gtaforums.com
To je to sledeca generacija konzola. Ruka ruku mije nisu ludi da propuste priliku da nam uvale novi hardware. Taman da se počisti backlog.Na kraju ce izaci zajedno sa PlayStation 6, kao sto sam vec napisao. xD
Bila bi fora da nakon gomile odlaganja izadje u nekom raspad izdanju, kao cp2077 nekad. Pa da se ceka jos godinu dve da srede sve to
I gta V i rdr2 su izaslu u takvom stanju za pc. (secam se jer sam ih imao od prvog dana, i ovo narocito vazi za rdr2)Nema to šanse kod Rockstar prodakšna
A do tad ce se razmisljanje i zivot promeniti u 99% ljudi koji ga cekaju.Realno mi PC igrači možemo neku optimizovanu i sređenu verziju očekivati ~ 2035-te godine.
Mislis da ce ovo biti "kao optimizovano" i ovo ce tek da krpe samo takoI gta V i rdr2 su izaslu u takvom stanju za pc. (secam se jer sam ih imao od prvog dana, i ovo narocito vazi za rdr2)
Krpljeni su preko godinu dana ogromnim patchevima dok se stvari nisu malo unormalile.
Ne romantizujte previse rockstar jer ga je previse senior devova napustilo pre 6 godina, kada je u firmu usla agenda.
Ovo nije odlaganje da mi svi dobijemo bolji proizvod, kako glasi zvanicno saopstenje, vec nemaju dovoljno sposobnih vise, pa me ne bi cudilo jos jedno ili vise ovakvih odlaganja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari