Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A shta, to pokazuje koliko ko zna da vozi ? :) Kako ti onda imash tako dobro vreme a svo iskustvo u voznji ti je iz LFSa ? :d:d:d:d:d

Izvini bivsi sampionu parking trka :D Nisam te prepoznao.... :)

Eno mali update na tabeli...

Svaka cast :)

Meni je ovo prva voznja da je igram iole ozbiljnije, nemam volan! Presao sam citavu, ali i dalje sam daleko od nekih ozbiljnijih rezultata!
Mozete li mi pomoci malo oko nekih tehnika, podesavanja, sta, kako... Znate vec, da skinem jos koju sekundu, pa da mogu i ja da okacim ovdje neki rezultat! :))

Posle par dana testiranja, mislim da cu verovatno uzeti full verziju, ali definitivno dosta stvari ovde ne stima. U ovakvom stanju je upotrebljiva samo offline, nikako online, a nesto mi ne zvuce ubedljivo sa implementacijom damage-a i ostalih stvari...

@ retina

Pogledas neciji brzi krug, vidis gde i kako on koci, itd.. ali za neke ozbiljnije rezultate ce ti ipak trebati volan..

Poslednja izmena:
Pa ne shtima ono shto nije tu. Naravno da ne mogu online trke ozbiljno da se voze kada nema potroshnje guma (ili ja nisam to provalio), nema zastavica i necega shto ce kaznjavati velike greshke (damage). Ja u full verziji ocekujem damage i potroshnju guma.

Posle par dana testiranja, mislim da cu verovatno uzeti full verziju, ali definitivno dosta stvari ovde ne stima. U ovakvom stanju je upotrebljiva samo offline, nikako online, a nesto mi ne zvuce ubedljivo sa implementacijom damage-a i ostalih stvari...

@ retina

Pogledas neciji brzi krug, vidis gde i kako on koci, itd.. ali za neke ozbiljnije rezultate ce ti ipak trebati volan..

A otkud ti znaš kakav će online da bude u gt5?

A otkud ti znaš kakav će online da bude u gt5?

Gde sam rekao da znam? Kazem u ovakvom stanju je neupotrebljiv online.. i pitam se da li je uopste izvodljivo da ubace damage i gomilu ostalih stvari do full verzije, one izjave oko damage-a mi nisu ubedljivo zvucale uopste, zbog toga kazem... nego, da li je to moje neiskustvo, ili uopste nepostoji snap oversteer? Generalno fizika pri proklizavanju i gubljenju kontrole je vise nego cudna.. naravno, nisam u stvarnosti gubio kontrolu, pogotovo ne u NSX-u, ali ono, neki zdrav razum i to, jako cudno se ponasa u tim situacijama..

Jel si ti siguran da igrash GT5p ? :) Pa i sam si se zalio kako ne mozesh da ga kontrolishesh u krivini kada si pochinjao, to ti je bash snap oversteer. Kada se naviknesh na to, vishe ga i ne primecujesh, a sad probaj F430 posle njega, da vidish kakav je krsh :)

Jel si ti siguran da igrash GT5p ? :) Pa i sam si se zalio kako ne mozesh da ga kontrolishesh u krivini kada si pochinjao, to ti je bash snap oversteer.

Ja sam se zalio da kada jednom izgubis kontrolu bukvalno nema povratka, a snap oversteer je kada pri tom gubljenju kontrole krenes da kontriras i onda prekontriras pa ti pobegne u suprotnu stranu, to nisam iskusio ovde..

Meni se to stalno deshavalo u pocetku, bash sa NSXom :)

Pa normalno, jer ti auto pre toga daje do znanje na ff i preko zvuka guma i motora da će se nešto desiti i zato se reaguje na vreme. Nije to ona zadnja vuče iz LFS gde je prosta skripta "when oversteer if steer oposite than straight" :D:D

Aahaahhaha :)

"If over curb, than do two wheel stunt" :d

Poslednja izmena:
Mmm da.. ako negde nema takvih skripta onda je to LFS.. :) Sta cemo sa onom iz GT-a: "if car tries to roll over = 0" ;) ali ne, sad ozbiljno, jel ikad Kazunori san objasnio zasto mu se ne prevrcu automobili??

Poslednja izmena:
Pa isto kao shto se u LFSu lako prevrtanje nije promenilo od prve verzije :)

Moguce je da cemo dobiti prevrtanje onda kada bude i damage, jer onda ce tek imati smisla...

Nego kad ces da mi objasnis neke stvari sto si obecao? Samo nemoj ono da cimas kuma da vozi sa tvojim nalogom ;)

Pa pazi, ja nemam 18 godina, bez obaveza, pa imam pola dana da se *****avam i vozim GT5 :) Od kad smo prichali, nisam ni upalio GT5, rekoh kad budem imao vremena za to (a radije cu prvo da predjem KZ2 :)), jer trebace mi da se naviknem na robotsku voznju bez proklizavanja da bi napravio vreme. Inache sa proklizavanjem, kontrama i normalnom voznjom u kojoj se uziva, ja imam 01:13.700 iz 10 krugova. Naravno ti ne znash shta je to, poshto nisi seo u pravi auto :)

Poslednja izmena:
Da, ja sam inache ceo dan kuci... nemam ni sobu svoju bre :) Imam ukupno mozda 2 i po sata sa GT5p-om od kad sam instalirao... a taj argument "robotska voznja" ti postaje smesan, pitas li se ponekad zasto svaka voznja ima merenje vremena? ;) a pogotovo sto mislis da "svako moze da vozi dobro ako ceo dan pokusava"... najbolje da je tako :) a G2 nije pravi auto? :D

Pa ti da si seo u recimo S2000 ili bar neku Hondu Vtec, i probao je na stazi, video bi zashto postoji razlika izmedju robotske voznje gde ne smesh da proklizash, i voznje za svoju dushu. Ne znam da li me kapirash, ali sekunda gore dole je smeshna stvar i uvek se moze skinuti, samo ako zelish da ulozish vreme u to. Svako od nas moze da odvozi onih 1.11, samo je pitanje za koga to ima smisla. Vec sam ti rekao, ti bi na ring ishao da gledash neke nabudzene Lambordzinije i Porshee, a ja bih radije otishao da provozam krug u Civicu VTI.

A za G2, LOL :d, Shta ti mislish kakav je on u odnosu na one prave o kojima pricham ? :)

Poslednja izmena:
daj bre borise, pre koji dan ti je 2 dana neprestano pisalo gt5p :D

lol :) Sto nema negde da se vidi koliko si igrao neku igru.. a pola od tog vremena burazer pokusavao da "zgotivi automobile" :D

Drajveru, kapiram ja na koje ti uzivanje mislis, ali nekom je vece uzivanje proci stazom sto je brze moguce.. uostalom zar to nije poenta trkackih staza generalno, trkanja, svih kategorija motosporta, ljudske prirode itd? :) Lepo je malo zezati se na stazi da vidis kakav je auto i kako se ponasa, ali uvek se sve svede na to koliko mozes najbrze da ides.. Pa jel ti na kartingu gust da te drugi dobijaju ili volis ti da pobedis, aj mi sad reci da ti je svejedno i da na karting ides isto da "uzivas" :)

Pa na kartingu sam uvek bio prvi ili drugi, na Honda okupljanjima gde su se drugi lozili, ja sam vozio kada je to bilo casual, pratio u stopu najjache vozache, tako da bi trebalo da nisam losh uzivo :) Ti karting vozish 10 minuta i idesh kuci, ili napravish pauzu pola sata pa opet 10 minuta (i tih 20 min te totalno skrshi:)), i ja potpuno isto radim u GT5. Ne mogu ko R2D2 (da ne bude robot :)) da vozim sat vremena jedno te isto ili 2 sata ili 6 sati koliko je vozilo prvih 10 ili 20, da bi napravilo ta vremena, kapirash o cemu pricham. Nikakvo trkanje ne traje koliko hotlaperi voze. Opet bih radije vozio neku trku za to isto vreme, ali poshto GT5p ima krsh online, ne radim ni to vishe.

A shto se tiche samog trkanja, pa radije bih vozio Tsukubu sa "drushtvom" u automobilu koji sam sam odabrao, nego neki Polo GTI za nagradu Monaka :d:d

Poslednja izmena:
Ne mogu ko R2D2 (da ne bude robot :)) da vozim sat vremena jedno te isto ili 2 sata ili 6 sati koliko je vozilo prvih 10 ili 20, da bi napravilo ta vremena, kapirash o cemu pricham.

Ali nije bas tako, u tome je fora, ako ne ide, ne ide, mozes voziti 10 sati bez prestanka.. Dobra vremena ne znace automatski da je lik no lifer, ok, svetski rekord ne mozes sesti i oboriti u dva kruga, ali ne znaci da sto vise vremena provedes da si onda kao automatski dobar.. Znaci svi smo mi u stvari isti u principu? :) I ti mozes da napravis WR samo te eto mrzi i nemas vremena? ;)
To trazenje svog maksimuma i online trkanje su ono sto te tera da upalis igru i namontiras volan, nije mi nikakav dugotrajni gusht da se onako vozikam po stazi neobavezno...

Ma naravno, ne nisu svi isti, ali uglavnom oni koji to prate se razlikuju po tome shto nekom treba manje a nekom vishe da bi napravio odredjeno vreme. Naravno da nekom ko je igrao grid ne moze posle 200 sati vezbe da napravi najbolje vreme :d

Ali nije bas tako, u tome je fora, ako ne ide, ne ide, mozes voziti 10 sati bez prestanka.. Dobra vremena ne znace automatski da je lik no lifer, ok, svetski rekord ne mozes sesti i oboriti u dva kruga, ali ne znaci da sto vise vremena provedes da si onda kao automatski dobar.. Znaci svi smo mi u stvari isti u principu? :) I ti mozes da napravis WR samo te eto mrzi i nemas vremena? ;)
To trazenje svog maksimuma i online trkanje su ono sto te tera da upalis igru i namontiras volan, nije mi nikakav dugotrajni gusht da se onako vozikam po stazi neobavezno...

Pa imao sam ja sa F430 drugo vreme na svetu na Eigeru i baš sam bio nolife tih dana :)...

PS. Ako se pitaš gde su ta vremena - posle svakog većeg updatea ide reset :p

...
Da sam najokoreliji trkač na svetu, da znam kolikom brzinom izleće dim iz auspuha,koji je brezon izvučen iz kog točka... Pa i tada bi me boris i drajver smorili......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno