A shta, to pokazuje koliko ko zna da vozi ?Kako ti onda imash tako dobro vreme a svo iskustvo u voznji ti je iz LFSa ? :d:d:d:d:d
Eno mali update na tabeli...
Izvini bivsi sampionu parking trkaNisam te prepoznao....
![]()
Eno mali update na tabeli...
Posle par dana testiranja, mislim da cu verovatno uzeti full verziju, ali definitivno dosta stvari ovde ne stima. U ovakvom stanju je upotrebljiva samo offline, nikako online, a nesto mi ne zvuce ubedljivo sa implementacijom damage-a i ostalih stvari...
@ retina
Pogledas neciji brzi krug, vidis gde i kako on koci, itd.. ali za neke ozbiljnije rezultate ce ti ipak trebati volan..
A otkud ti znaš kakav će online da bude u gt5?
Jel si ti siguran da igrash GT5p ?Pa i sam si se zalio kako ne mozesh da ga kontrolishesh u krivini kada si pochinjao, to ti je bash snap oversteer.
Ne mogu ko R2D2 (da ne bude robot) da vozim sat vremena jedno te isto ili 2 sata ili 6 sati koliko je vozilo prvih 10 ili 20, da bi napravilo ta vremena, kapirash o cemu pricham.
Ali nije bas tako, u tome je fora, ako ne ide, ne ide, mozes voziti 10 sati bez prestanka.. Dobra vremena ne znace automatski da je lik no lifer, ok, svetski rekord ne mozes sesti i oboriti u dva kruga, ali ne znaci da sto vise vremena provedes da si onda kao automatski dobar.. Znaci svi smo mi u stvari isti u principu?I ti mozes da napravis WR samo te eto mrzi i nemas vremena?
![]()
To trazenje svog maksimuma i online trkanje su ono sto te tera da upalis igru i namontiras volan, nije mi nikakav dugotrajni gusht da se onako vozikam po stazi neobavezno...
Pa imao sam ja sa F430 drugo vreme na svetu na Eigeru i baš sam bio nolife tih dana...
...
Da sam najokoreliji trkač na svetu, da znam kolikom brzinom izleće dim iz auspuha,koji je brezon izvučen iz kog točka... Pa i tada bi me boris i drajver smorili......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari