Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mora biti bar jos jednom odlozen zivi bili pa videli, nece se nista spektakularno desiti ni naredne godine a vec 2027 tu ce da lansiraju PS6 pa ujedno i ovo
Naravno, i taj bundle sa PS6 će ići kao alva, bukvalno će GTA6 prodavati PS6 sam, pod uslovom da igra bude odradjena kako treba i da se nastavi sa ovim hajpom kako je do sad.
Za PS6, GTA6 ce biti sale point.

GTA VI nije ni pomenuti, Sony zna da neće biti sledeće godine 🤣

sa dostupnoscu rama za ps6 i ostalih komponenti, znaci 2037 godine.

a PS6 na 2000+

Vecina ce se zaleteti i kupiti PS5 PRO a ovi ce da pomere izlazak GTA sa PS6 i to ce biti to cena verovatno pun pogodak.

Nisu vise ni konzolasi, ko nekad, totalno postedjeni nedoumica kako ce da im radi igra...

Inace bila je i vest da nece biti fizickih kopija na lancu. Eto duplih dipova i tu u nekoj meri.

polako sa ps6, jos nije ni na ps5 izaslo. odlazu fizicke kopije zbog "spoilera", jer se oni brinu za igrace kao i uvek do sada 🙂

120fps 🤣 slatko me nasmeja. Mada delim mišljenje da gadjaju sledeću gen konzola.

Dočekujem ga sa onime šta imam pa posle par godina ga prelazim opet na max. 4 i 5 prešao opet kad sam uzeo nove kompove par godina kasnije. A ovaj očigledno kad bude sledeća konzola opet.

E kako smo se ložili fino na marketing ove generacije konzola. Ne kažem da je loša ali i dalje čini mi se nije ono što sam ja zamišljao.
S druge strane, neke od najboljih igara su napravljene u generaciji PS3/PS4 tako da ni fizička snaga nije dokaz da će biti bolje.

Nece moci 120 ali ce ih reklamirati. Kao sto su reklamirali 8K na PS5. 🤣

Sinoc sam skoro kupio PS5 Pro ali kontam da ce igra izaci kad i PS6, so...

Nema poente ista kupovati dok igra ne izadje.. pa cak i nakon par meseci jer realno - krpice se ovo kao sto se krpi svaka nova R* igra.

Tako izgleda, ali teško. Ipak je konzolama ciljna grupa popualcija koja ne zarađuje sama već zavisi od roditelja.
Delove trenutno nema niko, USA je kupila 60% svetske proizvodnje do kraja 2027, veliki deo toga što kupuju trune po magacinima.

Ne može ovo ni Sony da reši, rešenje ruši svetsku ekonomiju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno