Šta je novo?

Gran Turismo 5

:D

Jesi driver driver-u ali necemo da se gadjamo ako ih nismo licno vozili :) Auto izgleda uber cool, vozio ga nisam pa samo izgled komentarisem. Da imam neku kucetinu u USA mozda bi se pocastio ovako necim, ali ne da mi bude primarni auto.. sa sve zastavom :d Aj dosta offtopica vise :)

Ne samo naftnim, sve shto oni rade, rade na nash racun. Mi placamo vishe da bi oni imali sve jeftinije.

A za 5 godina muscle automobili nece ni postojati, ovo su samo poslednji trzaji, ona reklama sve govori...

Tamo si šmeker ako voziš Jaguara, Bentlija ili Lexus a ne Dodžine. Ono voze samo gangsta hoods ili hillbilly hicks:d

:D

Jesi driver driver-u ali necemo da se gadjamo ako ih nismo licno vozili :) Auto izgleda uber cool, vozio ga nisam pa samo izgled komentarisem. Da imam neku kucetinu u USA mozda bi se pocastio ovako necim, ali ne da mi bude primarni auto.. sa sve zastavom :d Aj dosta offtopica vise :)

To ti je isto kao ono "Nisi probao (i preshao:)) novi NFS, otkud znash da nece biti simulacija" :d:d

Ja nisam enciklopedija automobilizma, niti me zanima da to budem, a takodje je vrlo teshko probati gomile i gomile automobila. Umesto toga mozesh da bacish oko na istoriju, tudja iskustva i tako sklopish kockice.

Kada vidish 20 automobila koji imaju 6 litara i 300ks, to govori nesto. Kada vidish automobil kao kadilak a pri sudaru se polomi na pola, to govori nesto. I tako kada 20 godina sakupljash informacije i spajash slagalicu, vrlo se lepa slika moze napraviti kakvi su oni, kuda idu, koji su im motivi za to shto rade, kako funkcionishu, i shta ce izbacivati u buducnosti.

Zakljuchak za amerikance je da su oni jedan vrlo povrshan narod kojima je estetika 95% svega shto rade, takodje im je marketing bitniji od samog kvaliteta prozvoda. I to sve mozda nije bilo tako ranije, ali kada ti neko ponovi laz 100 puta, ti cesh u to poverovati na kraju. Naravno, postoje izuzeci, ali su u fantastichno ubedljivoj manjini :) Da li znash kako ce ti prosechan amer odgovoriti kada ga pitash koji motor u automobilu ima ? "It's eight" ili "It's V6".

Kako se ide na istok, to je sve manje izrazeno, Evropljani su daleko bolji i mirniji shto se toga tiche, neka su sredina, dok su japanci totalni freakovi i sve im je u efikasnosti i upotrebljivosti, na dizajn tek od skoro obracaju paznju bash zbog toga shto su se totalno otvorili i zapad (USA) im je najvece trzishte. Zato chega se Japanac uhvati to uvek bude u samom vrhu, puno puta dokazano od WWII na ovamo.

I zato nishta tu nije sluchajno, vec su to mentaliteti i nachin razmishljanja koji odredjuje kvalitet i upotrebljivost proizvoda, i zato je sve americhko na ovom svetu prslo :d Trebalo je jedno 50 godina, ali average joe se vrlo sporo prilagodjava istini :)

Poslednja izmena:
Shhhh! apple je USA bre SHHHH! :D

Da imam love ne bih mnogo razmisljao. Stari skyline ... mmmm. Al' gde to kupiti i cime to hraniti nemam pojma :D Ovako, smesi mi se neki megan i mlina :D

@kimi: Molim te reci mi da si bio ironican??

Da *** driver-u, Apple ne moze USA-skiji da bude, dvostruki arsini, prso si :d

A ja bih tako voleo da ubace i ovo unutra.....
Bar u igri da mi se ispune decacki snovi :d :d

O3.jpg

Apple je izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Stiv Jobs nije klasican amerikanac i nema americki mentalitet ( mozda zato sto mu je bioloski otac sirijac). I upravo zato apple nije klasicna americka kompanija. A sve je ovo tacno sto je driver napisao za usa trziste.

A ja bih tako voleo da ubace i ovo unutra.....
Bar u igri da mi se ispune decacki snovi :d :d

O3.jpg

:banana: Falcon Interceptor ipak ima neki šmek. Pusti dečački snovi. To bre troši 40 i kusur litara na 100km. Ako si u špicu, sagoriš pola rezervoara ko licnu:d

Nema spica na sirokom americkim putevima :d.
Osim ako ne zivite u LA-ju :p.

Ovo bre kao da je izašlo iz Starsky & Hutch. Samo ga malo redizajnirali:d

Sta znam ,poprilicno se zale kupci na novi iphone, tako da ne bih bas sve naj o apple-u.

A sto se tice falcona, moguce je da ce ga biti , ne bas ove mad max verzije ali je u australiji on cesto , mozda i dan danas vozen na bathurstu , tako da uz tuniranje,mozda ga napravis da bude slican ;)

Jensen Interceptor......
My dream... mozda bi onda i ovaj prethodni driverov link bio sasvim drugaciji :d

Hoce moci PSP da se iskoristi kao retrovizor :D ?

Hoce li moci dodatni monitor da se iskoristi kao retrovizor? :d

Nekako mi nisu dovoljna ona 2 (od 3) retrovizora koja se vide iznutra :p

Pa iznenadila ih krivina :d

Al najjachi je i ovaj shto se odmah na startu zabo u zid :)

Tek sad vidim komentar ovog sto je okacio snimak, "this was a good race" :D

LOL, mislim da sam tako i doshao do tog klipa, negde je pisalo "Great Forza 3 online race" :d:d

Jos uvek ne odustaju od ovih varnica a blizi se vreme izlaska :)

Poslednja izmena:
Dagamster
[4]
[Thumbs Up!]
[Thumbs Down!]
[Report to an admin]
Posted 7-24-2010 1:28am
#1 Where the hell is the car damage.

#2 Looks quite boring, by now I would have thought that Gran turismo would have had a more realistic turn on driving like, TDU or Shift.

Ima svakakvih na ovom svetu... :S:

Pa shta ste navalili na varnice, daj da na premiumima urade fiziku i zvuk kao/bolje od 370Z demoa pa da ostali mogu kljuch u bravu :)

Nazad
Vrh Dno