Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Franklin deo nece biti bas za mane

L0b5zQJ.jpg
:p

Nije valjda da nisi igrao San Andreas zbog toga sto je C.J. glavni protagonista?

:p

Nije valjda da nisi igrao San Andreas zbog toga sto je C.J. glavni protagonista?

Ne protagonista, nego ceo "fazon", ne lozim se na to ni najmanje. Ali to je vec licna stvar, samo kazem. I ja nisam onih kojima je taj San Andreas najbolji, meni to ne moze da pridje cetvorci. Znam celu pricu po celom internetu, ali kod mene je ovako.

Nisu ovo naivne stvari, zbog cetvorke se uzela trojka :D

Nego nisam najbolje ispratio ovo sa likovima, koliko ce ih to biti i da li moras sa svima da igras, menjaju se od misije do misije sta..

Nisu ovo naivne stvari, zbog cetvorke se uzela trojka :D

Nego nisam najbolje ispratio ovo sa likovima, koliko ce ih to biti i da li moras sa svima da igras, menjaju se od misije do misije sta..

Pa zna se da ce se igrati sa tri lika, ali nista detaljnije. Rockstar je najpametniji po tom pitanju, skoro nista ne prikazu pre izlaska igre. Pitam se da li ce za GTA V biti onih "gameplay" trailera kao za RDR, verovatno ne, jer nema potrebe. I bolje.

Zbog cetvorke si uzeo trojku, a zbog petice ide cetvorka, vidimo se online :D

Necu nikad prezaliti sto nisam zavrsio RDR :( Oprosti mi Rockstar. Kako bi rado sad odigrao na misu, onaj njihov auto-aim (koji realno moras da koristis) je zesci de*ilizam.

Uh ovo bas dobro izgleda, samo da console verzija bude radila u vise od 20fps, a da PC verzija kada izadje ne bude bagovita ko cetvorka i bice sve cool :)

Ti sve nesto kupujes konzolu, ali ti se neda :p

Pitanje je da li ce izaci za PS4 u 2013. ili tek posle sest meseci i vise. Mozda i ne izadje za next gen konzole ali mislim da je to malo verovatno.

Kakvi su samo majstori marketinga, ja bi ovo da igram sada i odmah!

Trevorova prica bas ima taj neki Breaking Bad vajb, a meni su se ljudi smejali kada sam to potencirao. Inace, sve tri price imaju glumu na nivou boljih americkih serija, sto se sve cesce vidja u poslednje vreme. Animatori sustigli profesionalne glumce, za jedne veliki napredak a za druge bruka i sramota.

Ako je korišćen motion sa sve facijalnim eskpresijama kao što je korišćen u LA Noire onda je i ovo 95% prava gluma. :)

Poslednja izmena:
Tesko da cu igrati sa ovim niggerom, kao sto nisam ni SA.

U 99% slucajeva ovo nema veze sa rasizmom vec se svakom normalnom smucila ta njihova "gace na pola dupeta gangsta homie kultura" i ebonics koji je epitom jezicke lenjosti. Prvi lik mi je do sada najzanimljiviji.

Poslednja izmena:
Nisam ni ja previse uzivao u San Andreasu a cak i gotivim (odnosno ranije malo vise) ceo Hip Hop, gangsta fazon. I meni cetvorka ubedljivo najbolji deo.

Glupe su vam te slike o rasizmu na pola ekrana, niko ne misli bilo sta slicno. Zbog kulturoloskih razlika i svog prava da mi ne bude zanimljivo bas sve i svaki fazon na svetu valjda bi mogao da kazem da me apsolutno ne zanima da igram npr. GTA sa nekim Kinezom u nekom selu u Kini ili nekim smaracem bele rase u nekom gradu ili delu grada koji mi je dosadan?

Nema potrebe za glupostima.

I cak i onaj koji je rekao "sa onim niggerom" misli isto ovo sto i ja, a ja sam bas vodio racuna kako cu da kazem.

Poslednja izmena:
Ti sve nesto kupujes konzolu, ali ti se neda :p

Pitanje je da li ce izaci za PS4 u 2013. ili tek posle sest meseci i vise. Mozda i ne izadje za next gen konzole ali mislim da je to malo verovatno.

xbox mi crko pa nisam hteo opet da rizikujem posle udarila kriza a sad sam opet na konju :D Ko zna sta ce se desiti do nove godine al' moje je da fantaziram :D
Kao sto mi je xbox360 bio izbor tada, sada ce to biti ps4. Nebitno kad bude pusten u prodaju. Samo znaaaam da cu se mnogo smoriti da docekam ovaj nastavak GTA igre na PC-u te cu verovatno baciti pare ponovo na xbox (ili ga maznuti ortaku ;) ).

U 99% slucajeva ovo nema veze sa rasizmom vec se svakom normalnom smucila ta njihova "gace na pola dupeta gangsta homie kultura" i ebonics koji je epitom jezicke lenjosti. Prvi lik mi je do sada najzanimljiviji.
+1
Glupo je vise da potenciraju lika kome je glavni motiv "I wanna be rich,nigguh", "Golden chainz n' shit"...Nemam ja problem sa tim sto je on crnac,ali neka barem naprave dobru pricu vezanu za njega..
Trevor redneck FTW..

+1
Glupo je vise da potenciraju lika kome je glavni motiv "I wanna be rich,nigguh", "Golden chainz n' shit"...Nemam ja problem sa tim sto je on crnac,ali neka barem naprave dobru pricu vezanu za njega..
Trevor redneck FTW..

+1

Meni je Michael odmah asocijaca na Ray Liottu. Nervoza, alkohol, droga .... :D

Meni je Michael odmah asocijaca na Ray Liottu. Nervoza, alkohol, droga .... :D
Rokstaru je kao inspiracija za Majkla posluzio Tomi Verseti..Ne znam zasto nece da priznaju to..Uvek su mrzeli da povezuju likove iz novih igara sa onim iz starih...

Vrh Dno