Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Čekaću da padne ključ na jedno 12e, to mi je taman merica.
Eventualno da Epic da džaba kao GTA V onomad 😁
Biću tad u debeloj peMziji, tako da - vremena će biti 🤣

Nisam u toku sa sonijem od ps4..jel i dalje moguce igrati ono kao nosioc i gost?

Kod momaka sa PW je vec dostupan preorder, cena realno smesna, provereno X puta.

Uzimao sam od njih nekoliko puta ok su skroz, imaju viber grupu preko 20k članova. Ali smaraju keyevi mora se resetuju kad se prodaje.

Vec rekoh meni kike ovo za poseban nalog, uzmem na moj pa nek stoji igra ce se ko zna koliko godina.

Još jedan trejler pre 25tog bi trebao da bude pre početka prodaje mada... njima to realno i ne treba.

O

Kod momaka sa PW je vec dostupan preorder, cena realno smesna, provereno X puta.
Ovo je kao nosilac nalog?

Cenim da su šanse da ps5 pro bude jos skuplji kad izadje igra, od ovih sadašnjih 750€ koliko sad traže za polovnu na kp. Ako ih uopste bude bilo na oglasima😄

Igraće se ovo na regular ps5 u najavi. Pa na oglase i konzola i igra. Osim ako nema još neke sony ekskluzive vredne paznje

Slobo sta imas od najavljenih PS ekskluziva.
Marvel's Wolverine
God of War Laufey
Until Dawn 2
I takođe Intergalactic: The Heretic Prophet ali za njega se ne zna ni koje godine izlazi, mozda tek kad izadje PS6.

Ja razmisljam kad predjem GTA VI i Wolverina da prodam moj PS Pro (mozda eventualno ostavim i za Laufey).
Imam ozbiljan backlog igara za PC, a pare ostavim za PS6

malo off ali prosto neverovatno da ce naughty dog izbaciti samo jednu igru tokom celog ps5 ciklusa

Pa možda neće ni jednu, ako PS6 izađe pre Intergalactica

Nema ni gameplay a pocinje pre order
Situacija sa trejlerima koji nisu trejleri mi liči bukvalno na vucaranje za nos širokijeh narodnih masa... Neko tamo u Rockstaru je rekao otprilike: ajde da naranimo malo sa šargarepicom mase, jer zašto da ne! 😁

Ljudi očekuju 8. svetsko čudo od ove igre, a da niko ništa nije ni video a ni čuo iz prve ruke, što je u načelu gledano kada su stvari tako postavljene, najblaže rečeno upitna reakcija! Mislim čemu to...?! Kako je ovo krenulo, neće me iznenaditi ako se desi da na kraju bude više hladnih tuševa i iznenađenja u ružičastom, počevši pre svega od cene za osnovni paket po izlasku igre, pa nadalje... Plus što je malo ko ostao u Rockstaru od ljudi koji su radili na prethodnim igrama, što opet ne mora ništa da znači, ali itekako može biti i ključan faktor.

Iskoristio bih ovu priliku da se setimo da GTA 6 od starta ima pristup moćnom PS5 čipu i kako je i PS3 pružio gameplay uz skroman izgled:

Nazad
Vrh Dno