Šta je novo?

Grand Theft Auto V

I niko ziv screenshot da postavi? :)

Kakav ti tacno ss treba ?
Pun ih je net, ne znam da li trazis nesto posebno da se uslika ili sta, jer da li ce ti neko tu staviti ili ces na netu videti, totalno je isto.
Jedino ako nama vise verujes :D

Evo ti par mojih:

Grand Theft Auto V_20141118225542.jpg

10277416_377485595761053_660122734155816307_n.jpg

Grand Theft Auto V_20141120142908.jpg

Grand Theft Auto V_20141120143648.jpg

Poslednja izmena:
Evo izdvojih ja ''par komada'' :)

grandtheftautov_201413wbp7.jpg

MGkUu-3ETka_YkvmyuMSdw_0_0.jpg

QID-DSVG_EGiIREZpmQnpQ_0_0.jpg

OCMH9ABRU0K7WQXgOIK1Cg_0_0.jpg

vbwu5cWXl0-Z_t9o_NTs3w_0_0_zps86ddbd1a.jpg

g47768Grand%20Th3646m86.jpg

m21751Grand%20Th4515f86.jpg

f42873Grand%20Th4113x86.jpg

IVVMybdoKk616j1Cpzr0tQ_0_0.jpg

Strasno.. Jel to neki 'photo mode' tipa poboljsa se dodatno grafika kad fotkas, ili je to to, isto kao kad igras?

Screenshotovi direktno s PS4, a nesto snapmaticom, mada je sve direktno iz gameplayja. Sad sigurno se par kadrova namestilo iznad proseka, ali generalno mi se cini da odlicno izgleda igra.

Ustvari ima ljudi koji ovde igraju, recite jel izgleda tako i dok se igra. I jel voznja drugacija? Citam na GTAForums da jeste za nijansu, ne previse, ali oseti se mekse ogibljenje i osecaj brzine je drugaciji. Ima li policije po ulicama ili je taj 'problem' ostao kao u Last Gen verziji?

U sustini tako izgleda, e sad, uvek se moze uhvatiti najbolji kadar na screenshotu :)

Sto se tice voznje meni je ok, ali nisam bas kompetentan po tom pitanju. Automobili se manje ostecuju pri velikoj brzini nego na cetvorci koliko se secam.

Nisam u toku sa tim policijskim problemom?

Igra je kao na screenshotovima, sve je bolje, sve je poboljsano, ovo je vrh vrhova.
Najbolja igra od kada imam PS4. Eto toliko.
Ali svako sam neka prosudi, jer ja nisam bas kompetentan sto mi i nick govori.

Koji policijski problem ?
Ne znam kako je bilo na last gen, ovde patroliraju ulicama, mogu te vijati u drugim kolima sem njihovih patrolnih (ne mislim na unmarked police, vec bas da pandur udje u random car i pocne da te vija).

Poslednja izmena:
Pa nekom to mozda i nije problem, ali policija ne postoji na ulicama, ni pesaci ni patrolna kola, jedino ako dobijes zvezdice stvore se. Bude koji patrolni auto serifa van grada (onaj beli), ali u gradu ih nema na ps3.

Nema ih ni ovde, sem ako ne jure nekog, onda projure ulicom.

Nesto malo probao igru i ne znam da li je iko primetio ali onaj input lag je uzasan, pogotovo ako se igra iz prvog lica. Jel igrate na defaultu ili imate neka podesavanja za kontroler da se ovo nekako minimizuje?

Stavi nove drajvere :p

Pa tako nekako...

Drones, drones everywhere! :D

Nesto malo probao igru i ne znam da li je iko primetio ali onaj input lag je uzasan, pogotovo ako se igra iz prvog lica. Jel igrate na defaultu ili imate neka podesavanja za kontroler da se ovo nekako minimizuje?

Rešenje za to možeš očekivati tamo negde krajem januara :)

Poslednja izmena:
Do igre je to.... Tako su uradili. Takav je gta danas po tom pitanju.

Igra je pravljena za treće lice, a prvo lice je samo tako ubudženo. Nije game design bio oko toga.

Takav im je sistem animacije, nije responsive dovoljno nevezano za frame rate, ide na neki realističan izgled uz žrtvovanje odziva. I gta 4 i 5 ista stvar..

Nema veze sa ovim što rama pominje, dizajn igre je u pitanju. Može veći fps i vsync off, ali sistem u igri je takav.

Poslednja izmena:
Ako ne ubace simulaciju za voznju (ala mafia2) tesko da ce i te pandure kako spartaju gradom, a bas bi bila fora :-D daj da im saljemo reportove? :-D
Ma to je bilo u svakom GTA, ne znam otkud je sad izbaceno. Uvek si mogao videti patrolna kola kako se voze ili pandure kako setaju stazom. Ja sam mislio da je bag i da ce ispraviti do sad :(

Ja sam video da se voze posto sam jednog udario :) mozda ih nema mnogo ali ih ima. :)

Igra je kao na screenshotovima. Najbolja igra u poslednjih 12 meseci ubedljivo.

Ја стално налећем на два пандура код аеродрома - тамо где је школа летења :)
Игра је преперверзна јер има толико тога да се ради, да се истражује... просто не знаш где ћеш пре.

Имао сам проблем са једном мисијом.
Плашим се дубине... не знам зашто, али тако је од неке моје 10-11 године. Иако сам 8 година тренирао пливање, и више пута у Петровцу на мору пливао до острва (наравно никад сам), кад год видим травуљину на дну ја се испрепадам, и враћам се назад у плићак.
Зато ми је мисија са подморницом била права ноћна мора :) Једва сам се усудио да је одиграм!

Vrh Dno