Šta je novo?

Gran Turismo 5

Miura (Premium)

654.jpg

gt5-gamescome-2010-2.jpg

^Aj u dvaes marke da je ovo tsukuba :d

gt5-gamescom-2010-3.jpg

gt5-gamescom-2010.jpg

prvi video kartinga
[YOUTUBE]fBAkGkzRqjs[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Haha Translator-san nije hteo da kaze svoje ime tokom intervjua sa GTPlanet-om :D

Vrh, Monza.. jos kad bi bila i Spa.. A kartinzi mi smesno izgledaju :)

Uzivo je vrh :) Ovde izgleda kao da su napravili model kartinga, a fiziku prekopirali od nekog automobila :) Rekoh ja, poenta je samo da mogu da kazu "imamo i kartinge u igri" :) Mogli su da ubace i trke sa camcima, ili one Red Bull avioncice, ako vec hoce svaku mogucu kategoriju da utrpaju u igru :)

Taj shto je vozio ochigledno je to radio joypadom, a s obzirom kako mali hod ima karting, to izgleda mnogo loshije nego kada vozish automobil joypadom, i zato izgleda onako deb!lno, tako da dok ne probam licno volanom necu pricham nishta :)

Poslednja izmena:
Taj shto je vozio ochigledno je to radio joypadom, a s obzirom kako mali hod ima karting, to izgleda mnogo loshije nego kada vozish automobil joypadom, i zato izgleda onako deb!lno, tako da dok ne probam licno volanom necu pricham nishta :)

Nije vozio joypadom, pogledaj 0:05, u odrazu se jasno vidi da koristi volan

Meni karting deluje ok. Uostalom, pd nema istoriju u toj oblasti pa da mozemo da ih odma kritikujemo.

Mozda je fizika bila standard umesto pro , mozda su bila i ukljucena neka pomagala :p

Hmmmmmmm

Circuit_de_la_Sarthe__Ford_GT40markIVRaceCar_002.jpg

Circuito_de_Madrid_Pagani_Zonda_R.png

FERRARI_330P4_67_JAGUAR_XJ13_66_Ford_GT40markIVRaceCar_01.jpg

Salzburg_RedbullHangar7_LamborghiniMiuraP400BertonePrototype_B.png

ToscanaRally_AlfaRomeo_147_TI_2.0_TWIN_SPARK_06_B.png

WhiteBG__PDI_RACINGKART100_06.jpg

BlackBG_PDI_RACINGKART100_001.jpg

CIrcuit_de_la_Sarthe_Ferrari_330P4_A.png

Circuit_de_la_Sarthe_Jaguar_XJ13_Race_Car.png

Circuit_de_la_Sarthe__FERRARI_330P4_67_001.jpg

Da'l je potrebno nesto reci?

Jos:

PiazzaDelCampo_PDI_RACINGKART100_011.jpg

Rome_Fiat_500_F_001.png

Rome_Fiat_500_F_002.png

Salzburg_RedbullHangar7_LamborghiniMiuraP400BertonePrototype_C.png

Siena_Campo_FIAT_500F_68_500_1.2_8V_LOUNGE_50008.jpg

Tsukuba_Circuit_Mazda_RX-7_Spirit_R_Type_A_FD_001.png

WhiteBG__PDI_RACINGKART100_03.jpg

Tsukuba_Circuit_Mazda_SAVANNA_RX-7_GT-X_FC.png

WhiteBG__PDI_RACINGKART100_07.jpg

FERRARI_330P4_67__01.jpg

Poslednja izmena:
Houli kaooo! :bottle:

Bolesno su detaljni modeli stvarno :) Moglo ih je biti jos da nisu gubili vreme na 'reli' i karting...

Fikusi su sjajni

sta fali kartingu?

svi profi vozaci (a narocito f1) ili ajde skoro svi su bili vozaci kartinga i osvajali karting sampionate u svojim zemljama, tu se pece zanat, a ovde ce dobro doci da odmoris dusu kad se iznerviran posle neke trke gde ti nije islo malo provozas karting stazom:)

Bas me zanima koliko moze bolje od ovoga u buducnosti, tj. da li cemo za 10-ak godina pricati "vidi kako je ovo bedno izgledalo a mi se odusevljavali", kao sto je sad utisak kad se pogleda neki stari nfs ili tako nesto. Ja licno ne verujem, ovo je blizu fotorealizma.

Sto se mene tice karting ce pasti kao sjajna zabava i u multy-u.
God i miss mario kart double dash... :p

GT2 je graficki bio bolji od GT1, GT4 od GT3, znaci uvek je drugi deo igre na istoj konzoli izgledao bolje tako da ako budu sledili tu analogiju i za GT6 iz PS3 izvuku jos vise onda stvarno nisu normalni.

Bas me zanima koliko moze bolje od ovoga u buducnosti, tj. da li cemo za 10-ak godina pricati "vidi kako je ovo bedno izgledalo a mi se odusevljavali", kao sto je sad utisak kad se pogleda neki stari nfs ili tako nesto. Ja licno ne verujem, ovo je blizu fotorealizma.

Pa nece nam delovati jadno, jer nije. I ne da nije "za jednu igru" ili tako nesto, nego objektivno izgleda mnogo dobro. Ima mesta za napredak, naravno, sve u njihovom engine-u deluje nekako sterilno, treba malo da ga uprljaju :)

Modeli su blizu savrsenstva, u sledecoj generaciji ce biti savrseni, a okolina moze da se doteruje u nedogled :)

Ja mislim da nece moci mnogo da se napreduje od ovoga, ne zbog tehnologije, vec zbog vremena. GT6 nema shanse da se pojavi na PS3, i nema nikakve potrebe. Ono shto igri najvishe fali zbog nedovoljno jakog hardvera su particle efekti, i to ce moci tek na PS4 u GT6 da se napravi ljudski.

Nije vozio joypadom, pogledaj 0:05, u odrazu se jasno vidi da koristi volan

To je onda neko ko prvi put vidi volan, okretao ga je kao da je digitalni ili kao da je kamiondzija :)

Poslednja izmena:
svi profi vozaci (a narocito f1) ili ajde skoro svi su bili vozaci kartinga i osvajali karting sampionate u svojim zemljama, tu se pece zanat, a ovde ce dobro doci da odmoris dusu kad se iznerviran posle neke trke gde ti nije islo malo provozas karting stazom:)

Niko ne kaze da im fali, nego se ne treba upustati u simuliranje istih ako to neces odraditi kako treba... a to bi bilo da se igra bavi samo kartinizima, a ne da popuni listu: "koju trkacku kategoriju jos da ubacimo" :)

Nazad
Vrh Dno