Šta je novo?

Grand Theft Auto V

• Začetnik teme Začetnik teme Shimec
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jesi li igrao na ps3 pre ovoga?Moje pitanje je jel ima vise misija za razliku od stare verzije?

Нисам играо на PS3.

Ima policije ispred policijske stanice i na aerodromu i jos par predefinisanih mesta, ali (bar kod mene) na PS3 ne postoje u gradu na ulici. A i kod 99% drugih igraca jer su se zalili ljudi i trazili patch, ocigledno molba nije uslisena. Generalno nacin na koji funkcionise policija tj. wanted level i nedostatak enterijera u V su mi najvece mane. Ajd za policiju manje vise, meni licno nije toliko bitno, ali da su ubacili nekoliko restorana/klubova/fast food-ova i slicno igra bi imala jos veci replay value. Inace tek posle godinu dana danas sam prvi put probao ronjenje u free roam modu jer stvarno nisam znao vise sta da radim osim voznje, kontam da je vecini ljudi to potpuno nebitna aktivnost.

Jel na kraju promenjena voznja uopste na next-gen verziji?

Jedan hint.
U singleplayeru, buduci da je Rockstar ukinuo sve last gen hintove u vezi berzi, dakle one varijante ulaganja u odredjene korporacije posle svake assassination misije da biste maximirali dobit vise ne postoji, makar ne u tolikom procentualnom povecanju. Medjutim napravili su propust gde uopste nije potrebno toliko paziti u ulagati, vec je dovoljno samo jednom odigrati pametno i stvoriti $999999999. Bag.
Posle dead men walking misije (ili kako se vec zove) ulozite sve u lifeinvander i ODMAH potom sve prodate. Posle samo svicujte karaktere i u nedogled isto radite do sume $999999999 ili koliko vec hocete. BEZ IKAKVOG SEJVA, NISTA NIJE POTREBNO.
Samo pazite kada prodajete, ne idite odmah na sell all, vec prvo udjete u sekciju lifeinvander i odatle sell all.
Postavicu video posle.

Inace, mislim da ne morate samo posle dead man walking misije, vec bilo kad.

Што то ниси раније написао!!!! 🙂

Sad sam provalio :d
Ali kazem, probaj i sasa, mozda uspe 🙂

Danas je bio neki update igre, ja sam pre update-a to odradio, a mozda posle ne moze vise :/

Ради и после данашњег update-a 🙂

Radi li to i na ps3 verziji ko zna,bas cu da probam sutra.

E drago mi je da radi.

Probajte i na PS3, ali jako je bitno da uradite kao na videu, znaci postupak "sell all" na berzi je najbitniji:

Ostalo ne morate gledati, lik je radio na slican nacin ali malo komplikovanije, nema potrebe za tim.
Dakle samo kupite i odmah prodate, zatim svic na drugi karakter, opet isto, pa na treci, i onda opet vracanje na prvi i tako non stop u krug dok ne stvorite sumu koju zelite i tek tada save game.

6db.gif

,)

hahaha vrh :-D

10612880_895119377179589_1385119065072882421_n.jpg

Jel to ugravirana varijanta ili sticker fazon?Lepo izgleda.

E ne znam, ali stvarno lepo izgleda.

Ljudi, hoce neko u share za GTA V, fali nam fantom vec nekoliko dana, kao da trazim za Lego Hobbit :d:d

Imam problem sa ovom igrom na Xbox 360 konzoli. Neće da mi snima pozicije u igri. Odigram nekoliko misija i kad izadjem pa udjem opet od početka. Konzola je čipovana RGH i imam mesta još 30 Gb. Namešteno mi je u opcijama Autosave ali ništa.

Poslednja izmena:
Da, a nadam se da se DLC nece placati, tj da ce biti samo update igre...

To uvek možemo da napišemo za sve, nije da ćeš ih prizvati tako 😀

Pa u svakom slucaju, vise od 15-20 $ nece biti, jedan share i da ni ne osetis :d

Nazad
Vrh Dno