bolje da su umesto kartinga,nascar i rally-a ubacili motore da bude nesto kao tourist trophy (posto nema ni jedna dobra simulacija motora)...
Sa nesumljivom pd fizikom i track editorom, karting ima da bude keva![]()
pogledaj neki put moto gp predomislices se videces koliko su trke na 4 tocka dosadnije nego na 2 ...sto se tice igrica slazem se da vladaju automobili ali verujem da kad bi napravili tourist trophy 2 da bi to bilo nesto nevidjeno.E bas nije. Cak je brljiv nascar meni 20x zanimljiviji od najboljeg mocnog rendzera (tako ja nazivam sve motocikliste, zato sto vole da se uvuku u njihovu kozu i balansiraju guzicama).
O kartingu i da ne govorim. Sa nesumljivom pd fizikom i track editorom, karting ima da bude keva![]()
Dobro je sto mi nije ostao PS3 sad samo treba ujuriti ovu racing verziju![]()
znaci pravimo stazu na uscu![]()
pogledaj neki put moto gp predomislices se videces koliko su trke na 4 tocka dosadnije nego na 2 ...sto se tice igrica slazem se da vladaju automobili ali verujem da kad bi napravili tourist trophy 2 da bi to bilo nesto nevidjeno.![]()
Koliko vidim taj Racing pack je najavljen samo za japansko trziste mada evo moze da se poruci i u EU:
http://www.eurotaku.com/webshop/product_info.php?products_id=3687
Cak je i cena povoljna, samo ne znam koliko se moze verovati ovom shopu.
pa ima moto gp igra ali to je sve arkadno uradjeno...jasam samo reko da bilo lepo da ubace motore zato sto oni znaju da napraveto kako valja.Pogledao sam i bas sam tu i stekao svoje celokupno misljenje. Jedna trka traje 20ak krugova, ima 40ak motora (normalno da je zanimljivo kad su 4 puta uzi od auta a duplo ih je vise na stazi).
I dok to stoji da je MotoGP mozda zanimljiviji za gledanje (ne meni , ali mnogima) , za voznju je 20x zanimljivije da upravljas autom nego motorom.
Jednostavno, u krivinama ti na autu imas 4 tocka, znaci bolje prijajanje i vece brzine. Na motoru imas dva tockica i svoju zadnjicu i to je sve.
Osim toga, vec imas gomilu MotoGP igara i to mogu da dodam jako dobrih.
Pa zamisli kada bi dodali i motore u gt5. Sta bi bilo sledece - trkanje camaca, ili kao sto neko rece, trke onih redbul aviona?![]()
Imas na vrhu ekrana drop-down meni gde se menja valuta. Dole izaberi neku EU zemlju, pa cak i moze i CRO da dobijes troskove slanja. E sad, kako ce biti sa carinom posto se salje iz Japana, to ne znam.Svaka cast za ovaj info! A gde vidis cenu?
pa ima moto gp igra ali to je sve arkadno uradjeno...jasam samo reko da bilo lepo da ubace motore zato sto oni znaju da napraveto kako valja.
pa ovaj karting izgleda ko voznja camcatako da nemora se muce da ubacuju ...
ako nista drugo bice zabavno makar voziti ove kartinge sa prijateljima.
pa jel tebe mis podsecana pusku? nemoras da imas neki kontroler koji lici na nesto u stvarnosti da bi mogao da se uzivis...Koja je poenta kad nemas ni jedan priblizan kontroler koji podseca na pravu voznju motora? Samo voznje automobila i aviona imaju tu mogucnost za sad a da su uredjaji pristupacni svakom..
Imas na vrhu ekrana drop-down meni gde se menja valuta. Dole izaberi neku EU zemlju, pa cak i moze i CRO da dobijes troskove slanja. E sad, kako ce biti sa carinom posto se salje iz Japana, to ne znam.
Znam da su mi stizale posailjke iz USA u Italiju bez ikakvog dodatnog maltetiranja. Mada, to su bile neke specificne komponente a ovo je ipak consumer tehnika.
I ne samo to nego i balansiranje tezista telom napred-nazad u brzim krivinama, pri kocenju i ubrzavanju. I sve to uskladjeno sa komandama, otvorenoscu gasa, zakretom volana.... Motocikli se mnogo vise voze telom nego volanom. I mnogo vise povratnih informacija stize kroz celo telo nego u automobilu. Uostalom kao i kartinzi, pa cak i vise. Odnos tezine vozaca i masine je mnogo blizi 1:1 (kod kartinga cak i ispod toga) i ono sto taj balast (covekUpravo tako. Na stranu guvernalu, potrebno je da se i sediste/stolica pomera levo-desno
Znam da zvuci smesno, ali bas gledao pre neki dan neki dokumentarac sa Kapirosijem, i bas je pricao kako pri brzinama od preko 120km/h nema veze koliko skrecete, motor ce nastaviti da ide pravo, te je potrebno tezinom tela spustiti mu centar gravitacije, i veci deo tezine prebaciti na stranu koju zelite da motor skrene. Sve to treba uraditi u trenutku kada pogonki tocak koga teraju 180ak konja ima povrsinu prijanjanja koliko i ljudska podlaktica
Bilo bi zanimljivo videti kontroler koji to docarava. No u medjuvremenu, tu je gomila volana za cetvorotockase![]()
pogledaj neki put moto gp predomislices se videces koliko su trke na 4 tocka dosadnije nego na 2 ...sto se tice igrica slazem se da vladaju automobili ali verujem da kad bi napravili tourist trophy 2 da bi to bilo nesto nevidjeno.![]()
... Sve to treba uraditi u trenutku kada pogonki tocak koga teraju 180ak konja ima povrsinu prijanjanja koliko i ljudska podlaktica![]()
Bilo bi zanimljivo videti kontroler koji to docarava. No u medjuvremenu, tu je gomila volana za cetvorotockase![]()
Yamauchi does a quick demo but there's hardly time to take it in because then he's on to the Course Maker. "This isn't something you would use to make an exact recreation of a road," says Yamauchi, scotching visions of a proper 3D track creator. "But you can make tracks that suit parameters you specify."
He switches to the game and starts by picking a theme - sunset in Toscana, although there appear to be lots of others - before playing with some slider bars and dropdowns to change the number of sectors, course type (one-way or loop), weather and time of day. Tracks can be up to 10km long.
He then jumps into the game via the Test Drive button and within seconds he's zooming down highways through parched fields and villages. He exits back to the Course Maker screen and tunes a couple of sectors, changing the frequency of curves, course width, sharpness of corners, degree of topography tracing and bank angles. When he hits Test Drive again he's facing a totally different course of rising straights and increasingly sharp, technical corners.
"It's not practical to have a regular course creator," says Yamauchi, "because it ends up being a complicated 3D tool and nobody would be able to use it." Course Maker certainly looks easy to use.
I stay corrected :d No racunao sam da kada se guma dovede na radnu temperaturu bolje se lepi za podlogu pa se ako racunamo i blagu deformaciju povrsina povecavaTeško podlaktice, možda dlana![]()
Ne znam da li si generacija koja je posećivala "buvare" ali bilo je pre 20-tak godina u Beogradu par automata sa igrom Super Hang On. Tu si imao pravi bike na koji si trebao da sedneš a upravljalo se upravo naginjanjem tela i "vučenjem" motora u stranu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari