Šta je novo?

Gran Turismo 5

Ma i nije neshto napucana, uzeo sam 9800 GT, za sat vremena chitanja sam se odluchio za nju, poshto ne pratim hardver od Durona kad je otprilike sve prestalo da ima smisla :) Ne bih ni sada ovo radio da imam 2.5 soma evra za Mac Pro :)

I to ATI je za posao ne kapiram, to je iz istog vremena kao i "ATI ne zna da napishe drajvere" :) Meni grafichka treba za obradu videa, program sa kojim radim je podrzava + 9800GT radi u Snow Leopardu na boc, za ATIja je preveliko zezanje, ako i proradi na kraju...

Ma to bre neki "iskusan" izjavio. Ja sam tu recenicu zapazio kod nekoga u potpisu :D.
Znaci 9800GT, pa dobro, Kriza na 1280x1024 na maximum, 1680x1050 na medium :p.

moje vreme je 1'38.252 (tuned) :D ali imam planove za jos brze zamo da ih realizujem (malo mi teze ide) :D
najvise me zeza ona 7 krivina tu najvise izgubim :wall:

1'38:267 :) Vidim da mogu sigurno 37.5xx... potcenio sam brzinu GT vozacha :p

Haha, pa nolife-uje jedno 24h :)

Haha, sinoc skinuo demo i odvozao nekih 10-ak krugova sa sixaxisom i postigao 1'39:### cini mi se, ako veceras budem imao malo vremena povezacu G25 pa cu da se provozam malo, jedina zamerka celom takmicenju je sto nema roof kamere sa kojom inace najvise vozim...

Divljaci, pre nego sto sam krenuo na posao bio sam 156-ti, sada sam pao za desetak mesta.. oce to kad jedno milion ljudi pokusava isto sto i ti :)

Jel to prichash za stock, poshto sam ja 124. na tuned sa loshijim vremenom, 1:38.561 :)

Vozio sam 10ak krugova za to i smuchilo mi se, odo sednem u S2000 malo na Suzuki da sperem nolife :d

Ovaj 370Z ako je stvarno verno simuliran, nije nishta bolji od 350Z koji je smor za voznju skoro ko evropljani sa FR vuchom :)

...jedina zamerka celom takmicenju je sto nema roof kamere sa kojom inace najvise vozim...

Volanom ? :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
:D nije na japanskoj ,na uk :p ja sam odma iza aca_gt_serbia ...e poslao sam ti invent za prijatelja ;)

@ lojma

Eh, pa zato sto koristis US nalog.. Amaterska je ta US tabela, na UK bi bio na 101-om mestu, a Australijanci tek sto nisu normalni :)

Naravno da te nema zato sto igras sa US nalogom a Aca sa Saudi Arabia :D

au pa dal je moguce da su ga stukli na 1'35 , mamu im :D brate sta oni rade ja sam se polomio za ovo vreme :\

au pa dal je moguce da su ga stukli na 1'35 , mamu im :D brate sta oni rade ja sam se polomio za ovo vreme :\

Pa ono, koriste sve moguce nacine i eksploatisu igru. Takozvana Alien vremena, kad ih gledas uopste ne lici na realnu voznju, i ne rade poteze koje bi ocekivao od nekog pravog/normalnog vozaca. Ne kazem da nisu legitimna.. ali ono, poprilicno cudan stil voznje je potreban za vecinu svetskih rekorda u simulacijama..

Btw, kako se na kraju ubacuje u ler a da ostane u leru kada dam gas? I da ide u rikverc kada dajem gas u rikvercu, a ne kada drzim kocnicu..

Poslednja izmena:
Za rikverc drzis trougao.

Nemam trougao na volanu. Mislis dok drzim trougao ide u rikverc? Da li je moguce da se jos uvek drze tog arhaicnog sistema, drzanje kocnice ide u rikverc, i davanje gasa u leru ga vadi iz lera.. Vreme je da se malo ozbiljnije pristupi tome, kao i da ima opcija da se ugasi onaj netacni savetnik brzina koji blikce :)

Kada stojis u mestu i drzis trougao ides u rikverc.

BTW Koliko se ja secam, drzanje kocnice (barem na gamepadu) nije dovodilo do toga da mi auto krene u rikverc. To je moguce samo sa trouglom.

Evo odigrah i ja malo...Sa normalnim sam tu oko 2 min. a sa tjuniranim 1:48...
I nije tako lose. :D

Koji si baron, kao samo 10 krugova :D

Majke mi, pa odatle je ona pricha za uzivanje. Ovakva voznja je sve osim uzivanja, ja volim da bacam "dupe" u dobrom automobilu na dobroj stazi i u tome uzivam, a tako se vreme ne pravi :) Verovatno nikada nisam ni vozio vishe od 15-20 krugova u komadu i u istom danu kada hocu da napravim vreme, jer to mi je uzasni smor, a josh ako je ovako nikakav auto i staza :)

Izvukao ga je zvuk motora i celokupan osecaj koji je neverovatno "life like" :) To se najbolje vidi ako si vozio neki stock auto na stazi, osecaj tezine automobila i mekoce amortizera je uzasno dobro prenesen, a isto vazi i za tuned..

Poslednja izmena:
Ok, tebi smor, meni je to neverovatno zarazno, jer se uinatim, i kad vidim i znam da mogu brze, onda ne odustajem, ispunjava me skroz. A razlog sto ne uzivam u bacakanju dupeta po stazi je jer nijedna igra to ne radi dobro. Ne mozes mi reci da ovaj 370Z nije sposoban za blagi i kontrolisani, poduzi drift kroz krivinu, a prosto ne vidim kako bi to izveo. Ako ti umes, ako je izvodljivo, slobodno okaci neki snimak, ali jos uvek je malo 'cudna' fizika kada skrenes van idealne putanje. Ne kazem da druge igre rade to bolje, nijedna ne radi. Ali ovde je sjajan osecaj mase i svega dok se drzis trkackog rezima.

Pa jel si ti probao to u pravom autu ? Bilo kakvo gubljenje putanje iz dupeta a da to bude kontrolisano je rezervisano samo za najbolje, 370Z to nije, zato postoji dobar auto i Ferrari :d. I upravo je to glavni razlog zashto mi se 370Z (a sa njim i 350Z) ne svidja, jer nije upravljiv na "izgubljenom dupetu". Probaj to isto sa NSX-R ili Lotus Elise i videcesh kako se lepo upravlja na blago izgubljenom zadnjem delu, ponashaju se kao da upravljash i zadnjim tochkovima, zato shto imaju savrsheno izbalansiran over/underster. Naravno drift je druga pricha, za to treba biti majstor, i sve je u vezbi. Pogledaj replay-eve iz drifta u Prologu, ljudi driftuju sa onim Chevroletom od 3 tone shto jedva vozish po stazi i deluje kao da to radi malim prstom :)

Nazad
Vrh Dno