Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Treba im reklama koliko i koka koli.
Zaprvo reklama treba svima. Bez obzira kakvi su na trzistu globalno pozicironira u trenutku. Secam se neke statistike gde je bilo reci da koka kola trosi 10-15 miliona dolara dnevno na marketing. Ne rade to oni dzabe.

Ne rade džabe kad imaju Pepsi za konkurenta, koji je inače jači po prihodima.

GTA je voz od kog se svi sklanjaju. Hajp je živ i samo pršti. A i ako se stiša izbaciće nešto pred sam izlazak da još malo uzburkaju strasti.
Zato Pepsiša radi više za manje profita jer jelte ovi kolju sa marketingom.

Realna priča.

Uglavnom, suština je da Rockstaru reklama za GTA nije naročito neophodna da bi dostigli ono što su naumili. Tako da budžet ne moraju posebno da troše na to.

Najbolje uništiti sebi doživljaj i spaliti mozak sa previše informacija...

Sečam se i vremena kada nije postojao youtube, "preview" bi bio četvrtina stranice u gamer-u, hacker-u, sk-u, sa par rečenica i jednom slikom... Ili možda klip od 30 sekundi u Outer Space na ART Televiziji... Review bi i
uzeo tek 2-3x toliko prostora.

Znamo o čemu se radi, znamo i da su šanse da žestoko podbaci 99% manje i odnosu na sve ostale naslove. Zašto sebi pokvariti doživljaj sa previše informacija, valjda treba nešto i lično otkriti i doživeti kada izađe.

Fina letnja košulja.
Pošalji ga na neku plažu da dobije malo boju 😂

Gta Vice City Fat Love GIF

najs, imamo trailer za trailer 🤣

Gameplay i objasnjenje mehanika i slicno.

Toliko o Netflixu i kako im dobro ide. Pet sati kasnije izlazi na YT.

Plati da pogledaš reklamu.

Pa čista fantazija 😃

Mogu da rade sta hoce:

1786023950145.webp

svako radi sa svojim novcem i zivotom sta hoce, ja znam sta radim sa svojim.

Nesto mi smrdi da nije to to, obzirom da je na Netflixu vise mi deluje da ce biti 10+ minuta svega i svacega samo ne gameplay-a.
Tripujem da ce gameplay da pokazu tek krajem Oktobra
podcast, neki zeleni screen studio, troje ljudi sve ukupno sa voditeljem i pitanja tipa - koliko se radujete release date-u...
eto to je.

Možda i malo priče sa developerima, sa akcentom na to kako je multicultural i lgbt friendly tim koji je radio na igri.

Nazad
Vrh Dno