Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma pilac ne razumesh :) Ja znam Lozacha kad je bio u "pelenama", zato i ne mogu da verujem shta pricha :)

Ni ja ne mogu da verujem sta vi prichate (i verovatno i drugi ljudi samo sto nece da se jave) :)

Ne branim vam da "uzivate" u voznji (mada je vise GTA ili TDU za takve stvari koje vi volite), meni vise prija i vise uzivam u pronalazenju limita automobila i sopstvenog limita, trkanju sa dobrim vozacima, profi pristupu celoj toj stvari... a mislio sam da je to i poenta simulacija voznji i generalno auto-moto sporta, ali vi valjda znate bolje od svih ostalih, kao i uvek..

Bane "tiho" skidao moj rekord i onda kad sam i ja opet skinuo svoj, onda sam ja luzer, nisam se skidao sa igre nedelju dana (a ustvari je 3 sata u tih nedelju dana), to je onda robotska voznja, on moze bolje ali mu je auto poceo da se ponasa kao u Wipeout-u, itd, itd... a covek priznao da je bio drugi sa F430.. Cim stvari ne idu vama u korist odma obrcete prichu, i to je malo postalo umarajuce (smarajuce) chitati.. spustite se na zemlju, par puta vozili kola 200 na sat a volite da solite pamet kao da ste sve automobile u GT ponudi izredjali..

Poslednja izmena:
i.... ko je pobedio? :p
mante se ljudi

Bane "tiho" skidao moj rekord i onda kad sam i ja opet skinuo svoj, onda sam ja luzer, nisam se skidao sa igre nedelju dana (a ustvari je 3 sata u tih nedelju dana), to je onda robotska voznja, on moze bolje ali mu je auto poceo da se ponasa kao u Wipeout-u, itd, itd... a covek priznao da je bio drugi sa F430.. Cim stvari ne idu vama u korist odma obrcete prichu, i to je malo postalo umarajuce (smarajuce) chitati.. spustite se na zemlju, par puta vozili kola 200 na sat a volite da solite pamet kao da ste sve automobile u GT ponudi izredjali..

Sudbina se stvarno okreće... ko je 1992 kada je Kutaragi otišao kod gazde u Soniju da mu predloži ideju za PS pomislio da će početkom 2009 Ložač sve da nas odere na Ajgeru, a da mi svi ostali ostanemo nemi :D

gt snesko.:):)

Poslednja izmena od urednika:
heh .. e to ja zovem fanom :D

ima 66 strane I GOOMILA postova.....

pitanje glasi, kako i da li moze da se vozacevo mesto promeni sa desnog na levo.... niti sam u australiji,niti engleskoj, ide mi na zivce....nisam nasao u OPTIONS sekciji, niti sam na google-u nasao...
sve sam probao....
hvala

(edit,kontam da sam stoti sa tim pitanjem,al *** :))

Poslednja izmena:
Ne može. Zašto? Recimo NSX-R nikada nije napravljen sa volanom levo...

ali alfa 147.... :S

Ne moze. Mnogi automobili imaju volan s'desne strane iako nisu iz engleske ili njihovi modeli, to je i meni bilo cudno ali je izgleda normalno.

Ne moze. Mnogi automobili imaju volan s'desne strane iako nisu iz engleske ili njihovi modeli, to je i meni bilo cudno ali je izgleda normalno.

Pa i japancima je sa desne strane :)

^da.. cudno skroz...***... al n smeta liko ;)

koji auto najvise vozite u GTp ? kad ste vec vaskrsli temu.
meni najvise odgovara Nissan GTR, extra auto.

Uglavnom sam cepao sa nissan skyline.
Posto naravno zavrsim igricu onda sam uglavnom vozio sa njim neke staze gde se vozi po 12 do 20 krugova:)

evo bas sad vozim.... u cemu je fora kod ove igrice... odvozam trku, dobijem 5000 cr, i onda ponovo vozim i tako u krug :I stalno mi se dodaje novih 5.000 !

mislim ok, super je to....

imao sam 3 auta.. (neka 2 krsha i jedan dobar) 2 krsha sam prodao,i ostao mi dobar... da li sad kad budem igrao 2players sa drugarom cu moci da biram te sto sam bio vozio,ili samo oni koji su mi u garazi. proverio bih,al nisam kod kuce ;)

pa lepo je sto je ova totalno realna, ali stvarno nedostatak modova i staza je ocigledan, ja sam je presao i nikad vise upalio. nema nista od ostecenja, budzenja, staza, dok ne izadje full GT 5
kakav je odnos realnosti izmedju GTp i Grid-a ? igrao sam demo Grid-a i cini mi se ok da je igra, mada me trke brzo smore, kakva god da je.

Poslednja izmena:
meni je neki dan stigao GTP i nisam nesto preterano odusevljen . Pri tome prvenstveno mislim na grafiku. mada mozda sam ja lud ko zna :) Nekako mi se vise svidja Grid iako jelte nisu za poredjenje.

Pa da se ne lazemo nije neka WOW grafika. Modeli automobila su sjajni, ali bas fali AA.. iz kokpita ne izgleda nista specijalno, cajgeri su smesni mada lep je onaj efekat zaslepljenja od sunca kad izadjes iz tunela recimo, ali moze to dosta bolje..

Poslednja izmena:
toliko je dobar cockpit,da mi se ne igra ni iz kakvog drugo view-a :)))

igra zabada, izbor automobila je vrh....samo me cudi npr, ja vozim novog cliaIII, i razocarao sam se kad sam video da nemaju ni CLIOII cak, nego skroz CLIOI v6 sport.... :(

malo zastarelo....desetak godina.... razumem ja da je igra iz 2007 (pravljenja i sve to) ali clioIII je izasao 2005.

hm..... corak!

nadam se da ce u gt5 biti novog clia :D

p.s. ima negde neki spisak mozda makar pola automobila koji ce biti u GT5 ?! :)

nisam pratio temu ovu,vec dugo je mrtva ;)

Meni su nedavno na jednom IRC-u rekli da Gran Turismo ne valja, jer zbog sistema kredita mora mnogo da se grinda, kao u jRPG-u, a to dosadi nakon izlaska 5. verzije. :d

Pa sta ja znam, zabavna mi je igra.
Ja sam jedan od onih koje Lozac pominje ... ljudi koji GT igraju zbog velikog broja kupova :).

Pa ko kupuje PS3 zbog GT5 i prelazi sve te igre a ne interesuju ga automobili, ne mogu bash da razumem to ;)

Mene ne interesuju bas mnogo puske, pistolji, nikada nisam pucao, a ipak volim KZ2!
Jel mora covjek sam da rastavi i sastavi motor od automobila da bi dobio kvalifikaciju da moze da igra GT5P?

Naravno, zato igra i jeste toliko prodavana, jer je samo HC ljubitelji automobila igraju.

Naravno, zato igra i jeste toliko prodavana, jer je samo HC ljubitelji automobila igraju.

ne slazem se s tobom... jako ne znam da igram fudbal,i ne volim bas nesto i da ga pratim na tv-u i uzivo(antitalenat) a volim i pes2009 i razbijam u pes-u..... ne znam da pucam i ne volim "ratove" a opet obozavam KZ2.... a to sto mi se extra svideo gt5,jeste,ima veze sto volim automobile....ali i da ih ne volim, verovatno bih isto mislio da je predrkano...mozda bih samo manje igrao,ali definitivno moja ljubav prema kolima nije presudna u igrivosti te igrice ;) i da znam samo za juga i ficu, bilo bi mi extra da vozim tamo neke "lude"automobile ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno