Ma nista im ne verujem za damage dok ne vidimA i mogli bi da prestanu da razmisljaju o budzenju GT5p, vec da se usredsrede samo na full verziju.
A kako igrash LFS bez damagea ?![]()
LFS je "nestvarna" simulacija voznje...GTp5 je stvarni "pokusaj" simulacije orijentisana na kola i staze...
Licno vise volim GTp5 zbog grafike i osecaja voznje kola sto ne znaci da LFS nema svoje prednosti...npr. simulativnosti![]()
Igrao si GT5?Igrajte malo F1 mod za rfactor online ligu, recimo na nacionalnoj klasi je u toku jedna, pa cete videti sta je adrenalin, paznja da ne udaris nekoga i ne ostetis formulu, pritisak, znojenje... a da zaboravih i cuveno trosenje guma, praznjenje rezervoara koje uzrokuje promenu tezine u toku trke sto se itekako oseti. Svega toga nema u GT5.
Igrao si GT5?
Ovo uopste ne razumem?!? Zao mi je sto vecina jednostavno ne zeli da prihvati neke stvari koje su ocigledne. Oni koji tvrde da je simulacijaNikoga ovde ne interesuju te igre, prestanite da zagadjujete temu.
Ne mozes da poredis 2 igre, ako jednu nisi igrao.
Sve sto vi radite jeste flamujete GT zbog stvari koje mu nedostaju, ali cutite kao zaliveni kada se prica o izboru automobila, staza i nivou realizma ostvarenog prilikom njihovog prenosenja.
Ja nemam nista da kazem povodom rasprave da li je GT simulacije ili ne, ali mi sigurno ne pada na pamet da upadam u LFS thread i pricam o tome kako ima smesan izbor automobila i staza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari