style53
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.12.2023
- Poena
- 925
Da kod Amber Comfort nema ali kod ovog novog Amber Pro ima(kao) 🙂Amber comfort ima X-FAN,
To sa zaledjivanjem nisam uspeo da ukljucim. Zato mislim da nema to samociscenje
Da kod Amber Comfort nema ali kod ovog novog Amber Pro ima(kao) 🙂Amber comfort ima X-FAN,
To sa zaledjivanjem nisam uspeo da ukljucim. Zato mislim da nema to samociscenje
X-Fan ima svaki Gree model ali otapanje ne...Koja glupost, na premium modelima nema, a na ulaznim ima. Bas cu kod mojih da probam kad odem. Mislio sam da svaka skoro klima ima, pogotovo noviji modeli. Eno na Aux-u od 300e ima samociscenje. X fan ima, radio je citavo ljeto.
Upravo to sve vreme ja pričam. A u eđuju me u suprotno. Dokumentovao sam i slikama iz Gree kataloga za 2022 i 2024. Moja majka ima Pular i ja sam pročitao da ima Samočišćenje sa samootapanjem. I to ste ovde potvrdili. Ali niko nije potvrdio da osim X Fan-izduvavanja Amberi imaju Samoočićenje-samootapanjem. Izgleda da nemaju...Meni stižu uskoro pa vam javljam šta ima, šta nema. Verovatno će Amber za 2026 imati i tu funkciju. Ali ne razumem da ne staviš tu funkciju u premijum modele. A stavio si u ulazne i srednje...Pular, Clivia..Muse i Airy su već premijum ili bar blizu.Koja glupost, na premium modelima nema, a na ulaznim ima. Bas cu kod mojih da probam kad odem. Mislio sam da svaka skoro klima ima, pogotovo noviji modeli. Eno na Aux-u od 300e ima samociscenje. X fan ima, radio je citavo ljeto.
Ja se iskreno nadam. Bar na Pro da imam ako nemam na Ultra.Da kod Amber Comfort nema ali kod ovog novog Amber Pro ima(kao) 🙂
Tako i na moju amber compfortDanas sam kod mojih probao da li ima samociscenje i razocarenje.... Na daljinskom se prikaze funkcija CL, klima zapisti, ali ne reaguje uopste, sto znaci da sada dok se uveliko grije 1x mjesecno mora parocistac da radi. Takodje druga stvar sto sam primijetio je da se na filteru kod parapetne bas sakupi ona krupna prasina ili je to sto je tepih blizu klime i majka prodje stapnim svaki dan, pa sam joj rekao posto peru filter na 2 nedjelje pa ga na izmedju pranja i usisa, ne mora ga skidati, samo mekom cetkom prodje po njemu.
Imam ja taj Galanz, ima 30kg, i nema te leptire, samo klima, radi za sve pare, 250e, 2012 god.Staru klimu smo skinuli, servisirali i ugradili u dedin stan. Kaže serviser da je odlična i da će da dugo služi. Stara Galanz klima,12 BTU, on-of, spoljna jedinica ima 40-50 kila. Valjda ima Toshiba kompresor...sviđala se mojoj gospođi jer ima leptire i cvetove na panelu....E to je pravi kriterijum za izbor klime!!!
Hteo sam još tad da stavim18-cu ali nije bila sa cvetovima pa smo uzeli 12cu. E sad sam evoluirao na 2 12ce, a stigle su i inverter nove tehnologije...pa se malo čitalo i sad čekam 2 Ambera....bez cvetića!!!
2011, bio oko 25 000. Kupljen u Nišu. Stigo u Negotin sa nama busom!?! Možeš misliti...danas maltene ni do wc ne idemo bez auta...a tada, busom, u prtljag pa častiš šofera...Šta ti je mladost...Imam ja taj Galanz, ima 30kg, i nema te leptire, samo klima, radi za sve pare, 250e, 2012 god.
Normalno da je vruc na 550-850w 🙂Meni se sviđa što kad duvaju ne duvaju hladnjikav vazduh već samo vruć.
Nisam nista lose mislio na 550-850w... I moje ne moduliraju ispod 500w 🙂Meni potrošnja nije toliko bitna i da nisko moduliraju. Hoću da duvaju toplo i da brzo greju. To sam izgleda i dobio. Hoću da mi je prijatno.
Gde bas nju, ona radi neki cudan DF i na +15c 🤣npr. Midea breezles.
Nikako, samo po težini spoljne jedinice. Tipski brojevi su isti. Pročitao sam već negde. To sa Breezles modelom je velika varka. I novi Breezles je CB1 a starije MSFAAU ali nije više A+++ već je za klasu slabiji A++ je. Hmmm... otvorite 4-ro očiju.Kako na brezeless znati ima li grijac...pisalo je u opisu ali ja nisam siguran
Ne mora da znaci da je ta kombinacija i za Amber.Gree amber ultra nema funkciju samočišćenje-autoclean. Gree amber Pro je ima i upravo je radi. Kad se stisne istovremeno Mode i dugme za krilca gore dole više od 5 sekundi na ekranu daljinskog pokaže CL. Kod Amber Ultra se ne dešava ništa. Kod Amber Pro se na displeju unutrašnje jedinice pojavi isto CL i krene da duva hladno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari