Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio je sarkastican ;)

ne slazem se s tobom... jako ne znam da igram fudbal,i ne volim bas nesto i da ga pratim na tv-u i uzivo(antitalenat) a volim i pes2009 i razbijam u pes-u..... ne znam da pucam i ne volim "ratove" a opet obozavam KZ2.... a to sto mi se extra svideo gt5,jeste,ima veze sto volim automobile....ali i da ih ne volim, verovatno bih isto mislio da je predrkano...mozda bih samo manje igrao,ali definitivno moja ljubav prema kolima nije presudna u igrivosti te igrice ;) i da znam samo za juga i ficu, bilo bi mi extra da vozim tamo neke "lude"automobile ;)

Uh dobro je:)
Taman sam pomoslio da cu morati da postanem serijski ubica da bi mogao da odigram gow do kraja :D
Ipak moja ljubav prema ubijanju nije bas takva:D

Pes nema veze sa fudbalom. U fudbalu ti treba snaga, kondicija, hrabrost, talenat... sve ono što u Pesu ne treba. Pes nije simulacija fudbala - Pes je real time strategija...

@ driver Ti si toliko tvrdoglav da je to prosto nepojmljivo! Jako dobro znas sta sam mislio kada sam ono napisao i opet nesto tupis! Sto se kog djavola ponasas kao da je GT5P napravljena samo za tebe i tebi slicne, sta god to znacilo!
Ja igram GT5P sa bratom ili drustvom, uopste mi nije bitno da imam najfensi volan, cak i nemam nikakav, niti mi je bitno da obaram ne znam kakve rekorde, vec mi je bitno da je dobro zezanje! I sta ti ces mi sada reci da nije ova igra za zezanje, vec za 'ozbiljne' vozace i tako dalje i tako blize!
Ostavi se te price Boga ti i pusti vise na miru svakoga, neka igra ko sta hoce iz kojih razloga hoce!
Sto moras svakom loncu biti poklopac?
Ovo posljednje je retoricko pitanje!

I sta ti ces mi sada reci da nije ova igra za zezanje, vec za 'ozbiljne' vozace i tako dalje i tako blize!

Ali sto je najgore, upravo nije za te ozbiljne vozace :) Nijedan deo do sad nije bio, jedino ako full GT5 uradi nesto ozbiljnije po tom pitanju. Uvek su se najvise orijentisali na veliki broj staza i automobila, i polu-realnu fiziku koja je vise nego dovoljno dobra i realna populaciji koja kupuje GT. I tu igra nema premca, najbolji automobilski softver, ako tako mogu da nazovem.
Ali ljudi bi citajuci drajvera shvatili totalno suprotno, da ce se pocetnici i casual igrachi prosto pogubiti u realnoscu i neprastanjem gresaka :) Ne moze se nazvati hard-core igra koja jos uvek nema ostecenja, trosenje guma, goriva, nemogucnost prevrtanja. Drajver moze laika da ubedi da kad sednes u neki auto u GT-u da je to to, identicno ponasanje i osecaj kao u pravom :) Prenesu se osnovne karateristike automobila, ali ne moze se to jednostavno nazvati hard-core, i zbog predhodno pomenutih stvari, i zbog jos uvek nedovoljno ubedljive fizike..

Za mene ce gt biti realan,kad se budu uradila ostecenja na vozilu i unutar njega.
colin may krey je odlican sto se tako nekih stvari tice:)

A to shto auto ne moze da se prevrne je isto kao shto se u LFSu prevrce k'o blesav, pa smo kvit.

Pa bilo bi malo glupo i da moze da se prevrne.Mislim sta onda kad se prevrne?Restartujes trku ili se stvori ponovo tvoj model automobila(onako padne sa neba na put:D )
Valjda auto ima i neku tezinu pa se tesko moze prevrnuti.
Osim ako se zaletis ko sivonja i smotas punu:d

Ma taj damage, potrosnja goriva i slicne stvari mi nikad nisu nedostajale u GT-u...
Najbitnije mi je da je osnovna fizika automobila onakva kakva je u RL-u...
Ocekujem neke vesti sad za E3 i mislim da ce biti nesto BIG (razliciti vremenski uslovi i toliko ocekivani damage)...
Kad ce vise taj Jun...

Poslednja izmena:
Jel ja propustam nesto ili sta, zbog cega se brisu poruke? :trust: Kao da pricamo "radikali vs demokrate" a ne o igri i njenim realnim manama.. strasno :) To sto neko ne zna normalno da odgovori pa odma padnu licne prozivke ne znaci da treba i ostale poruke da se brishu.. ali nema veze, nastavite sa prichom o ultimativnoj realnosti i besprekornoj fizici ;)

Ovo sve što je brisano je priča maloletnih ljudi bez vozačke dozvole o automobilima koje drže na wallpaperima i ništa nije bilo pričano o GT... Mogu ja da počnem i da warnujem, ako sam se klasično brisanje ne dopada...

Od sad fotografija sa vozackom ili nema postovanja u ovoj temi.:p

Poslednja izmena:
Hahaha cekaj znaci sad ce se na benchu traziti vozacka dozvola da bi mogao o necemu da diskutujes? Sta je sledece urino kultura? Alko test?

Anyway,
Gran Turismo takodje odigram u split screenu cisto radi zabave niti me interesuje da li ima perfektnu fiziku niti da li se taj i taj auto ponasa ko u realnosti.Ako budem zeleo pravi dozivljaj sescu u pravi auto a ne igrati igru.

Jeste vi slepi ili šta? Pa lepo sam vam rekao da su postovi bili klasičan off... - nisu imali veze sa GTom

Poslednja izmena:
Jeste vi slepi ili šta? Pa lepo sam vam rekao da su postovi bili klasičan off... - nisu imali veze sa GTom

A ovo vrijedjanje drivera koje jos nisi obrisao to nije off???????????

I odakle ti znas koliko ja imam godina? I kakve to uopste ima veze?

Poslednja izmena:
Nebitno je totalno kolko ko ima godina...

Ko misli da neko nekoga vređa. Ima dugme prijavi post sa leve strane.

Ko sledeći ne bude pričao o Gran Turismo 5 ili bude pričao očigledne neistine, dobija warn.

Da ponovim 278. put. OBRISANI POSTOVI SU PRIVATNE PRIČE LJUDI O STVARNIM AUTOMOBILIMA I NJIHOVIM ŽELJAMA. NIJE SE PRIČALO O VIDEO IGRI ZA PLAYSTATION 3 POD NAZIVOM GRAN TURISMO 5 PROLOGUE.

Evo i na ćirilici, pošto sam nejasan izgleda.

ОБРИСАНИ ПОСТОВИ СУ ПРИВАТНЕ ПРИЧЕ ЉУДИ О СТВАРНИМ АУТОМОБИЛИМА И ЊИХОВИМ ЖЕЉАМА. НИЈЕ СЕ ПРИЧАЛО О ВИДЕО ИГРИ ЗА ПЛАYСТАТИОН 3 ПОД НАЗИВОМ ГРАН ТУРИСМО 5 ПРОЛОГУЕ.

PS. Biće i na glagoljici, samo da nađem konverter.

Da ponovim 278. put. OBRISANI POSTOVI SU PRIVATNE PRIČE LJUDI O STVARNIM AUTOMOBILIMA I NJIHOVIM ŽELJAMA. NIJE SE PRIČALO O VIDEO IGRI ZA PLAYSTATION 3 POD NAZIVOM GRAN TURISMO 5 PROLOGUE.

Pa zakacio si tu neke i koji nisu bili pricha o Mustanzima i Pameli Anderson iznad kreveta ;) Ali nema veze... nego razlog zbog kog sam vratio GT5p Cvejicu je sto sam se plasio za PS3, svaki put mi se palio ventilator na najvecu brzinu, da bi hladio procesor koji se borio sa silnim fizickim proracunima :D :p (oladite malo, ne otezavate ljudima ovakvim ponasanjem da poveruju u onaj Kimijev novi potpis ;) )

Poslednja izmena:
Pa to je normalna stvar da u brisanju serije offa ima postova koji su kolatelarna šteta... jer da ostaviš takve postove samo zbunjuješ ljude koji čitaju i oni mogu da pomisle da je taj što je postovao malo skrenuo jer se ne nadovezuje ni na kakvu priču :).

Ljudi. A da sačekamo full igru ili neki update... ili eventualno nekog novog korisnika koji bi nešto pitao. Mi ovde stalni smo sve već ispričali, gotoov svaka dalja priča će biti off, flejm, svađa, vređanje. Nemam nameru da gušim slobodu govora, ali materijala za priču nemamo. S toga molim sve da kažu nešto samo ako je bitno ili pitaju nešto samo ako do sada nije pitano... Kako se ne bi ****arali međusobno i gušili forum.

Pa sto izbrisa keynote sa GDC-a? :D ;)

Glasine:

Cryptic GT5 rumours

Could be:
1. Worldwide release this fiscal year
2. 600+ cars, 96 tracks.
3. Track editor
4. Voice chat, party mode, clan suport
5. PSN and BD release?
6. GT mobile on PSP2?

Evo, ja cu da pokusam da objasnim. :D

First wind whispers that final reunion will happen thirty nights before twelve months pass and that all winds from the whole world will reunite in the same moment for the first time.

"Final reunion will happen thirty nights before twelve months pass" - za 11 meseci, tj u fiskalnoj godini 2009. tj. vrlo je moguce da igra bude lansirana u martu 2010.

"All winds from the whole world will reunite in the same moment for the first time." - prvi put da se GT istovremeno lansira u svim regionima sveta, tj. worldwide launch day 1.

Second wind says there will be more than half of dozen hundreds birds flying in the beginning of the reunion on almost eight dozen of skypaths, and some of the birds will come from the past reunion just resembling the looks of the newborn birds.

Skypath - staze, birds - automobili
"Half of dozen hundreds birds flying in the beginning." - 12x100/2 = 600
"Almost eight dozen of skypaths" - skoro 96 automobila.

Third tale says that for the first time ever skypaths will not be just solid and already known but that new skypaths will be built by birdtamers from the parts of existing skypaths.

Birdtamers - igraci. Ovo znaci da ce biti moguca konstrukcija novih staza koriscenjem delova starih.

Fourth wind is talking that birdtamers will reunite in numbers greater than ever and will be granted with ability to talk to each other, make guilds and alliances with undisputed freedom.

Potvrda cinjenice da birdtamers znaci igraci. Ovde se govori o glasovnoj komunikaciji i klanovima/guildovima/alijansama kako god da ih nazovu.

Fifth wind says that reunion will happen in two forms, one greater than other and birdtamers will have freedom to decide which reunion they will attend. Greater reunion will ask for great sacrifice to be made in order to get all present and future treasures without new sacrifices needed, while smaller reunion will come in form already known, asking for more sacrifices if future treasures catches the eyes of the birdtamers.

Ovo je nejasno, ali je moguce da se odnosi na cinjenicu da ce igra biti izdana i na PSN-u i na disku i da ce DLC za PSN verziju biti besplatan, dok za onu na disku nece.

Sixth wind is telling the tale about different reunion but almost the same as known one, smaller only for the eyes of those who do not want to see it in its whole glory. That different reunion will not happen in the realm same as the known one, but in the different realm which still has not been uncovered to the birdtamers. That realm will resemble realm already known but it will be divine new and made in the image of it.

Ovo se moze koristiti kao jos jedan od dokaza koji potvrdjuju gore navedenu tvrdnju, ali je nejasno zasto pise "different realm which still has not been uncovered to the birdtamers", iako je GT5: Prologue izdat na PSN-u. Ili je u pitanju PSP verzija: "smaller only for the eyes of those who do not want to see it in its whole glory."

All those birds, skypaths and birdtamers from all realms will unite for the Feast. And as it is already known, it will be the Feast of the Gods.

GT5 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Sve ostalo. :D

Poslednja izmena:
Te glasine stizu od veoma pouzdanog coveka tako da verujem da je vecina istinita, medjutim, saznacemo sve na predstojecem E3 sajmu :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno