blackbear
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.05.2007
- Poena
- 349
Znas sta, bice ovo vrhunska igra!
Iskreno, voleo bi da mogu da se nadam, ali ono sto se mnogo reklamira...
Znas sta, bice ovo vrhunska igra!
+1
Glupo je vise da potenciraju lika kome je glavni motiv "I wanna be rich,nigguh", "Golden chainz n' shit"...Nemam ja problem sa tim sto je on crnac,ali neka barem naprave dobru pricu vezanu za njega..
Trevor redneck FTW..
Pa ono, nisam programer (al' mogu da pogledam) ali nekako mi je totalno smesno da igru koju razvijas na PC-u, posle zbog 'neisplativosti' i ne izbacis na PC-u, kad je vec prakticno spremna, nikakvo portovanje nije potrebno. Ne mogu sad da trazim zvanican podatak ali kapiram da je otisla u barem pola miliona primeraka na kompu, ok verovatno vecina na popustima. Al opet, malo li je..
Ja nekako imam utisak da i da steam ima milijardu korisnika, ne bi se smatrao mainstream platformom (sto i nije lose za jednu stranu, ali za GTA stranu jeste). Prosto je neki drugi svet. To kazem ovako usput, ne zato sto mislim da GTA zato ne izlazi. Mozda ce steambox, big picture mode i valve-ov joypad koji stize malo da promene stvari (a mozda i nece).
Rockstar ocigledno ima neku racunicu u kojoj im se PC ne uklapa u startu (kod RDR-a nikad). Vec smo pricali o tome, neki kazu neisplativost i mala prodaja tih igara na pc-u, neki kazu da MS i SONY daju lovu, ko zna... Ocigledno je da oni imaju neki problem, jer mi nije logicno da ignorises pc koji ti donosi dobru zaradu (ako je tako). Ili pc ne donosi dobru zaradu, ili ovi daju lovu za ekskluzivnost u odnosu na pc (?!), sto mi je vrlo malo verovatno.
Ja mislim da ce na PC stici next gen verzija, i to istog dana kada izadje na novim konzolama.
G@W verovatno misli na istu igru, ali sa malo zescom grafikom - teksture, osvetljenje, senke i slicno. Kao kada posle pola godine neku igru sa konzola portuju na PC sa nekim novim efektima.
To bi bilo finansisko samoubistvo. Plus nigde tako nesto nije najavljeno. Na next gen konzolama ce biti samo u vecoj rezoluciji uz bolji AA i draw distance verovatno.
Kad nadjes vremena pogledaj poredjenje GTAIV PC i X360 (najbolje konzolne) verzije. Nije bas samo rezolucija i draw distance a tada bas i nisu imali interesa da budze nesto jace teksture jer su konzole jos bile frishke, pa je opet kvalitet tekstura nebo i zemlja (da ne pricam od toni blura na konzolnoj verziji da prikrije nedostatke).
Ovog puta imamo teksture koje su daleko ispod aktuelnog nivoa i koje poprilicno odskacu od svega ostalog u trejleru (modeli su sasvim korektni). Sigurno imaju daleko detaljnije teksture cele igre u steku.
Ne vidim kako je finansijsko samoubistvo. Izdaju igru za current console, igra se proda u 10 miliona primeraka za sest meseci. Posle izdaju enhanced verziju za next gen console i PC. Verovatno ce dobiti neki kesh da izdaju igru za nove konzole i poguraju prodaju a PC verzija je u tom slucaju dzabe port posto je arhitektura PC-ja i novih konzola lako slicna i portovanje ce ici bez po muke. Mnogo lakse nego da prilagodjavaju X360 verziju za PC.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari