Markomaniax
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.06.2008
- Poena
- 705
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5700X & scythe mugen 5
- Matična ploča
- Asus TUF B550-Plus
- RAM
- G.Skill Ripjaws V 2x16Gb kit
- GPU
- 3090 RTX FE
- Storage
- M.2 NVMe Intel P660 1TB ; WDC 6TB 3.5 SATA III 256MB 7.200 Gold
- Zvuk
- Asus Essence STX II & Edifier 75w neki zvucnici
- PSU
- Corsair AX860i 80+ Platinum
- Kućište
- Lian Li Lancool II Mesh C RGB TG Snow edition
- Monitor
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 170Hz
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3 & Keychron V6 custom PBT Hot swap RGB Pro Braon lubed QMK
- Ostale periferije
- Xbox ONE joypad
- Pristup internetu
- Optički internet
Btw, da li iko oseca razliku u fizici izmedju izmisljenih i pravih staza? Mnogo mi arkadnije deluje voznja na izmisljenim stazama, ne znam u cemu je fora.. kao da je uvek ukljucen Skid Recovery Force. Totalno mi je neprirodno kad auto prokliza, kao da je uproscena fizika na njima..
Mislim da tripujes. Ja sam se puno vozikao sa hrvatima pre neko vece bas po izmisljenim stazama (neki od njih su znali samo te iz gt2) i fizika je potpuno ista.
Jedina je razlika sto su te staze dosta shire i odaju onaj tupav osecaj da "gde bre ima ovakav put ili staza" , pa ti se zbog toga cini verovatno da je prostija fizika.
Mozes da napravis mali test - uzmes ili z06 ili onaj ruf ctr , pa probaj neke stvari za koje znas da ce sa njima funkcionisati na pravim stazama
edit: e da jel ima neko slucajno neki german touring race car??? samo da pradjem onaj sampionat i vracam odma`
mogu da pozajmim neki reli auto (za one koji jos nisu pokidali reli special-e) , imam lanciu delta s3 (464bhp , 900kg) i premium focus st `06 (310bhp , 1100kg) , onaj koji ima na arcade mislim a kosta 950 000cr u dealership.
Poslednja izmena: