Šta je novo?

Gran Turismo 5

Hahah, neunistivi driver :)

Ne nego treba da se ponasa kao titanik, si ti gledao neki put svetski reli? Pri 120 km/h i jednoj dzombici auto se zacas prevrne. Daj driveru, nemoj da lupas taj aspekt je odlicno uradjen u rbr. Znam da si navikao da nista na svetu ne moze da se prevrne zato sto tako nije moglo u GT do sada pa je sada eto to nerealno :p

A to za dim , pa kada bi se nasli na pola puta - da bude ucestao kao u gt ali sve ostalo iz rbr , bio bi savrsen :p

@Ranko - Voleo bih da gresim sto se staza tice.. stvarno bih voleo :d

Pa naravno da bi dim u GTu bio bolji da je duzi, ali isto tako bi u RBRu bio bolji da je mnogo gushci, ne valja ni jedan ni drugi, ali onaj u GT izgleda mnogo blize pravoj prashini koju pravi reli auto...

Shto se tiche tezine, ako RBR automobil ima ubodenu tezinu, onda svi oni u GTu imaju po dve tone :d

A shto se tiche neunishtivosti, najjache da ce to markica master da mi kaze :)

Sta znaci markica master?

Jel' to kao prozivka sto neko koristi GSP ili tako nesto? :)

Poslednja izmena:
Sta znaci markica master?

Jel' to kao prozivka sto neko koristi GSP ili tako nesto? :)

Ma pusti ga, markica master jer valjda nisam vozio po 'trkackoj stazi' kao on :d, ili tako nesto :) a markicu sam kupio dva puta u zivotu :)

Poslednja izmena:
Na pamet mi pada neki bundle sa volanom, kaciga ili odelo sa rukavicama...

15nq1pt.jpg

Pa ne verujem da bi kaciga mogla da se uklopi u tu cenu.

Pa taj veliki bundle je 180e, moze lako da se uklopi :)

Moze neka plasticna kaciga.

Hoćete možda i jednu Hondu u taj bundle?

Prilozi

• DSC1080.jpg
    DSC1080.jpg
    112 KB · Pregleda: 70
Ma bre bice onaj volan GT pro , ili kao se vec zove :p Kakva kaciga, kakvi bakraci...

Poslednja izmena:
Volani su skoro isti, velika razlika je u papuchicama...

Ovo je smeshno koliko je realno, i grafichki i fizichki :)

263kbw3.jpg

jbm ti sunce, da ne znam drukcije rekao bih da je real life footage :D

E da momci , da ne znate nekog da prodaje G25 u dobrom stanju? Ne daje mi se bas 27000 za novi a dosta oglasa po netu na koje naleteh, svi su prodani.

Stani u red, svi bi G25 za male pare u dobrom stanju :) Za kupio za 100e k'o novog, a znam josh neke :)

Poslednja izmena:
Primamljivo , ali mi trebaju Hshifter i kvacilo :d

Probaj da pozajmis negde pa isprobaj. Bojim se da ces se razocarati. Moj sifter stoji u kutiji, skoro neupotrebljen. Vratio sam ga tamo 3ci dan posle kupovine.

Kvacilo nema nikakvu tezinu. Odleti pod nogom kao da ga nema. Isto tako i kod otpustanja. Sifter je mnogo nezan i hod mu je previse mali. Razmak izmedju levog, srednjeg i desnog reda je kratak tako da ako ne pamtis u kojoj si brzini bio nema sanse da to ocenis po polozaju rucice.
Nijedna voznja osim LFS ne simulira kvacilo kako treba niti ima kazne, ostecenja ako menjas brzine ne pritiskajuci ga.
Sve to super izgleda na papiru i dok ga gledas na stolu. Ali dok gledas u ekran i rukom radis na osecaj, nije ni blizu.

Ok za osecaj, ali sam vec vozio na G25 i bio odusevljen. Menjac stvarno deluje kao igracka, ali je moguce da se moduje gde , koliko sam citao, postaje stvarno sjajna stvar.

GT5p isto koristi kvacilo, potrebno je valjda da se drzi trougao kada trka/time trial krene i tada ne mozes menjati brzine na Hshifteru bez kvacila.Sve licno okusio.
Isto mi se svidja ffb. Maestralno je prenesen. Jedino je motor mozda prebucan ( i prejak na nekim podesavanjima) pa mozda to pocne da me kopka nakon par meseci :p

Likovi su prodavali za oko 14000 , negde cak i 12000.

Mislim da je bezobrazluk sto ga nasi prodavci i dalje drze za 300 evra (sa sve pdv-om) kada se na netu lako nalazi za 150evra.

Nazad
Vrh Dno