Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Ne znam kako ljdui rade preorder za igru za koju ne znamo apsolutno NOTHING mislim znam da je to GTA i R* ali opet...cak i da su najavili PC verziju mislim da ne bih preorder-ovao tok ne vidim neki gameplay video (smorise sa ovim artwork-om) oh well GI dolazi 8-og pa cemo valjda tada dobiti vise informacija

pa sta treba da se zna o gta? do sada rockstar ni sa jednom gta igrom nije pogresio :)

cim se pojavi za pc uzimam :) jedini igre kod kojih ne igram prvo warez pa onda odlucim da li da kupim ili ne :)

Ne znam kako ljdui rade preorder za igru za koju ne znamo apsolutno NOTHING mislim znam da je to GTA i R* ali opet...cak i da su najavili PC verziju mislim da ne bih preorder-ovao tok ne vidim neki gameplay video (smorise sa ovim artwork-om) oh well GI dolazi 8-og pa cemo valjda tada dobiti vise informacija

Zašto ne bih? Igrao sam svaki GTA do sada, svaki mi je bio odličan. Igrao sam i manje-više sve njihove ostale igre, takođe su uglavnom bile sjajne. Da je moguće da GTA V ispadne loše - jeste, ali je malo verovatno posle ovakvog track recorda. I ja bih najradije igrao na PC-ju ali pošto mi se ne čeka po pola godine ili više, i ovaj ću igrati na PS3.

Jer je svaki GTA do sada bio odlican, kao i svaka Rockstar igra do sada :D. Red Dead Redemption, Bully ( ako mogu da naprave igru gde ides u skolu zanimljivom sta onda reci :D ), GTA serijal, Max Payne 3 ( izuzev precestic ''cutscena ) itd.

Da može preorder za pc, sad bih ga odradio :) Šta će ti gameplay video, znaš o čemu se radi :)

Nadam se da ce ovoga puta malo vise paznje posvetiti misijama sa kamionima, da i ekipa iz ETS2 teme ima cime da se zanima :)

Nije me jos uhvatio hajp ali verujem da hoce, zbog GTA IV se i uzeo PS3 :D

ostaje pitanej samo zahtevnosti same igre.
Ako nas opet preebu ko za cetvorku bice tuzno :/

Se kladimo da ce bolje raditi na X360 ;)

Necu da se kladim jer sam siguran da ce raditi bolje! Ali u kojoj meri, tek cemo videti. :)

Ali onaj moj prethodni post se nije odnosio na konzolase... :D ;)

Znam sta si mislio i zato kazem bolje uzeti box, manje cimanja oko piraterije (iako moj potpis kaze drugacije). Malo je cudno da nije ni najavljena za PC a da je Max Payne 3 najavljen za PC od pocetka a izasao skoro u isto vreme.

Verovatno je pitanju nekakva klauzula ugovora izmedju MS/Sony i T2 koja se odnosi samo na GTA serijal, pa moraju da ispostuju i ovog puta. Ne verujem da namerno cekaju sa izbacivanjem igre.

Sto se duze bude cekala igra u tom momentu kad bude release imacemo mocniji hw. :D

Pricaj za sebe, ja ne menjam naredne 3 godine minimum :D

Ako bude imala co-op, kupujem prvi PS3 iz oglasa.

Eto ga i treci :D...

Pa u prethodnoj igri iz GTA serijala imali smo 2 lika.

Znaci umesto da prave ekspanzije,spojice 3 igre u jednu,dobar potez..

Bas me zanima kako su to uklopili. Da li ce biti mozda odabir jednog od njih trojice sa kojim ce se igrati, menjanje tokom same igre po "poglavljima" ili konstantno biranje ili smenjivanje tokom igre i misija (ovo mi se licno i ne dopada previse).

ovo ne moze da bude fail :D
ko ce da ceka jos pola god
taman da se skupe pare za grafu i proc :D

Pa to i ja kazem, neki monstrum setup i vozi :D

Nazad
Vrh Dno