Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Mora biti bar jos jednom odlozen zivi bili pa videli, nece se nista spektakularno desiti ni naredne godine a vec 2027 tu ce da lansiraju PS6 pa ujedno i ovo
Naravno, i taj bundle sa PS6 će ići kao alva, bukvalno će GTA6 prodavati PS6 sam, pod uslovom da igra bude odradjena kako treba i da se nastavi sa ovim hajpom kako je do sad.
Za PS6, GTA6 ce biti sale point.

GTA VI nije ni pomenuti, Sony zna da neće biti sledeće godine 🤣

sa dostupnoscu rama za ps6 i ostalih komponenti, znaci 2037 godine.

a PS6 na 2000+

Vecina ce se zaleteti i kupiti PS5 PRO a ovi ce da pomere izlazak GTA sa PS6 i to ce biti to cena verovatno pun pogodak.

Nisu vise ni konzolasi, ko nekad, totalno postedjeni nedoumica kako ce da im radi igra...

Inace bila je i vest da nece biti fizickih kopija na lancu. Eto duplih dipova i tu u nekoj meri.

polako sa ps6, jos nije ni na ps5 izaslo. odlazu fizicke kopije zbog "spoilera", jer se oni brinu za igrace kao i uvek do sada 🙂

120fps 🤣 slatko me nasmeja. Mada delim mišljenje da gadjaju sledeću gen konzola.

Dočekujem ga sa onime šta imam pa posle par godina ga prelazim opet na max. 4 i 5 prešao opet kad sam uzeo nove kompove par godina kasnije. A ovaj očigledno kad bude sledeća konzola opet.

E kako smo se ložili fino na marketing ove generacije konzola. Ne kažem da je loša ali i dalje čini mi se nije ono što sam ja zamišljao.
S druge strane, neke od najboljih igara su napravljene u generaciji PS3/PS4 tako da ni fizička snaga nije dokaz da će biti bolje.

Nece moci 120 ali ce ih reklamirati. Kao sto su reklamirali 8K na PS5. 🤣

Sinoc sam skoro kupio PS5 Pro ali kontam da ce igra izaci kad i PS6, so...

Nema poente ista kupovati dok igra ne izadje.. pa cak i nakon par meseci jer realno - krpice se ovo kao sto se krpi svaka nova R* igra.

Tako izgleda, ali teško. Ipak je konzolama ciljna grupa popualcija koja ne zarađuje sama već zavisi od roditelja.
Delove trenutno nema niko, USA je kupila 60% svetske proizvodnje do kraja 2027, veliki deo toga što kupuju trune po magacinima.

Ne može ovo ni Sony da reši, rešenje ruši svetsku ekonomiju.

Nazad
Vrh Dno