Ja koristim obe za kocnicu, ako sledeca krivina ostaje u istoj brzini (recimo 2,3,4,5 i 6 krivina na Suzuki) kocim levom a kada brzine moraju da se smanjuju desnom naravnoMa meni je problem kvačilo što u igri kočim levom nogom, a u životu desnomI onda dok se prilagodim. Znam u životu da kočim i levom nogom (ne pokušavajte dok ne naučite osim ako niste na praznom bulevaru), ali još uvek u igri ne znam da kočim desnom
![]()
Ma meni je problem kvačilo što u igri kočim levom nogom, a u životu desnomI onda dok se prilagodim. Znam u životu da kočim i levom nogom (ne pokušavajte dok ne naučite osim ako niste na praznom bulevaru), ali još uvek u igri ne znam da kočim desnom
![]()
Ja koristim obe za kocnicu, ako sledeca krivina ostaje u istoj brzini (recimo 2,3,4,5 i 6 krivina na Suzuki) kocim levom a kada brzine moraju da se smanjuju desnom naravno![]()
Ja koristim obe za kocnicu, ako sledeca krivina ostaje u istoj brzini (recimo 2,3,4,5 i 6 krivina na Suzuki) kocim levom a kada brzine moraju da se smanjuju desnom naravno![]()
(recimo 2,3,4,5 i 6 krivina na Suzuki)
Pa da, upravo sam na to i mislio, kada kocim levom gas drzim na pola kako bih pronasao "prolaznu" brzinu kroz krivinu da ne bih izgubio na vremenu pomeranjem noge...Najbolje je sa obe. Ali ne po tom principu (mada je on bolji od mog), nego po principu osećaja za svaku krivinu. Odnosno levom kada držiš ne skidaš nogu sa gasa skroz (ili upšte), a desnom kada je takva krivina da se skida noga sa gasa. Mada su te stvari povezane. Kada skidaš nogu sa gasa, obično i menjaš brzine, pa ti treba leva za kvačilo... a kada ne skidaš nogu sa gasa, logično je da ne menjaš brzine
. Iskomplikovao sam ga
![]()
Gde si ti video sedište za vožnju sa točkićima? :d
Pa to nije sediste za voznju)))
ako ste zavrsili sa raspravom koju vodite po prvi put, i izvinjavam se ostatku foruma ako prekidam vasu raspravu od koje nije muka svima, vec svi uzivaju u njoj, postavio bih pitanje vlasnicima g25-ice:
Smara sto ne mogu da se dodeljuju dugmici, svaka im cast na podrsci za vecinu volana ali nije potpuna, na momo-u mi ne vidi dugmice koje koristim za poglede levo/desno/pozadi, pa je to zesci hendikep u online trkama..
Ček Kimi, kako ne mogu da se menjaju dugmići? Zar se to ne radi u drugom meniju, ne tamo gde podršavaš FF. Ili beše neće G25 jer nema poseban podmeni za njega?
I kad izlazi GT5? Nisam citao svaki post. Jel to u martu sledece godine pouzdano? Oce li biti punog trkackog vikenda ili opet samo instant race. Koliko igraca ce podrzavati na multiplayer gridu?
Ajd docekacu. Onaj snimak sa Ferarijem izgleda perverzno dobro mada mi se cini da na neki nacin dodatno ulepsavaju replay. Nije ni bitno ako bude dobar osecaj voznje.
Kaz izjavi da treba da ocekujemo "perfection" sto se tice ostecenja Nascar i Rally automobila![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari