Šta je novo?

Grand Theft Auto V

Ime i to sto imas slobodu u igri da radis sve, a nacin na koji je to odradjeno je najbolji od svih ostalih naslova u tom zanru.

Cek, a prica iz gta 4 nije dobra?

Odlicna je :)
Mene najvise odusevljavaju radio stanice :) ljudima koji su to smisljali skidam kapu, kao i za tracklist. Jedva cekam peticu, iznamljujem kutiju za cipele, ako vec standardno ne izbace odmah i PC verziju.

Ne sumnjam da ce i sada biti dobra muzika, ipak je to jedan od simbola gta serijala.

GTA-V-materi%C3%A1ly-vych%C3%A1dzaj%C3%BA-image-8591.jpg

,)

Prilozi

• gta-artwork-02.jpg
    gta-artwork-02.jpg
    45.1 KB · Pregleda: 185
  • gta-artwork-03.jpg
    gta-artwork-03.jpg
    92.1 KB · Pregleda: 197
  • gta-artwork-04.jpg
    gta-artwork-04.jpg
    269.5 KB · Pregleda: 189
  • gta-artwork-05.jpg
    gta-artwork-05.jpg
    65.8 KB · Pregleda: 175
Ja nisam bio ni presao ni GTA IV, ogroman je. Dosao blizu kraja i puce mi sistem. :)

Mada jedva cekam da izadje V i nadam se da nece biti previse zahtevan. :)

Gde?

Nema sumnje da će biti i PC verzije, ali znajući R*, to će se desiti nekih 6+ meseci nakon konzolnog launcha jer bi svi radije "kupili" PC verziju + što se dešava da se boostuju prodaje konzola, tako da i MS-u i Soniju odgovara ovaj sistem :)

Ok je da se boostuje prodaja konzola ali je krajnje vreme da te konzole budu nextgen. PS3 i Kutija 360 su definitivno retro.

Ime i to sto imas slobodu u igri da radis sve, a nacin na koji je to odradjeno je najbolji od svih ostalih naslova u tom zanru.
Ime ga samo prodaje i nista vise. Cist primer Sleeping Dogs, igra je skoro u svakom pogledu bolja i zanimljivija od bilo kog GTA do sad, ali prodaja im ide ocajno, toliko da ce GTA V u fazonu prvog dana zaraditi vise nego Sleeping Dogs od svog izlaska do izlaska GTA V. :)

@subaru300hp To da je gta brend pricaju oni kojima je escape bio omiljen taster dok su trajale cut scene u cetvorci a i prethodnim delovima. Prica je uvek bila fenomenalna i filmska, pa kao i svaki film treba da se isprati od pocetka do kraja bez "esc" u cut scenama.

Ime ga samo prodaje i nista vise. Cist primer Sleeping Dogs, igra je skoro u svakom pogledu bolja i zanimljivija od bilo kog GTA do sad, ali prodaja im ide ocajno, toliko da ce GTA V u fazonu prvog dana zaraditi vise nego Sleeping Dogs od svog izlaska do izlaska GTA V. :)

GTA je bolji od svega slicnog ne zbog gejmpleja ili grafike nego zbog radija, satire i kritike drustva koja se provlaci kroz svaku R* igru. Toga u True Crime: Hong Kong nema niti je bilo u prethodnim delovima.

Preso sve GTA jos od keca i dvojke koji su bili u 2D, a od trojke na ovamo odgledao svaki cuts cene, pomenuti GTA IV preso dva put bez koriscenja esc dugmeta, neboj se ti. ;)
Nemam ja nista prortiv GTA narocito V, od kojeg ocekujem dosta pogotovu posle onako Rock Starove ispeglane igre i price u Red Dead Redemption-u (po meni najbolje open world igre do sad), u njihovoj primarnoj igri(tj GTA) samo mogu da ocekujem vise. Naveo sam samo primer da ime ima veliki uticaj u prodaji, Sleeping Dogs je prvobitno bio treci nastavak Tru Crime serijala, koji je blago receno bio ocaj i iako Activision odustao od naslova i prodao igru Square Enix-u koji su napravili novu igru od nule i dodlelili kompletno novo ime, kod igraca je prosao lose i pored dobrih kritika i review-a. I Sleeping Dogs je cist dokaz tvoje teorije da igraci bez totalnog uvida u neku igru zaobilaze istu u sirokom luku iako je verovatno neracunajuci Skyrim (posto je to prvenstveno RPG igra), a gore pomenuti Red Dead Redemtion eksluziva za konzole, najbolja open world igra koje je ponudjena na PC sceni. A GTA ce da igra gomila klinaca koji ce da se loze da se se kokaju sa pandurima, ubijaju sto vise neduznih prolaznika i izvodi nemoguce skokove i stuntove itd, a od misija ce da odigraju prve dve-tri koje su obavezne i vec tu ce upotrebiti famozan esc button nazalost ni neznajuci sta propustaju. :D

Prodaje je ime, koje je veliko, zahvaljujući fantastičnom kvalitetu svake GTA igre do sada. To "ime" je više nego zasluženo.

edit: I ne bih rekao da Sleeping Dogs nije ni blizu GTA. Blizu je, mada nikako ne ispred, imho.

Poslednja izmena:
Smesan je SD u odnosu na GTA. Sama fizika je bolja kod GTA mnogo puta. Grafika takodje. Prica, dizajn nivoa i zaraznost su na slicnom nivou.

Pa, meni su recimo, ta priča, dizajn i zaraznost mnogo bitnije :) A fizika i grafika - da, mnogo bolje u GTA 4

Dok cekamo GTA V, kucamo na vrata zaboravljenih asova :d

Ahhhh, suddenly I'm back in Vice city crusing down that ocean beach boulivard on my chopper and dodging crooked cops,
crooked lawyers and Lance Vance Dance. Life is good. I think I'll boost a helicopter tonight!

Ccc... Dokle je dosla gaming industrija... Sad su poceli da najavljuju i release za trailere igara...

Ccc... Dokle je dosla gaming industrija... Sad su poceli da najavljuju i release za trailere igara...

Slazem se da je to ******ski ali u ovom slucaju im oprastam. Trejler za novi GTA i Elder Scrolls je uvek velika stvar jer igre izgledaju drasticno drugacije od nastavka do nastavka. Trejlere za CoD ne moram ni da gledam, vec znam kako ce izgledati i Black Ops 6 :D

Vrh Dno