Zavrsih Nascar Championship na Extreme Series, ma katastrofa. AI je totalno bezveze, nerealan + varanje od strane kompa. Nema ovo veze sa trkanjem.
Vozi se 5 trka po 5 krugova. Prve 3 zavrsim prvi i igram 4-tu:
Prolazim pored auta on je prvi ja drugi, driftujem i krenem da ga obilazim na pravcu, vozimo paralelno ja ga vrlo lagano stizem, odjednom, on pocinje da udara sa strane iz cista mira ispred nas je velik pravac !? to uradi dva puta ja mu pobegnem za pola duzine auta i on me udari u zadnji deo i potpuno okrene !?
Nailaze drugi 2 sek. iza, kompletan karambol. Nista smiri se, jurim za njima ... Probijam se 7 mi dobro je prve tri sam bio prvi imam sanse da uzmem sampionat.
Jos jednom auto iza mene ja ga ne vidim, udarac - okrecem se na pravcu, o sta je sad ... ?
Opet sam zadnji, jurim daj bar da zavrsim 12-ti ima jos jedna trka, mozda ima sanse ... gledam 10 tog i 11 tog ispred mene guraju se ... Super sansa, 10-ti izlece sa staze u pesak, super napadam ali !?
Njegovi tockovi se pola ne vide, sva cetiri su u pesku ja ga gledam sa strane, on radi neverovatan spin recovery pod uglom od 90 stepeni i punom brzinom juri pored mene iz peska ! , sa sve tockovima koji se do pola ne vide u pesku i izbija ispred mene.
Gasim konzolu. Gorak utisak.