Pa isto ce da izgledaAko ovako izgleda PS5 verzija kako li ce tek PC izgledati. Totalna dominacija
Nismo videli gameplay, ovo je nasminkani video, ne znamo kako ce izgledati.Ako ovako izgleda PS5 verzija kako li ce tek PC izgledati. Totalna dominacija
Pitanje je da li se bira muški ili ženski lik ili je miksovano kao na petici.
Moci ce, to je informacija koja je jos odavno procurela.Ako story mod bude mogao da se igra u co-op, to će da bude odlično.
Ja bi cekao pred izlazak mozda se pojavi Pro verzija PS5.Da li uzimati konzolu sad ili čekati do pred izlazak GTA? Nemam pojma kako izgleda PS svet i da li će Sony izbaciti neku još jaču verziju dotad.
I dok posle jedno 10 godina moderi ne dodaju stvari koje fale i ne srede onaj skrnavi UX. Da moze da se navigira kroz menija na PC kako dolikuje.Potaman dok Starfield ne izadje iz bete...![]()
ZamišljamZamisl izadje 20 decembara 2025![]()
Što, da bi igrao u 13-30 fps kao što je radio GTAIV na PS3 ili GTAV na PS4?Bome, moraće da se uzme petica. Nisam gta fan, ali ovo mi se svidja.
GTAV sam igrao na x360 odmah po izlasku i bio je savrseno igriv.Što, da bi igrao u 13-30 fps kao što je radio GTAIV na PS3 ili GTAV na PS4?
Ne podseća na Vice City jer se ta igra odvija u možda najboljem periodu u najboljem gradu za taj period. Mnogo dobrih filmova i serija na fazon Miami 80s.45 miliona ljudi je vidjelo ovaj leakovani trailer, za 8h, ovo bi morao biti neki rekord?Btw meni se dopada, vjerovatno zato što podsjeća na Vice City (čak sam mislio da će ga i nazvati Vice City 2 kad sam u toku trailera vidio da ide VICE...), to je uz GTA 3 i jedini dio koji sam "obrnuo".
![]()
Pa i ti westerni su bili u 24 frejmova u sekundi^
RDR2 je kliknuo sa starijim igracima koji vise vole western zanr i sporiji gejmplej/sporiji pacing i odličnu, ozbiljniju priču
Neko od kolega rece da nisu otkljucali 60fps-a na aktuelnoj generaciji konzola (ja ga nisam palio od launcha i igranja na PS4) tako da i to dosta govori o njihovom tretmanu kupaca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari