Sta ti je?![]()
Franklin deo nece biti bas za mane
Coming to PC in november 2014mada ebe mi se, tu je Watch Dogs :d
Nije valjda da nisi igrao San Andreas zbog toga sto je C.J. glavni protagonista?
Nisu ovo naivne stvari, zbog cetvorke se uzela trojka
Nego nisam najbolje ispratio ovo sa likovima, koliko ce ih to biti i da li moras sa svima da igras, menjaju se od misije do misije sta..
Necu nikad prezaliti sto nisam zavrsio RDROprosti mi Rockstar. Kako bi rado sad odigrao na misu, onaj njihov auto-aim (koji realno moras da koristis) je zesci de*ilizam.
Znas sta, bice ovo vrhunska igra!
Tesko da cu igrati sa ovim niggerom, kao sto nisam ni SA.
Ti sve nesto kupujes konzolu, ali ti se neda
Pitanje je da li ce izaci za PS4 u 2013. ili tek posle sest meseci i vise. Mozda i ne izadje za next gen konzole ali mislim da je to malo verovatno.
+1U 99% slucajeva ovo nema veze sa rasizmom vec se svakom normalnom smucila ta njihova "gace na pola dupeta gangsta homie kultura" i ebonics koji je epitom jezicke lenjosti. Prvi lik mi je do sada najzanimljiviji.
+1
Glupo je vise da potenciraju lika kome je glavni motiv "I wanna be rich,nigguh", "Golden chainz n' shit"...Nemam ja problem sa tim sto je on crnac,ali neka barem naprave dobru pricu vezanu za njega..
Trevor redneck FTW..
Rokstaru je kao inspiracija za Majkla posluzio Tomi Verseti..Ne znam zasto nece da priznaju to..Uvek su mrzeli da povezuju likove iz novih igara sa onim iz starih...Meni je Michael odmah asocijaca na Ray Liottu. Nervoza, alkohol, droga ....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari