Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biće na kraju next-gen naslov.

Episode 2 Whatever GIF

Verovatno jedan od razloga a ako Rockstar ovako nastavi odlozice opet:

Rockstar nikada do sad (bar koliko ja znam i pamtim) nije ispostovao termin a da pri tom bar minimum 3 puta odlozi datum izlaska. Tako da ni ovo u "novembru" nije nista konacno jer kad se primakne tamo oni ce opet objaviti post i to ce da bude 2027 god. Ko ga bude cekao na pc-u taj ce i zaboraviti sta ceka.

Koliko zaradjuju od trenutnih igara, boli ih uvo da žure. Može im se.

Najjače od svega mi je što masa naroda čeka da sklopi PC u skladu sa tim koliko će igra da bude zahtevna, a nikako da stigne ni na konzole, a kamoli na PC 🙂

Prvi prelaz na minimum req, drugi system recomended i treći na max 😅. O od kad sam batalio PC gaming rodio sam se...mada pes i dalje šljaka sve u 16

Pa šta... 6 meseci samo...
Da trebaju nove konzole toliko brzo da izađu već bi imali hype i trejlere.
Da će doći na next gen konzole - hoće sigurno, ali kad se vrhunski proda za current gen. Nakon toga dolazi na PC, a tako je bilo i za V ako se ne varam.
Ima PC-jaši baš da se načekaju...

Bila bi fora da nakon gomile odlaganja izadje u nekom raspad izdanju, kao cp2077 nekad. Pa da se ceka jos godinu dve da srede sve to

To nam ne gine, kako otpuštaju radnike ima to super da radi kad izađe...

Bila bi fora da nakon gomile odlaganja izadje u nekom raspad izdanju, kao cp2077 nekad. Pa da se ceka jos godinu dve da srede sve to

Postojala je teorija da je CDPR znao da ima poluzproizvod i da su prodali akcije pre izlaska igre. Onda je igra izašla onako obogaljena, cena akcija popadala, oni otkupili ponovo po nenormalno niskoj ceni, upeglali igru i cena akcija se vratila. Ne bi me čudilo da R* uradi isto, mada su do sad delovali drugačije, ali ko zna. Tramp o Mask isto to rade, samo na megalomanskom nivou.

Ovo odlaganje ce ujedno odloziti i enhanced verziju, 2036ta nije tako daleko.

Realno mi PC igrači možemo neku optimizovanu i sređenu verziju očekivati ~ 2035-te godine.

Nema to šanse kod Rockstar prodakšna
I gta V i rdr2 su izaslu u takvom stanju za pc. (secam se jer sam ih imao od prvog dana, i ovo narocito vazi za rdr2)
Krpljeni su preko godinu dana ogromnim patchevima dok se stvari nisu malo unormalile.

Ne romantizujte previse rockstar jer ga je previse senior devova napustilo pre 6 godina, kada je u firmu usla agenda.
Ovo nije odlaganje da mi svi dobijemo bolji proizvod, kako glasi zvanicno saopstenje, vec nemaju dovoljno sposobnih vise, pa me ne bi cudilo jos jedno ili vise ovakvih odlaganja.

Poslednja izmena:
Realno mi PC igrači možemo neku optimizovanu i sređenu verziju očekivati ~ 2035-te godine.
A do tad ce se razmisljanje i zivot promeniti u 99% ljudi koji ga cekaju.
I gta V i rdr2 su izaslu u takvom stanju za pc. (secam se jer sam ih imao od prvog dana, i ovo narocito vazi za rdr2)
Krpljeni su preko godinu dana ogromnim patchevima dok se stvari nisu malo unormalile.

Ne romantizujte previse rockstar jer ga je previse senior devova napustilo pre 6 godina, kada je u firmu usla agenda.
Ovo nije odlaganje da mi svi dobijemo bolji proizvod, kako glasi zvanicno saopstenje, vec nemaju dovoljno sposobnih vise, pa me ne bi cudilo jos jedno ili vise ovakvih odlaganja.
Mislis da ce ovo biti "kao optimizovano" i ovo ce tek da krpe samo tako

Nije IT propao zbog programera i AI, već zbog nesposobnih Project menadžera , koji nisu u stanju ništa živo da isplaniraju kako treba.

Nit više PM stručnjaka, nit lošijih i sporijih delivery-a.

Pa od kad je gaming postao biznis, i poceo da mlati zestoke pare, privukao je sve one hijene koje su uveliko upropascavale filmsku i ostale umetnosti.
Problem je kad ti dodje menadzer koji dodira sa gamedevom nema, i ne zna da ni prekovremeno ni crunch nece napraviti bolji proizvod, vec samo neki proizvod brze.
Titra se akcionarima a ne kupcima, i u skladu sa time se i postavljaju rokovi i strategije donose da sto pre naprave neki profit. A svi znamo sta se sve radi u tom cilju.
No nije mi zao previse, jer su igraci jedna posebna kategorija lizaca prozora. Mogu da prave promene glasanjem iz sopstvenih novcanika.
Ali lako hajpuje malog John-a pubertetliju svaki trailer, pa preorderuje ultimate edition (normalna verzija sa eventualno nekim posterom) iako pojma nema u kakvom je stanju igra i zasto je platio 120 usd koliko sada kostaju te deluxe edicije.

...da bar dobije fizicku kopiju.

pa da , silni devovi otpusteni zbog pokusaja organizovanja sindikata. i to mogu da mislim koliko im je dogorelo kad su bili u fazonu - da probamo pa sta bude.
no, ako raja zagrize da im treba dodatno vreme da jos vise "ispeglaju" igru, nikom nista..

Sve je to pompa pred najavu sledećih generacija konzola, majstori manipulacije i medijskih spletki. Odlozice oni GTA minimum jos 1 a mozda i 2 puta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno