Šta je novo?

Gran Turismo 5

Jel još neko primetio zadršku kada se ugrađuju delovi na auto? Tipa, stisneš Purchase pa čekaš koji tren duže da bi mogao da stisneš OK. To su mogli malo da pojednostave i da izbace silna pitanja. Ako sam stisnuo Purchase, podrazumeva se da želim da kupim deo i podrazumeva se da želim da ga montiram na auto sa kojim sam došao u Tuning shop.

Ne znaju Japanci sta je HCI ;).

Samo da neko ne krene sa pričom kako je to rešenje najbolje moguće. UI je loše dizajniran (čini mi se kao da je pre za navigaciju mišem) i prespor je.

UI je bas spor, to je jedino sto me nervira kod igre. Moglo je jednostavnije, moglo je brze.
A Lotus na Top Gear stazi me izludjuje!!!!!!! Stvarno cu iscupati volan :mad:

Bice sigurno, mada ni ovo sada nije lose(svi imaju iste uslove, a dosta ljudi je u ovih nekoliko sati vozilo time trial-ove).

Jesi video koji su to isti uslovi? :) Za onaj prvi Time trial svi voze neki koncept, prvi put cujem za njega, jer je ocigledno najbrzi, a za drugi, RX8 sa Sports Medium gumama na Rome stazi.. Staza, ili auto, gume, sta god, su takvi da mi se volan ponasa kao da sam izbacio kabl za napajanje FF motora.. i kao da je skid recovery upaljen, neverovatno nesto kako varira ova igra. Posle par krugova kasnio sam 5 sekundi u odnosu na prvo mesto :D , pa ili ja ne mogu da se uzivim koliko je ocajno za voznju, ili su oni malo nabudzili tu Mazdu, verovatno je i to dozvoljeno.

Poslednja izmena:
Jesi video koji su to isti uslovi? :) Za onaj prvi Time trial svi voze neki koncept, prvi put cujem za njega, jer je ocigledno najbrzi, a za drugi, RX8 sa Sports Medium gumama na Rome stazi.. Staza, ili auto, gume, sta god, su takvi da mi se volan ponasa kao da sam izbacio kabl za napajanje FF motora.. i kao da je skid recovery upaljen, neverovatno nesto kako varira ova igra. Posle par krugova kasnio sam 5 sekundi u odnosu na prvo mesto :D , pa ili ja ne mogu da se uzivim koliko je ocajno za voznju, ili su oni malo nabudzili tu Mazdu, verovatno je i to dozvoljeno.

hehehe ,nemas pojma koliko mi je drago. :d
hoces da budes hotlaper... budi ;)

Sta mi preostaje drugo u ovoj igri :) Online je komedija, po opcijama, kombinacijama koje ljudi stavljaju, ponasanju njihovom.. a da je 'igram' kao svi vi i da prelazim nivoe i 'prichu' :d, ne mogu.. :)

znas kako se kaze, "rdjavom ku*cu..." ;)

Lozacu proveri kriterijume za ucestvovanje. Neki eventovi dozvoljavaju blagi tuning (npr. Stage 1 weight reduction), dok su drugi veoma strogi. GT-R event zahteva maksimalno 493 BHP. Ja sam kupio novi Spec-V samo za taj event uradio oil change i dobio 502 BHP. Sad mogu da se slikam...

znas kako se kaze, "rdjavom ku*cu..." ;)

Mislim da je prikladnije.. "s' konja na magarca.." ;)

@ Ragnarok

Da, sad vidim da je dozvoljeno tune-ovanje, lol.. i na time trial dogadjajima, iako ti pricas za onaj prvi, Bonus special ili kako se zove..

Lozacu proveri kriterijume za ucestvovanje. Neki eventovi dozvoljavaju blagi tuning (npr. Stage 1 weight reduction), dok su drugi veoma strogi. GT-R event zahteva maksimalno 493 BHP. Ja sam kupio novi Spec-V samo za taj event uradio oil change i dobio 502 BHP. Sad mogu da se slikam...

za taj event, samo dokupis racing air filter (dobijes 492bhp) a kilaza za taj event je 1200kg pa na gore, sto znaci da mozes maximalno da odradis weight reduction (mada ce te to izneti poprilicno, meni je bilo dovoljno stage 1 i 2).
gume su obavezne ako pucate na tozla , mislim da su racing medium dozvoljene pa se i one obavezno uzimaju (default su sports hard). :p

Evo da se pohvalim, uzeh danas G27 tako da se vidimo na onlineu uskoro :)

Bem ti srecu, evo sta sam dobio na ticket 1000 :D :

gNHDRnTlC3fex8KQ7_0.jpg

Ja ne znam sta ti Borise ocekujes od jedne igrice. I ovo sto sada pruza gt je daleko ispred svih "simulacija" voznji i jednostavno treba igrati i uzivati, a ne bakcati se sa trivijalnim stvarima i traziti dlaku u jajetu. Ti stvarno ocekujes da urade specijalan abs za svako vozilo? Da li si svestan kakav je to posao i koliko bi igraca primetilo razliku izmedju "abs-ova" i koji je odnos ulozenog truda i konkretnog rezultata? I uzaludno je pricati na tu temu, jer ni ti ne bi primetio razliku izmedju abs-a dva automobila i nemam pojma zasto imas potrebu da pricas o tome. Na ovakvom hardveru i u ovo vreme ovo je najbolja moguca simalacija voznje. Izivljavanje je traziti da svaki automobil ima svoj specifican abs.

Ja ne znam sta ti Borise ocekujes od jedne igrice. I ovo sto sada pruza gt je daleko ispred svih "simulacija" voznji i jednostavno treba igrati i uzivati, a ne bakcati se sa trivijalnim stvarima i traziti dlaku u jajetu. Ti stvarno ocekujes da urade specijalan abs za svako vozilo? Da li si svestan kakav je to posao i koliko bi igraca primetilo razliku izmedju "abs-ova" i koji je odnos ulozenog truda i konkretnog rezultata? I uzaludno je pricati na tu temu, jer ni ti ne bi primetio razliku izmedju abs-a dva automobila i nemam pojma zasto imas potrebu da pricas o tome. Na ovakvom hardveru i u ovo vreme ovo je najbolja moguca simalacija voznje. Izivljavanje je traziti da svaki automobil ima svoj specifican abs.

Nemoj Bokija da nam diras, mi jos jednostavno nismo dosegli takvu nirvanu u voznji da bi shvatili gde PD gresi... :d :d :d

Nemoj Bokija da nam diras, mi jos jednostavno nismo dosegli takvu nirvanu u voznji da bi shvatili gde PD gresi... :d :d :d

Ti ces bas da dosegnes :p jel sa Move-om igras, a u isto vreme surfujes na onoj Wii dasci, dok drugom rukom igras stoni tenis sa klincem :d ;)

Neozbiljni ste.. Akilone, ne kazem da bi razlikovao abs-eve, ali ako malo razmislis po kom principu radi shvatices da je malo vise od abs-a, najbolje da je iko od vas probao da ga ugasi i da stavi recimo 3:1 ili 4:2 brake balance, apsolutno nista se ne desava kad gazis kocnice, kao da ga nisi ni ugasio.. Danas vozili SLS sa Sports Soft gumama, ABS off, covece sam se bre vozi.. mada ni ne ocekujem da to skapiraju ljudi kojima je ovo prva voznja koja nema NOS dugme, pa vam je sad svako proklizavanje "uuuuu sto je realno"..

Poslednja izmena:
A ti si iz dugogodisnjeg iskustva sa "simulacijama" voznji naucio sta je realno. :D Jedino onaj ko je vozio odredjeni automobil na odredjenoj stazi u stvarnosti moze da prica koliko je realno. A mi/vi sa karting iskustvom i yugom 45 na uscu i miseluku mozemo samo da nagadjamo koliko je realan gtr na tsubuki. :)
@ Dzoni
Da li imas jedan post na benchu u kome ne reklamiras svoj sajt? :)

Poslednja izmena:
Sve je u redu, i ja nasao na kom forumu cu da ocekujem ozbiljnu diskusiju o takvim stvarima..

Eto ti gt5.rs forum pa tamo diskutuj sa merodavnim ljudima o takvim stvarima. :)
@ Dzoni
Mogu da dam ekskluzivni intevju za tvoj renomirani sajt, a usput te mogu nauciti i tri-cetiri padeza gratis. :)

Poslednja izmena:
Evo izmeni gejmers spejs kroz padeze. Nemoj da ti se omakne jos jedan post bez kljucnih reci. :D
Nadam se samo da nemas vise od tlinaest godina, jer inace da imas, onda bi ti bilo bolje da ne postujes nisto drugo osim reklama.

Boris Lozac je napisao(la):
Danas vozili SLS sa Sports Soft gumama, ABS off, covece sam se bre vozi.. mada ni ne ocekujem da to skapiraju ljudi kojima je ovo prva voznja koja nema NOS dugme, pa vam je sad svako proklizavanje "uuuuu sto je realno"..

Nisi ti bio tu kad smo vozili sa racing soft prethodnu, e onda je kao po sinama. Sa spors soft je velika razlika.
Kako sam se smorio kad si krenuo da draftujes iza mene i vidim da me prestizes :p

BTW, drugi time trial sam vozio sa Z4 i isto sam 5 sec kasnio doduse samo sam 3-4 kruga probao, ima tu mesta za napredovanje. Prvi nisam ni probao, smorio sam se.

A ti si Pencha, Pancha? :) Dobar si.. ;) Zato sam i rekao nemojte racing, jer znam koliko je tad tek loshe.. :)
Nemoj ni da pokusavas te trial-e sa stock automobilima, moras da ih 'tjunujes' :)

Poslednja izmena:
Bila dobra vožnja sinoć, koliko sam pizdeo na onaj Suzuki Swift toliko sam uživao u napetosti.

Da li mi se cini, ili je patch 1.05 popravio AI, tako da me sada mnogo teze okrecu ako me udare? Izvozao sam par trka gde su me propisno izbubetali u krivinama, ali su me pri tome samo blaze zanosili.

Ono ranije je bilo jako lose, i najmanji kontakt sa AI je dovodio do okretanja...

Popravili su "lepljenje" za automobil prilikom kontakta, ovo za okretanje nisam primetio.

i meni se cini da su to popravili... ni jedno okretanje , mada sam samo vozio 2 online event trke.

Nazad
Vrh Dno