Šta je novo?

Gran Turismo 5

Nasao si te klince sto igraju iz lazy bag-a da deres :D

Hmmm da, jedan je 62 a drugi 78 god, sve klinci bre :D

driver je napisao(la):
Izgleda da dobro radi head tracking. A i atmosfera je takva da mi je hladno kad gledam ovo :)

PSEye - check :)
Kaze lik da radi odlicno, moze da se podesava sve dok se ne dobije dobar "odziv".

Onda izbaci 'klince' iz recenice :D

Kakvo osvetljenje treba za head tracking? Uglavnom igram ili u potpunom mraku, ili sa lampom pored monitora.. mada nema tolike potrebe, cool je stvar, ali pogled levo/desno odradjuje posao.

Izgleda da dobro radi head tracking. A i atmosfera je takva da mi je hladno kad gledam ovo :)

PSEye - check :)

Head tracking izgleda kao korisna stvar gledajuci sa strane.
U praksi, posle par krugova shvatis da nije bas tako sjajno. Radi to bez greske i seckanja kad se podesi fino ali, meni bar, nista ne znaci sto mogu glavom da pomerim pogled na ekranu kad ocima i dalje moram da gledam u istom pravcu. Cak, posle nekog vremena postane neprijatno.

Nista bez 120-180deg surround monitora ili, kao prelazno resenje, 3 monitora. Dok prebacis u 3cu brzinu vise i ne vidis okvire oko ekrana.

Probao licno i jedno i drugo po par dana.

Intro je dobar negde do polovine dok neka tupava grupa nije krenula da se izivljava nad mikrofonom...
Nema nista bez Moon Over The Castle melodije...

Meni je glup i pocetak. Ok to sto PD pokusava da mu ga da po , sto volimo i cenimo automobile, al bre sto odose u kopove majku mu :p

Muzika je glupa i jedna i druga. Ono prvo je kao neki classic-fusion (neki nadrndani pijanista koji cvaka klavir a onda mi to neko prodaje za umetnost) a ovo drugo je kao sto ranko rece , pubertet at all fours :p

Zaista ogroman fail u odnosu na gt4 intro...

Zvukovi naleganja guma i pucketanja snega su odlicni, sto kaze driver, stvarno se malo smrzne covek kako gleda kroz vetrobran :)

release date oko 30 novembra je prema rankovoj prognozi a i zvuci logicno imajuci na umu da je pre-launch party tamo 26. valjda. Iako sam ja tipovao na 3-4. decembar :d

sada samo treba izdrzati agoniju novih videa i spoilera :p do izlaska igre.

jedino sto bi od togam oglo da bude gore je da imas g25 i ps3 i da oba skupljaju prasinu :S:

Jedino sto bi moglo da bude gore je da imas ps3, g25, gt5 i crno beli televizor.

^ Crnjak :D

Al je Sony zapretio ovima sa gtplaneta, nema vishe snimaka :) Srecom tu je nash drug jutub :d

http://www.youtube.com/watch?v=2DsJXYBhf8Y

Zvuk je shupalj zbog nekog mobilnog chime je snimano:), ali se cuje da je mnogo ozbiljniji, sacekajte da se rasturi gomila i ostane sam :)

zvuk je dobar za Z4, mene vise interesuje kako su uradjene trkacke masine :d

valjda ce biti i toga za par dana :p

Steta sto ovaj ne zna da vozi pa je popalio sve pomoci. Na onim prevojima se ne vidi nikakva nervoza auta zbog ogromnog transfera mase i gubitka prijanjanja. Uh, bar se nadam da je ukljucio pomoci.
Mogao je bar jedan krug da okrene sa pogledom iznutra, noob. Zasto bre uvek oni kojima najmanje treba prvi dobiju jagodicu?

Meni su brisali komentare sa PS Bloga kada sam pitao da li mogu da igram GT5 betu u nekom nevezanom blog postu. :d

Onaj zvuk snega je mozda zvuk ffb-a kako se treska na stolu :) Intro muzika je katastrofa..

pa nije bas.. :p

Ne znam, GT4 intro sa Ford GT-om je imao bas dobru muziku..

Pa svaki intro do sada je imao genijalnu muziku ukljucujuci i one iz menija, one tokom voznje nikada nisam ni slusao jer su bile iskljucene... :D

Nazad
Vrh Dno