Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Deluje fenomenalno. Drago mi je da ima bmx ;)
Samo da bude i kamiona sa prikolicom, i klasicnih slepera ... To bi me pogodilo u zivac odma' :D

^Pogodice to tvoje komponente ''u zivac'', ne brini :D

Nek pogadja, sta me briga :)
Rekao sam jednom, jedina igra koja ce me naterati na ozbiljniji upgrade je gta V. :)

Pa dobro.. nisam ja previse odusevljen sa GTA IV, stari su mi bili ok.

A igre koje bi me naterale da puknem ko zna koliko kesa za 60+ fps u proseku.. pa RBR/CMR/Generals/ ili neki army fps igriv kao matori cod-ovi ili Battlefield.. sve sa dx12 grafikom :d

Gde su zavrsili oni silni entuzijasti koji su pravili igre krajem devedesetih ? Developerima fale ideje, fali masta. To se oseca i u gta serijalu. Ja bih recimo ubacio i balone, skutere na vodi, skejt, roske, manifestacije tipa koncert i sl, da mozes da se muvas kroz publiku, pravis ****** :D
realniju detekciju zlocina koje pocinim, ako ubijam iz senke, mraka, da ne bude, posle treceg killa odmah zvezdica.
Isto tako, da ne bude, vozim 200 na sat kroz crvena svetla pored pandura i nikom nista. :D
Takodje, bazuka na ramenu, opustena setnja kroz downtown, svi opusteno gledaju, total madness :D
Ima jos mali milion primera sta treba ubaciti u igru (pr0n recimo nedostaje).

Ceka se povratak Hot Coffee moda :D

Gde su zavrsili oni silni entuzijasti koji su pravili igre krajem devedesetih ? Developerima fale ideje, fali masta. To se oseca i u gta serijalu. Ja bih recimo ubacio i balone, skutere na vodi, skejt, roske, manifestacije tipa koncert i sl, da mozes da se muvas kroz publiku, pravis ****** :D
realniju detekciju zlocina koje pocinim, ako ubijam iz senke, mraka, da ne bude, posle treceg killa odmah zvezdica.
Isto tako, da ne bude, vozim 200 na sat kroz crvena svetla pored pandura i nikom nista. :D
Takodje, bazuka na ramenu, opustena setnja kroz downtown, svi opusteno gledaju, total madness :D
Ima jos mali milion primera sta treba ubaciti u igru (pr0n recimo nedostaje).

Skutere su valjda vec potvrdili... imas i na jednom screen-u, kako vozi jet ski i reseta!

A masovno ubijanje je prikladno za sitnu decu? Bzvz

Tako funcionise US of A. Oni su drzavu izgradili na ubijanju i oruzju i zato je to uvek bilo i bice ok u njihovim ocima. Sa druge strane, imaju previse fanaticno religioznih kojima smeta bila kakva naznaka golotinje a kamoli sex. Okej je imati sacmaru i upucati svakoga ko "neovlasceno" predje preko tvog poseda ali nije ok suncati se u toplesu na plazi...

There have been some very nice advances in the lighting and shader model that gives us much more control and variety. The ramp up in scale has been exciting, new features that have meant essentially we draw everything into the distance. We used to “only” render 1.5 km at most in IV, now we render the most distant mountains at the other end of the world many, many miles away. You can even see the little lights on the streets or on buildings draw right into the distance. It all gives the world a whole lot more solidarity. Really though, on a project this size there’s a million things, small and big., that have given us the ability to push the experience.

http://www.examiner.com/article/gta...etailed-new-rage-engine-advancements-revealed

Tako funcionise US of A. Oni su drzavu izgradili na ubijanju i oruzju i zato je to uvek bilo i bice ok u njihovim ocima. Sa druge strane, imaju previse fanaticno religioznih kojima smeta bila kakva naznaka golotinje a kamoli sex. Okej je imati sacmaru i upucati svakoga ko "neovlasceno" predje preko tvog poseda ali nije ok suncati se u toplesu na plazi...
Ne vidim na koji način se to razlikuje od nas :)

Odlicno zapazanje BooQy

Za osnivanje drzave oruzjem i ubijanjem,slazem se..Ali mi smo daleko od njihovog religioznog fanatizma..A golotinje na televiziji imamo da ti ispadnu oci...

I ne samo to, jel nasi vojnici idu po svetu i pljackaju i ubijaju kao njihovi, naravno da NE, e to je glavna razlika.

Dulsrules cudi me da volis gta, previse hladnog betona ima :d

^ ... a sve to u kontekstu ?

Pa nista znam da ti je odbojno svo to nasilje i sumnjive radnje :)

Greska Borise. Odakle ti to ?

Stekao sam takav utisak na filmovi temi..

[YOUTUBE]Ncbp-Gsrp4k[/YOUTUBE]

Svaka cast na izboru muzike za trailer :D

Vrh Dno