Šta je novo?

Gran Turismo 5

Ništa. Nadam se da je to bio sarkazam, to kažem :).

Pa zato što su fino urađene ogrebodine na bankini? Mada, možda su tvoji standardi veći ili ne gledmao istu stvar :).

ne, ne kazem da nema ogrebotina, vec da textura nije bas najsjajnija.. i na prvom izletanju na samom pocetku (kad mu onaj vice triangle, triangle :)) i tu isto se vidi da su losije texture na ogradi.

i da dodam posto zaboravih, zvuk na pocetku 0:10 i narednih par sekundi sasvim lepo zvuci cak i preko kamere ovako :)

edit:

zanimljivo pitanje.. to mu je previse perverzno a normalno je da ubace realtime menjanje vremena tokom trke :) .. (zastavice koje se realtime kvase na pola trke kad kisa pocne, a onda osuse kad opet sine sunce da ne pominjem inace ode tema u ... :D)

Poslednja izmena:
Pa, a je l smo imali uopšte neku vožnju do sad sa ovoliko oštećenim ogradama :)? Mislim, nije ni PS3 devojčica više... u srednjim je godinama :).

Sad sam gledao klip, driver je u pravu, ono je vezano za kameru, ne za igru...

A GT5 vec ima to sto trazis.. .Probaj da vozis u tunelu i onda da izadjes na svetlost... Igra "simulira" adaptiranje oka na pojacan intenzitet osvetljenja...

zanimljivo pitanje.. to mu je previse perverzno a normalno je da ubace realtime menjanje vremena tokom trke :)

Kad sam rekao da je to normalno :) I jedno i drugo mi je tesko da poverujem da ce biti, a stvarno bi voleo da budem iznenadjen :)

Lozacu, HDR (ako mislis na promenu osvetljenja) je bio jos u Prologueu...

Pa, a je l smo imali uopšte neku vožnju do sad sa ovoliko oštećenim ogradama :)?

pa iskreno ne znam :) .. ja do sad ssto puta ponovih da ne vidim drvece i ostala sr*nja pored puta, jer se skoncentrisem na voznju i put ispred sebe i samo to i vidim. ali posto u ovim klipovima koji izlaze, likovi se vise kucaju u ograde nego sto su na stazi - poceh i ja da vidim te stvari :D

a ono za promenu osvetljenja, zar nije ocigledno da je do kamere.. sto se i dalje prica o tome :)

Ocigledno je da je do kamere, Lozaca zanima da li ce biti (i) do igre u punoj verziji...

A GT5 vec ima to sto trazis.. .Probaj da vozis u tunelu i onda da izadjes na svetlost... Igra "simulira" adaptiranje oka na pojacan intenzitet osvetljenja...

To znam, ali nije bilo ovako kako mi se ucinilo da je na snimku :) sto se ispostavilo da je do kamere.. Da se malo otvore sto se tice informacija, a ne da nagadjamo ovako :)

Poslednja izmena:
Borise , bilo je toga u prologue kada izadjes iz tunela se narocito videlo i iz senke u londonu...

*** kad ti provalis toplu vodu :p

@kimi : i preterase ga majku mu sa ovim bloom-om :d

Poslednja izmena:
@kimi :Gde si ti video da zanosi? Ako zakljucujes po zvuku, mislim da malo kasnije menja brzine da bi zagrejao motor, pa se vise cuje kao rev-limiter.

uopste ne po zvuku nego po cimanju volana. cim je usao na stazu, oko 0:35.. a posle na oko 0:55.

Pa neravna staza u kombinaciji sa mnogo konja i bez pomagala.. to je ono sto smo pricali, videces koliko ce to (ili nece) uopste biti izrazeno u igri..

Poslednja izmena:
Pa hladne gume :p svi pricaju kako je sa nezagrejanim gumama kao po ledu...

sad me podseti sta smo to pricali? :)

Pa da se lose prenose (ili uopste ne prenose) neravnine na stazama u igrama, to mozes da vidis i u onom poredjenju na onom Data logger snimku, koliko je 'zivlji' pravi snimak i prava voznja.. i ne mislim na drmuskanje kamere, nego na ponasanje volana i mnogo cesce brze korekcije volanom..

Poslednja izmena:
Da samo sto mislim da je to zivlje korektovanje volana vise posledica reflexa nego neke sad krupne izbocnine.

Tu sad moze ulogu da igra i to sto je u GT pomeranje ruku malo tromije uradjeno nego u pravom zivotu.

Onaj snimak koji si gledao je u stvari jedna ista voznja, snimljena data logerom i pustena u igri.
Nije vozac prvo vozio pravim autom pa u GT :p

Nazad
Vrh Dno