Šta je novo?

Gran Turismo 5

Barem postoji ova iz sredine, kao na ovom snimku, na mestu na koje se i prave kamere kace za snimanje, ja bi je samo jos malo odaljio iza, da se vidi i kako se cima vozaceva glava u krivinama..

Ocekujem od tebe da organizujes neke Best Motoring track day dogadjaje na Tsukubi :) ... ne verujem da jos uvek nema nikakvih konkretnih informacija o MP-u..

Poslednja izmena:
Bas.. bukvalno je sve preslikano, pokreti ruke, koliko god suptilni bili izgledaju pre realno, a citam da planiraju da ubace i 'ruka preko ruke' animaciju za 900 stepeni..

:zgran: ovo je fantazija, cak je i ona da kazemo sterilna animacija ruku bila bolja od svega ali ovo je prejako. Mo-Cap za animaciju ruku sa svim detaljima a ne samo levo desno. Ko li je posluzio kao model za to, ne bi me cudilo da je bio sam Yamauchi :)

A i ovo sto kaze driver za vibracije, ne bi trebalo da ima toga u replay-u ali bi bilo do jaja da ga ima opciono dok vozis, ff plus vibracije pa kud ces veci dozivljaj.

@Boris
A gde si to procitao da ce mozda da ubace i animaciju od 900 stepeni?

@Boris
A gde si to procitao da ce mozda da ubace i animaciju od 900 stepeni?

Na LFS forumu, mislim nije to nista svemirski, i pomenuta igra ima to (ne izgleda ovako dobro doduse), ne kazem da je neophodno, ali bezveze izgleda u sporijim krivinama, ili prilikom drifta, kada animacija na ekranu ne prati ono sto radis sa volanom..

Na LFS forumu, mislim nije to nista svemirski, i pomenuta igra ima to (ne izgleda ovako dobro doduse), ne kazem da je neophodno, ali bezveze izgleda u sporijim krivinama, ili prilikom drifta, kada animacija na ekranu ne prati ono sto radis sa volanom..

Pa zato i pitam, znam da ga ima u LFS-u, igrao sam ga pre jedno 6 godina i cudio se sto to jos niko nije kvalitetno implementirao u neku igru. Na nekoj reli stazi bi bas izgledalo perverzija tako nesto, tu se namotava volan itekako. Jesi li video to u jos nekoj voznji da ima osim LFS-a?

Nisam probao iRacing, ali od ovih sto jesam nijedna druga to nije imala koliko se secam.. Stvarno znaci.. doduse vecina ljudi gasi virtuelni volan (u simulacijama koje imaju tu opciju), meni je bolje sa volanom.

Vidi stvarno :) Nisam primetio dok sam igrao GT5p..

Pa, verovatno zato sto nista ni ne igrate, nego samo trolujete i filozofirate po ceo dan :D

E Simo, ako si im rekao :D.

^ Ako sam ja Sima, onda si ti Sherlock Holmes :D

Ma svi ste mi vi isti :d.
A ja jesam SH :p.

Hoće li GT5 podržavati head tracking sa PS3 Eye kamericom?

Hoće li GT5 podržavati head tracking sa PS3 Eye kamericom?
Veruj mi i ako bude, mala je korist od toga. Retki su oni koji mogu sa tim da voze. Ja imam head-tracking na PC-u i posle 2 kruga dobijem morsku bolest, tako da ga i ne koristim uopste. Ima tu gomila podesavanja da se fino namesti odnos pomeranja glave i slike na ekranu ali ne vredi, smeta mi. A nisam jedini sa tim problemom.
Bolja je multi-screen podrska gde rasporedis 3 ekrana oko sebe pa imas surround pogled. Ja sam probao sa 2 monitora od 22" na PC-u i totalno je druga dimenzija voznje i pored linije posred pogleda. Tek sa 3 bi bilo.....Nazalost, izgleda da ce za to biti potrebno 3xPS3 i 3 kopije, sto je stvarno previse.

Pa, kako ti zamisljas to drugacije? :)

Da razvuku 1280x1080 na 3 monitora?

Ovako zamisljam drugacije: 3 x 1920 x 1080. Da se ne pravim pametan i ostavljam ti linkove, uradi pretragu triplehead2go, eyefinity, widescreen gaming, softth....ima mnogo resenja i primera, pa cak i ekstremnih sa 5 monitora. A takav ceo setup (3 monitora) kosta koliko i ps3 i pristojan FullHD TV.
Za cenu PS3, narocito kada se pojavio, (danas manje-vise) mislim da nije previse ocekivati podrsku za vise od jednog video izlaza.

Ovako zamisljam drugacije: 3 x 1920 x 1080. Da se ne pravim pametan i ostavljam ti linkove, uradi pretragu triplehead2go, eyefinity, widescreen gaming, softth....ima mnogo resenja i primera, pa cak i ekstremnih sa 5 monitora. A takav ceo setup (3 monitora) kosta koliko i ps3 i pristojan FullHD TV.
Za cenu PS3, narocito kada se pojavio, (danas manje-vise) mislim da nije previse ocekivati podrsku za vise od jednog video izlaza.

Treba izrendati te frejmove na 3 monitora. Lepo je to sa eyefinity-em koji je baziran na najnovijem grafickom cipu (pa se i on muci).

Ti zahtevi za 3xps3 su sasvim ocekivani i normalni.

A PS3 je koshtao 2000e ? :)

Ni danasnji najjachi PC hardver to ne moze, a samo grafichka koshta vishe od PS3, kako to neko moze da ocekuje da sam PS3 radi :d

A takav ceo setup (3 monitora) kosta koliko i ps3 i pristojan FullHD TV.

Probaj da citas cele postove a ne samo ono sto bi ti zeleo da procitas. Znas i ti sam da nije tako a znaju i ostali zato ne znam sta pokusavas da dokazes. Ali ok, neka bude, ne zelim da nastavljam pricu u tom smeru u ovoj temi.

Nista te ja ne razumem :)

Zar nisi rekao si da bi PS3 za tu cenu trebalo da ima 3x1080p ?

Da li se ovo svetlo u prostoriji promenilo pa se kamera prilagodjava, ili je ovo u igri... (na ~ 00:40)

[YOUTUBE]j5H5AGaaiio[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Jel ovo neki klinac od 5 godina vozi :d

Nije mi jasno na shta mislish, to je neki odsjaj na monitoru samo...

Nazad
Vrh Dno