Šta je novo?

Grand Theft Auto V

• Začetnik teme Začetnik teme Shimec
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma ne moze se bf i gta serijalu odoleti koliko god se mi trudili
bar se mora probati 🙂

970088_10151767264495097_917640839_n.jpg

Koji je ovo hajp..Ovo je ludilo..Za gameplay trailer prave najave i analize...

Moze im se. 😀

Igrica ce biti perverzija. 🙂

Igrica ce biti show 😀

Ujutro u 4 sata po nasem vremenu bi trebalo da se pojavi gejmplej.

Bice
fap.gif

😀

qrFtaNY.png

Nek ubace i RDR u porting lonac 😛.

[YOUTUBE]N-xHcvug3WI[/YOUTUBE]

Ovo ce imati infinite replay value. Kako li ce tek izgledati GTA VI tamo negde 2016?! Napucavanje je kao u poslednjem Max-u.

Svaki GTA ima infinite replay value, ovaj posto podseca na San Andreas ce verovatno biti najbolji po tom pitanju.

Igra stvarno izgleda nenormalno dobro. Grafika kao da je s PS4/X1, atmosfera je kao i uvek odlična, gluma i likovi takođe, a mogućnosti mi deluju nestvarno.
Kako su krenuli, u GTA8, igrač će moći da bira karijeru profesionalnog fudbalera, NSA-agenta, automehaničara ili brokera...🙂

Igra stvarno izgleda nenormalno dobro. Grafika kao da je s PS4/X1, atmosfera je kao i uvek odlična, gluma i likovi takođe, a mogućnosti mi deluju nestvarno.
Kako su krenuli, u GTA8, igrač će moći da bira karijeru profesionalnog fudbalera, NSA-agenta, automehaničara ili brokera...🙂

Sve je ok ali prica da ima next gen grafiku je smijesna

Svaka cast za implementiranje MP3 borbe,ali ova grafika nije "jizz in my pants" kategorija. I jos su verovatno koristili pre render..

Ako je ovo stvarno snimak sa ps3/x360 konzole, izgleda sjajno i radi veoma glatko.

Sve je ok ali prica da ima next gen grafiku je smijesna

Mozda teksture nisu najostrije ali je zato sve ostalo vrhunski odradjeno. Pogledaj samo kolika je mapa. U GTAIV planine su prekrivene teksturom niske rezolucije koja se ponavlja, u GTAV se svaka stena razlikuje.

Ovo ce na PC-u izgledati neverovatno ako ne useru port opet...

gde je full hd Official Gameplay Video ala se sramote 😛

Lepo je osvetljenje, nema vise onog zutila, sivila itd... Sve je u coloru 🙂 Po mraku izgleda profi! Ma sve je profi. Da imam pare sad bi kupio konzolu i nek i ide sve u k 🙂

Lepo je osvetljenje, nema vise onog zutila, sivila itd... Sve je u coloru 🙂 Po mraku izgleda profi! Ma sve je profi. Da imam pare sad bi kupio konzolu i nek i ide sve u k 🙂

Pa dobro, osvetljenje u prošloj igri je bilo takvo da se "dočara" sumorni NYC, sada su u pitanju Los Anđeles tako da mora da bude kolorita 😀

Rockstar izdao oglas.Traze ljude za rad na PC verziji igre.... a Rockstar trenutno radi samo GTA V sto znaci da ce napraviti igru za PC sigurno.Samo sledece godine 😀

Ovo kad izadje bar 50% muskaraca nece izlaziti iz kuce 😀

Nazad
Vrh Dno