Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Svaka im čast za ovo. Napravili su hype samo tako. Opet će prodaja da obori sve rekorde.

Au drugovi, biseri rasuti..

Mehanika pucanja iz Max Payne-a će baš dobro da legne...to mi je falilo u četvorci.

Biće AAAA igra, nisu normalni...

Zasto ovako nesto nije izaslo kada sam imao 12-18 godina :d Sad gledam ovo i pomislim kako ce igra biti do jaja a znam da cu se jedva nakaniti da predjem ili cak da igram uopste.. kao i sve u poslednje vreme..

Ali nije da se zalim na stare gta koje sam igrao kao klinac, daleko od toga mada SA nisam presao, smorio se (a odlican mi je SA) a IV igrao bas kratko jer sam vec bio ''mator''.

Poslednja izmena:
Deluje odlicno.
I dalje im ne verujem da nece biti Coopa.

Ovo malo voznje sto su prikazali deluje dosta arkadno, nadam se da ce ostati ona iz cetvorke.

To zaboravih, voznja bas deluje lose, u cetvorci je skoro pa savrsena za takav naslov..

Prženje... :d

Ma djuuuubre :p ne zelim ovo da vidim na PC, ovo je sramota za zveri kao sto je PC :p Ovo ne treba ni da izadje nikada :p

Poslednja izmena:
Da bre tu je watch dogs :d

Ne znam što bi menjali vožnju i zašto bi sad bila lošija...

Oblacenje, tetoviranje, budzenje automobila...tinejdzeri ce biti odusevljeni. A mogli su da ubace i nekog zenskog lika cisto da i curice igraju ovaj sims.
Next.

Oblacenje, tetoviranje, budzenje automobila...tinejdzeri ce biti odusevljeni. A mogli su da ubace i nekog zenskog lika cisto da i curice igraju ovaj sims.
Next.

MNOGO loš komentar, čisto da pomenem :)

Inače...

Untitled.png

Poslednja izmena:
Rece Uriel dok pije iz svoje 'ti I hipster' flasice :d

To su one stvari koje cine internet nepodnošljivim, drugačije mišljenje je jedno, a ove fore NEEEXT!, kao, TOLIKO je sr*nje, i to u toku najvećeg lozenja ljudi koji čekaju igru. Nadmeno i bez trunke razumevanja šta je uopšte gta. Pritom i ja spadam u one koji se ne loze preterano na ovo, ali...

Valjda to na neki način prija ljudima, neka "sve sam ih sje*ao" filozofija...

Klasičan domaći blic/youtube nivo komentara....ali na benchu, što je mnogo gore.

Poslednja izmena:
Klasicna (klinacka) reakcija "OMG njegovo misljenje se ne poklapa sa nasim, kako sme to da pise i to u toku najvećeg lozenja ljudi koji čekaju igru"
RC712vo.gif

Ovo malo voznje sto su prikazali deluje dosta arkadno, nadam se da ce ostati ona iz cetvorke.

Dobro zapazanje. Mislim da su se momci iz R* zeznuli prosli put. Verovatno su se bojali da ce ih Mafia II oduvati na tom polju pa su odradili voznju ozbiljnije nego sto su planirali. A kad su videli sta su Codemasters i Criterion EA izbacili u medjuvremenu u zanru "simulacije" voznje pala je odluka da se unazadi voznja.

Nadam se da nisam u pravu.

^ To mi uopste nije jasno, da neko ima ''formulu'' za odlicnu fiziku voznje/vozila i da sve shebe da bi sta? Da bi debela ret. deca lakse vozila jednom rukom dok je druga u xxxxxl kesi cipsa?

Ako fizika vozila bude mnogo losija od GTA IV za mene ode pola tripa igranja ovog GTA.. nesto mi se ne tetovira koliko mi je bitna ta fizika.

Bukvalno, najvise se vremena provodi u kolima i to mi je najveca draz igre, dok se vozim ka misiji..

Malo ste prerano za kljucili da to nece valjati ovog puta, mozda je ono na snimku samo za supercar kategoriju u onoj brzini, videcemo. Za GTA 4 su bas odlicno osmislili sve oko voznje i mnogo dobro resili analogne kontrole, retko gde imaju smisla kao tu. Bas dobar arkadni osecaj voznje. Meni je skroz odgovaralo, ali je ogroman broj ljudi po netu kukao bas na to i pricao da im je bolja voznja u prethodnim delovima (sto je meni potpuno neshvatljivo), ali sta da se radi. I generalno vazi prica da je GTA 4 gori od prethodnih, tako da me ne bi nista iznenadilo.

Kada se prica o voznji u GTAIV ja volim da spamujem ovaj klip. Dovoljno je malo pogledati i doci do zakljucka da taj "arkadni" GTAIV ima neke stvari implementirane koje je "ponovo otkrio" (trademark by Apple) Gran Turismo 6. Klip je spojleru (da ne smaram previse):

Ovako modovan GTA ima sjajan filing voznje, mnogo bolji od 80% simulacija voznje koje su izasle u poslednjih 10 godina.

Mogao bih da probam to, samo sto moram da renistalim igru jer sam je opasno u&ebao sa raznim tim enhancerima, sad mi je non stop sumorno i oblacno vreme, iako perverzno izgleda..

Znam da nije resenje ali trebalo bi da imas precice u igri da promenis vreme, znam da icenhancer ima to. Mozda je bug poput taxi bug-a. Kada preteras sa grafikom igra te spusti na zemlju tako sto ubije raznolikost. Problem je do VRAM-a, ko ima 2 giga i vise on moze resiti taj problem.

Sto se tice mog tupljenja sa GTAV PC verzijom i boljim teksturama, trebalo bi da znate (oni koji ne znaju) da R* cuva sve originalne teksture od kojih kasnije kreira teksture nize rezolucije. Doduse, male su sanse da to nama daju bas u originalu ali ce svakako biti ostrije nego na konzolnoj verziji. Evo ilustracije o cemu pricam:

shopdoor1_64.jpg

Istina. Ali ima tu nekih drugih problema, nisu vezani uz ovu igru vec uz forum. Kada bi se ljudi (ne mislim ni na koga konkretno vec na sve one koji traze "kavgu" na temu pc vs console) normalno ponasali ne bi bio nikakav problem da ova tema stoji u konzolskom podforumu ili cak da imamo zajednicku temu.

Nazad
Vrh Dno