Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Ja bi voleo da vidim sta je Rajke ostavio, ne razumem sto mi samo stoji prazno polje... A to nije prvi put da mi se desava... :(

Mene više vožnja brine, mada na ovom klipu ima zanošenja samo je pitanje da li je animacija ili prava vožnja u igri.

Ovde mi voznja deluje kao totalno druga prica u odnosu na ono sto smo videli..

Davno sam vam to govorio, ali treba videti jos :). Tesko mi je da poverujem da ce biti losa, mozda osecaj bude i bolji nego prosli put ako igra tehnicki bude bolje optimizovana i sve bude utegnutije. Ne verujem da bi menjali filozofiju tek tako posle igre koja je fenomenalno prosla. Ljudi svasta pisu po internetu na specijalizovanim forumima, ali to cesto stvara iskrivljenu sliku i moze da se ima utisak da mnogi ne vole nesto sto u realnosti ljudi obozavaju. GTA 4 i voznja u njemu je pravi primer za to.

Za sada sve osalo deluje kao veliko unapredjenje, od grafike, do mehanike pucanja iz Max Payne-a 3, do ovog online-a.

Ako ubodu voznju, bice ovo nevidjeno dobro.

Ceo fazon koji je blizi San Andreasu je individualna stvar, neko voli, neko ne voli, pa je o tome glupo raspravljati...

Poslednja izmena:
Ako su napucavanje, fizika vozila i uopste fizika svega losiji nego do sada.. onda za mene ovo nije GTA. Sleeping Dogs nikako da se nakanim da igram bas zbog toga.

Ljudi moji ovo je ludnica! Prodacu bubreg za Titana :D Zbog djevojko, zbogom prijatelji i familijo, zbogom posao. Zdravo GTA V :D

Ljudi sto se brinete da li cete moci da pokrenete,kakve masine svi imate,pogledajte moju i ja sam taj koji treba da brine.Mislim da necu moci ni da je pokrenem.:D

Zanima me dal ce malo bolje zvuk da im odrade ovog puta.

Samo fizika automobila da bude identicna onoj iz cetvorke i ja zadovoljan.

Zašto indentična, može i bolja, uvek može bolje :)

Moze ali ako smo zadovoljni sa prethodnim fizickim modelom, zasto menjati ? Moze samo da se desi da se pojave novi bagovi i sl.

zanimljiv shot

gta4_vs_gta5.jpg

gta5 - "spojler" :D....

Mada po meni, tekstura guma je nedovoljno detaljno odradjena. Nadam se da nece ovako biti in game. Voleo bih da se kramponi ocrtavaju jasno :)

Zar ne moze GTA 4 da se moduje da izgleda isto tako, ako ne i bolje? Naravno, pricu o optimizaciji necu ponovo zapocinjati. :D

Moze da se moduje al ipak nece biti toliko cool kao petica.
Evo jedan lep mod.

images.jpeg

Jedva mi stade na ekran kol'ka fotka :)

Nisam pratio GTA ,jer imam loše mišljnje o tom serijalu, dok pre neki dan nisam pogledao trailer, i bio sam zaprepašten, ali ne sa grafikom, niti sa bilo kojim mogućnostima koje igra pruža, nego sa glavnim likovima igre. Jednostavno krem društva, lopov,ubica i psihopata, super, ne znam sa kojim karakterom provo da se povežem. Nervira me kad glavnog lika upropaste(igra,film,serija, knjiga strip, sve jedno), kako da se uživim u igru, kad nisam ništa od toga. Da se razumemo ne smeta mi uloga negativca(Mafia,Hitman...), ok je za promenu, ali mora da bude nešto cool kod njega, ovo je baš previše, jer je igra zamišljena ko život, u realnom je svetu, "sve" se može u kombinaciji sa pogrešnim vrednostima dovodi do haosa. Očekujem da sve što smo do sad videli o kampanjama za borbu protiv nasilja u igrama, neće biti ni približno onome što nas očekuje posle ove igre.
Moram da vas pitam da li i vama smeta to isto?

Nope, not at all.

@smith_bre
Dobro pitanje. Naravno da priroda glavnog lika ima veliku ulogu u imerziji, ali kakve likove bi ti hteo u GTA V? Serijal je od početka simulator haosa, da tako kažemo, i ne vidim razlog zašto bi to menjali. A što se nasilja tiče, GTA V je dosta nisko na toj lestvici. Prošli Splinter Cell je imao više interaktivnih scena mučenja pa nikom ništa. Juče sam čitao nešto o Blacklistu, jedan od developera je napustio razvoj jer su preterali sa nasiljem, i opet nikom ništa. Hoću da kažem, ovde nije akcenat baš na nasilju, nego na apsolutnoj slobodi da se radi bilo šta. Pitaj 10 fanova GTA IV koji su ga igrali 100 sati i reći će ti da je od tih 100 sati 95 otišlo na glupiranje van misija.

@smith_bre
Hoću da kažem, ovde nije akcenat baš na nasilju, nego na apsolutnoj slobodi da se radi bilo šta. Pitaj 10 fanova GTA IV koji su ga igrali 100 sati i reći će ti da je od tih 100 sati 95 otišlo na glupiranje van misija.
U tome je problem, kombinacija nasilja uz slobodu... imam igraonicu i 13godina gledam šta igraju klinci, 70% njih igra gta, i kad igraju 99% njih idu ulicom i mlate ljude i pucaju po svemu što se mrda, to mi se ne svidja, znači sve bez cilja i svrhe

Ja ni jedan GTA nisam presao jer mi same misije nisu bile toliko zanimljive koliko glupiranje po mapi... :d

Nazad
Vrh Dno