Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tisina sad svi. :)

BTW, pise da ce simulacija ostenje uskoro biti moguca, ne pise eksplicitno da ce biti u GT-u 5.

Poslednja izmena:
OMG!
Awesome!

Ma nista im ne verujem za damage dok ne vidim :) A i mogli bi da prestanu da razmisljaju o budzenju GT5p, vec da se usredsrede samo na full verziju.

Poslednja izmena:
O kakvom budženju GT5p? Ima godinu dana kako je izašao posledni update...

Pazi kad je toliko dobar i upechatljiv da bih se opkladio da ga nema uopshte, LFS sam poslednji put startovao pre jedno 6 meseci ;)

A shto se tiche sudaracha, oni ce se gurati i kad ima i kad nema damage-a, pa zato igrash sa ljudima koje poznajesh :)

Naravno da ima, u dovoljnoj formi da trkanje bude trkanje, da pazis pre nego sto krenes u neki manevar, da znas da za glupost celu trku moze da ti vuche volan u jednu stranu i slicno... nikako da shvatite svrhu damage-a, ne da bi se vi krljali i da to lepo izgleda, vec da obezbedi adrenalin u trkanju i obazrivost u duelima.. ovako kad znas da ces se samo odbiti od protivnika nema smisla trkati se uopste..

Opet ti ja ponavljam, jel si nekad gledao neke trke ? :) Bilo shta osim dodirivanja se vrlo retko deshava, to samo budale ulecu, kao Shumaher ili Montoja, ili oni neki japanci u F1 :) Ne kazem da je damage glupost, ali nije ni u top3 onoga shto je najbitnije za simulaciju...

Recimo, ja ne mogu uopshte da se uzivim u igru koja ima fiktivne staze i automobile, jer se u igri isto ponasham kao i u stvarnosti, u VW ne sedam :) Nije mi bitno da postoji simulacija neke shasije i nekog veshanja i nekih tamo guma, vec nekog odredjenog automobila za koji tachno znam kako se ponasha, a ako je tu i omiljena staza, pa ne treba mi nishta vishe, i nikakav nedostatak damage-a to ne moze da pokvari. Sa druge strane, voznja generichkog automobila od 100ks po izmishljenoj stazi protiv nekih klinaca koji su juche dobili dozvolu, ne znam koga moze da "uzbudi" osim istomishljenika :)

Ma ti si bre lud skroz :) Gledas li WTCC, F1, bilo sta? Jedna glupost ti zavrsava trku, malo se precenis ili ovaj iza tebe i obojica ste gotovi, mora da postoji taj RIZIK da to moze da ti se desi, menja ti se mentalitet dok vozis, povecava se adrenalin, odnosno dobijas onaj osecaj zbog cega je trkanje tako napeto. Ne lupaj/te vise gluposti, postaje bolno chitati. Naravno da nije cilj da se zakucavate jedni u druge, ali to se DESAVA, ta opasnost mora postojati da bi bilo kvalitetno trkanje, inace ovako kad znas da imas nevidljivi stit oko sebe mozes zaboraviti na trkanje. U ovakvom stanju GT ima smisla voziti samo sam na stazi..

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
flame wars ! :D
**** vas GT !

Igram i LFS i GTp5...neuporedive dve igre. Ne u smislu kvaliteta nego razlicitosti. LFS je "nestvarna" simulacija voznje...GTp5 je stvarni "pokusaj" simulacije orijentisana na kola i staze....nadam se da ce GTp5 biti u svojoj pravoj formi simulacija bez premca

Licno vise volim GTp5 zbog grafike i osecaja voznje kola sto ne znaci da LFS nema svoje prednosti...npr. simulativnosti :)

Borise dzabe pokusavas kada ne zele da shvate. Nazalost verovatno nikada nece ni shvatiti:-devil-:

Igrajte malo F1 mod za rfactor online ligu, recimo na nacionalnoj klasi je u toku jedna, pa cete videti sta je adrenalin, paznja da ne udaris nekoga i ne ostetis formulu, pritisak, znojenje... a da zaboravih i cuveno trosenje guma, praznjenje rezervoara koje uzrokuje promenu tezine u toku trke sto se itekako oseti. Svega toga nema u GT5.

Pitam se zasto svi koji voze ozbiljne trkacke simulacije igraju GTR2, rFactor, iRacing???

GT serijal nikada nije bio trkacka simulacija, niti ce to biti uskoro. Mozda negde u buducnosti i bude. Za sada je samo ipak "samo" simulacija voznje.

Igrajte malo F1 mod za rfactor online ligu, recimo na nacionalnoj klasi je u toku jedna, pa cete videti sta je adrenalin, paznja da ne udaris nekoga i ne ostetis formulu, pritisak, znojenje... a da zaboravih i cuveno trosenje guma, praznjenje rezervoara koje uzrokuje promenu tezine u toku trke sto se itekako oseti. Svega toga nema u GT5.
Igrao si GT5?

I da nije, sve od ovoga sto je rekao stoji, kakve veze ima.. naravno da misli na GT5p, jer niko od nas nije igrao GT5, zato i zelimo te promene..

Poslednja izmena:
Nikoga ovde ne interesuju te igre, prestanite da zagadjujete temu.

Ako nemate sta novo da kazete o GT-u (a nemate, jer ga flamujete otkad je najavljen) bolje zaobicite dugme "Okaci poruku".

@Ragnarok
Sta da se radi kada je moderator dozvolio ;)

Vidis valjda da pricamo o stvarima koje nedostaju i normalno je porediti ga sa ostalim simulacijama.

Nikoga ovde ne interesuju te igre, prestanite da zagadjujete temu.
Ovo uopste ne razumem?!? Zao mi je sto vecina jednostavno ne zeli da prihvati neke stvari koje su ocigledne. Oni koji tvrde da je simulacija

Ne mozes da poredis 2 igre, ako jednu nisi igrao.

Sve sto vi radite jeste flamujete GT zbog stvari koje mu nedostaju, ali cutite kao zaliveni kada se prica o izboru automobila, staza i nivou realizma ostvarenog prilikom njihovog prenosenja.

Ja nemam nista da kazem povodom rasprave da li je GT simulacije ili ne, ali mi sigurno ne pada na pamet da upadam u LFS thread i pricam o tome kako ima smesan izbor automobila i staza.

Niko ne flejmuje vec to sve jednostavno nastaje kad neko konstantno lupa gluposti :) Driver igra GT kao sto igra KZ2, upalio ga 3 puta :) nema nijednu trku u zivotu (u bilo kojoj voznji) od barem 10 minuta gde se preznojio i posle trke rekao "****TE STO JE DOBRO BILO", nikad nije imao trku kidajuci se sa nekim i na kraju zavrsio u foto finishu, ne zna o cemu prica i to je ono sto me konstantno nervira i navodi da odgovaram :)

Poslednja izmena:
Ne mozes da poredis 2 igre, ako jednu nisi igrao.

Sve sto vi radite jeste flamujete GT zbog stvari koje mu nedostaju, ali cutite kao zaliveni kada se prica o izboru automobila, staza i nivou realizma ostvarenog prilikom njihovog prenosenja.

Ja nemam nista da kazem povodom rasprave da li je GT simulacije ili ne, ali mi sigurno ne pada na pamet da upadam u LFS thread i pricam o tome kako ima smesan izbor automobila i staza.

A otkud znas da li sam ja igrao ili nisam?

Inaco ovo sto kazes je totalna glupost. Sada se pitas verovatno i zasto. Pa, zbog toga sto niko od nas ne spori da je GT5p (Bane evo i p:)) dobra igra, da su automobili super preneseni.

Masis poentu mojih ranije i borisovih postova. Mi samo ukazujemo na nedostatke koji nedostaju u GT5p koji mnogo uticu na realnost voznje. Voziti jedan auto u GT5p recimo 30 krugova imaces priblizno isto vreme. E onda probas GTR2, rFactor, iRacing da odvezes isto 30 krugova i imaces sarolika vremena. A ta vremena ce ti ukazivati na promenu u tezini zbog potrosnje goriva, cesta proklizavanja na potrosnju guma. Ostecenje usled koga moze recimo da ti eksplodira motor zbog pregrevanja. Da ne nabrajam dalje...

Verujem da većina deli moje mišljenje da je na više mesta do sada (i u PC i u konzolaškom delu) bilo dovoljno puta prilike da se mešaju babe i žabe kad su u pitanju vozačke igre, simulacije, arkade i sve ono što volimo da vozimo. Ko je to propustio, žao mi je :d, ima i previše takvih tema, pa nek nađe odgovarajuću ili napravi novu.
Dakle pošto je ovo ipak tema o GT5p a opet kreće priča u drugom smeru (tj. smoru, kako ko već vidi :D) stavićemo ovo pod katanac dok ne izađe nešto bitno za sam GT5p, neki update, zvanični info i sl. Ili ako imate nešto bitno, javite BaneRu ili nekom drugom modu (može i
report.gif
svima).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno