Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
And the birds shall not take damage once again, making them indestructible to the gods above..

And the bus ticket masters will unite :d

... to beat the parking lot champions :D :D

Poslednja izmena:
dorv6d.jpg

A sto im je problem da odrade damage ?
Izgleda da je odgovor u tome sto zele sve da bude perfektno, osecam da bi ovo pravili jos 5 godina :trust: !
To mnogo shebava ceo utisak o igri :smash:.

Pa isto kao shto sjebava utisak losh damage kao u svim ostalim igrama :)

E vidis sve si lepo napisao, samo ja mislim suprotno od toga :D.
Ne kazem da treba da ubace bilo kakav damage, ali nesto iole realno.

Itekako ima dobrih damage-a u trkama, GRID recimo ;).

Lako je uraditi damage za 5 automobila...

To stoji, ali eto ne mora vizuelni damage, barem neki univerzalni najprostiji koji bi odradjivao posao, da ne bude vise odbijanje od drugih do pobede..

To stoji, ali eto ne mora vizuelni damage, barem neki univerzalni najprostiji koji bi odradjivao posao, da ne bude vise odbijanje od drugih do pobede..

Pa upravo je to problem, nece da ubace bilo kakav, nije im Microsoft gazda :)

Ja bih voleo da postoji damage, ali ako pogledash bilo kakve trke koje se voze, svuda je cilj ostati neoshtecen (osim Nascara :)), pa se tako vrlo retko deshavaju sudari koji te onemogucavaju da nastavish dalje, to je uglavnom neko guranje i to ne utiche na upravljivost. Ako treba da se bira izmedju bilo kakvog damagea i nikakvog, meni je svejedno.

Daj bre :) Ne verujem da jos uvek forsiras/forsirate taj argument. Naravno da nije cilj u pravom trkanju da se izlupas sa drugima, ali nesrece se desavaju, male greske mogu da zavrse trku, rizik i adrenalin pri preticanju je mnogo veci znajuci da mozes i sebi a i njemu da upropastis trku nepromisljenim potezom, lista je ogromna, ne verujem da ima potrebe da nabrajam sve prednosti..

Naravno da nije cilj u pravom trkanju da se izlupas sa drugima, ali nesrece se desavaju, male greske mogu da zavrse trku, rizik i adrenalin pri preticanju je mnogo veci znajuci da mozes i sebi a i njemu da upropastis trku nepromisljenim potezom, lista je ogromna, ne verujem da ima potrebe da nabrajam sve prednosti..

Ovo je sustina, sama srz sustine :D :type:.

Pa da, ali kad je uradjeno kako treba, shto za sada ne postoji ni u jednoj igri :d

Da pogodim:)
Kad bude uradjeno kako treba,to ce biti u nekom Gran Turismo?
U svim ostalim igricama ce ostecenje biti krsh,jel nije to ostecenje iz gran turisma:D

Citajuci tebe, kao da citam Gruju.
Ako nisi on, svejedno, ti si sebe iskljucio iz bilokakve smislene rasprave, svojim postovima kao sto su ^, i kao sto su u Mafia2 temi.

U svim ostalim igricama ce ostecenje biti krsh,jel nije to ostecenje iz gran turisma:D

Ovde se slazemo :)
Vecina ovde ne vidi mane koje GT ima samo ga dizu u nebesa.
Dobio sam pre nedelju dana GT : prologue tj kupio i sta znam mozda sam ocekivao previse :) Nervira me odbijanje od sve i svasta, krzavost itd itd.

Pa da, ali kad je uradjeno kako treba, shto za sada ne postoji ni u jednoj igri :d

hahaha :D Ma da, nista dok Kazunori ne zasuce rukave.. a do 2042-e se odbijajte jedni od druge, ili kako treba ili nista jel tako hahahh

GT5 u 720p modu ima 4xAA ako se ne varam.

Nema govori o krzavosti, ako imate normalan TV...

Poslednja izmena:

Da, kada bude uradjeno bice najbolje, jer ochigledno niko drugi nema resurse, vreme i kesh da bi to uradio...

hahaha :D Ma da, nista dok Kazunori ne zasuce rukave.. a do 2042-e se odbijajte jedni od druge, ili kako treba ili nista jel tako hahahh

LOL, i to mi ti kazesh shto vozish imaginarni auto na imaginarnoj stazi u LFSu koji se nije promenio 10 godina :d

Ja se u GTu ne odbijam, jer uopshte nema potrebe da se to radi, vozimo street legal automobile i kada bi u realnosti otishli na stazu, sumnjam da bi se iko slupao ikada, u najgorem sluchaju je izletanje sa staze, ne bi bilo ni grebanja, ali ti poshto si trkanje nauchio na googlu i igrama... :d

Poslednja izmena:
GT5 u 720p modu ima 4xAA ako se ne govorim.

Nema govori o krzavosti, ako imate normalan TV...

u 720p i teram koliko znam na LCD Samsung 46". I definitivno je totalno uocljiva krzavost i to u svakom segmentu sem naravno Replaya gde je sve fenomenalno. Da li mozda ima u opcijama da se ukljuci AA ?

Poslednja izmena:
Ne moze da se ukljuci AA.

Smanji sharpness i iskljuci one filtere slike koji upropastavaju sliku. Imas na internetu stotine offscreen slike na kojima se vrti GT5 i na kojima nema aliasinga ili ga ima vrlo malo.

Poslednja izmena:
Ma koga briga za damage, sve sto bih voleo da urade su razliciti vremenski uslovi na stazama i nocna voznja...
Preko 90 staza x vremenski uslovi = looooong playing :)

edit:
Nervira me odbijanje od sve i svasta, krzavost itd itd.
bl00dz3r0 je napisao(la):
...ipak vreme je da se startuje sa rakijom...
It all makes sense now...

Poslednja izmena:
Ma koga briga za damage, sve sto bih voleo da urade su razliciti vremenski uslovi na stazama i nocna voznja...
Preko 90 staza x vremenski uslovi = looooong playing :)

edit:

It all makes sense now...

Mislio sam na spremanje za izlazak (to ti je ono kad sa dev ili drustvom izadjes u grad ) nisam sigurno solor drinker da pijem dok iscitavam forume.
Mozda je Ragnarok u pravu i mozda su mi podesavanja pogresna sto cu sutra proveriti.

Poslednja izmena:
Ma AA je ili vrlo slab ili ga nema uopshte, ali to nikako ne kvari fotorealistichnu grafiku, i uvek je bolje od recimo Grida koji je sav blurovan i smudgeovan i izgleda kao da se vozi na marsu :)

Citajuci tebe, kao da citam Gruju.
Ako nisi on, svejedno, ti si sebe iskljucio iz bilokakve smislene rasprave, svojim postovima kao sto su ^, i kao sto su u Mafia2 temi.

Tesko da si ti ikako mogaio citati gruju;)
A za mafiju sam samo rekao svoje misljenje o onome sto je onaj video gemplej prikazao.
Dovoljan je bio i video da se ustanovi na sta lici mafia u odnosu na gta4;)

Evo malo da razbijem razgovor konkretnim pitanjem...

da li je neko uspeo da bude prvi na B6 eventsu sa hondom???

probao sam i sa driving options na off sve sto znaci bez pomagala i sa pomagalima ...ne moze pa ne moze...deluje mi nemoguce

ako je voleo bi i da to vidim na you tube ili vec nekako

poz
toogood

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno