gašenje).
Pa kome smrdi klima nek proba. Meni pomaže. I da vodi se kao Amber pro jer imam i Amber Ultra pa svaki put sam morao da izaberem na koju se klimu odnosi akcija.
Ako te ne mrzi da. Ili kad imaš vremena. Znači samočišćenje npr. Jednom nedeljno ili jednom u 10ak dana. A sušenje što češće. Ako može svako veče ili na 2-3 dana.Tako svaki dan?
Ako te ne mrzi da. Ili kad imaš vremena. Znači samočišćenje npr. Jednom nedeljno ili jednom u 10ak dana. A sušenje što češće. ko može svako veče ili na 2-3 dana.Tako svaki dan?
👌 🍻🍻🍻Ako te ne mrzi da. Ili kad imaš vremena. Znači samočišćenje npr. Jednom nedeljno ili jednom u 10ak dana. A sušenje što češće. ko može svako veče ili na 2-3 dana.
Ovo ti je da kreiraš manuelne scene za sušenje ili čišćenje a Gree aplikacija ti izbaci prečice na prvoj stranici aplikacije. Pa kad ti se ukaže prilika ti klikni na prečice, jednu ili drugu i klima će sama odraditi npr sušenje klime. Meni radim sve odlično. Morao sam da stavim na Pro ručno sve, jer mi ćerka spava u toj sobi. A ultra sam stavio automatski, je niko ne spava u dnevnom boravku. Samo širom ostavim prozor da vreo vazduh može da izađe napolje i klima sama krene od 4 ujutro i završi program za 60 minuta- čišćenje jednim nedeljno. Ili sušenje 20 minuta svake noći u 4.
Radi i kod tebe? Ima rezultata?
Nemam potrebe za sad, X-FAN radi posao.Radi i kod tebe? Ima rezultata?
Znam da je mesec dana star post, ali za 15kvm je bolja 7-ca nego li 9-kaZa grejanje i hladjenje. Ma imam ja dosta klima u kuci, ova mi je bila ok sa cenom, a specifikacije dobre. Verovatno cu Fujitsu 9.
Nek uđe u zapisnik da sam ćorav 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari