Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma polako, nauchi prvo da ostanesh na putu, pa lagano :) Samo nemoj da izbegavash MT zato shto ti je teshko, jer tako nikada necesh preci na MT :) I znam kako je, ja sad vezbam sa kvacilom, uzasno je bez nekih dedicated patofni :d

Kimi, nemoj zezati, kakav automatski menjac bre? :)

I ja sam do pre GT5p uvek vozio sa automatskim menjacem. Sada mi je totalno nelagodno da vozim bez da sam saltam brzine :) Trenutno nemam uslova (mesta) gde da stavim volan tako da se vozim na dzojpedu, ali i i pored toga dosta sam napredovao :) Samo vozim jednu stazu, ona u Svajcarskoj cini mi se, i to sa Alfom 147 :) Nikako da udjem u prvih 100, trenutno najbolje vreme mi je obezbedilo 135 poziciju. Kapiram da bi rezultat bio bolji sa volanom i papucicama, ali ima tu jos dosta mesta za napredak. E da, sve pomoci su iskljucene i fizika na pro. Igra sabija i tacka.

Polako dok ne izgustiram ovu masinu :) Inace stvarno vozim 147cu, ali 1.6 120KS. Lepo su je skinuli samo sto je volan sa pogresne strane :p Sad kad sednem kod sebe u auto istripujem se da nesto nije u redu :d
To je i jedino smisleno opravdanje, drugi razlog stvarno ne mogu da nadjem shto bi neko to vozio u igri :)

Kako nema vise Audi automobila, kada vec ima M3, treba da stave rs4 ili jos bolje one starije RS2, S2,S1... Stavili ovaj bezvezni TT 3.2. Ima li negde lista automobila koji ce biti u u finalnoj igri?

Ima li negde lista automobila koji ce biti u u finalnoj igri?
Svi automobili iz GT4 + Ferrari + automobili novijeg datuma hehe...
Jos uvek se nista ne zna, valjda cekaju da prodje izlazak i hype oko KZ2 da bi oni mogli da naprave sledeci boom...
Igru ocekujem krajem godine i ne verujem da cemo videti neke znacajne vesti pre leta...

E nije mi jasno zasto toliko kasne PS 3 exluzive ? Pa kad je izasao MGS 4 prodaja PS 3 ke je skocila 7 puta u USA, ovaj moj prijatelj nije nigde mogao da nadje PS 3 da mi kupi.
Zamisli da je izdao 5,6 najacih igara kad je isao PS 3, ne da bi potukli prodaju X kutije i onog ****** WII (ja ne znam kome se to svidja).
Al verovatno ce PS 3 kroz vreme nadmasiti prodaju ove druge 2 konzole, mada X kutija ide zbog piraterije.

psiho, jel ti pokushavash gruju da skinesh :d

E nije mi jasno zasto toliko kasne PS 3 exluzive ? Pa kad je izasao MGS 4 prodaja PS 3 ke je skocila 7 puta u USA, ovaj moj prijatelj nije nigde mogao da nadje PS 3 da mi kupi.
Zamisli da je izdao 5,6 najacih igara kad je isao PS 3, ne da bi potukli prodaju X kutije i onog ****** WII (ja ne znam kome se to svidja).
Al verovatno ce PS 3 kroz vreme nadmasiti prodaju ove druge 2 konzole, mada X kutija ide zbog piraterije.

Zato što Playstation konzole traju 7-8 godina, a ne 2-3 ko neke druge :).

Extra! Oduvek sam hteo da ima i PS i PS 2, al nisam imao para, a sada imam PS 3 i bas je do jaja 3p!

Provalio sam malo ovu Kazunorijevu fiziku, 1:13.008 na Eigeru ;)

Ko sam ja o tome da pricam kad mi je jedini clji u voznji da prevrnem auto na krov? ;)

Dobro vreme, dobro vreme :)
Moracu i ja jos malo da se provozam onda...
Borise, si provalio ko je iznad tebe i za koliko? :p

2v32bfm.png

Poslednja izmena:
Aha, videh na onom linku sto si ti postavio pre par strana (dobro sto mozes da vidis i tako van igre), jer sam mislio da je drajver pa reko da vidim kakvo mu je vreme, zna kum da vozi ;)

Sta imas jos da provozas, to je za no-lifere ;)

Hehe, no-liferski je truditi se biti prvi :p
Ja volim izazove + sto uzivam u svakom krugu a i znam da ste u okrugu mojih mogucnosti :p

Aha, videh na onom linku sto si ti postavio pre par strana (dobro sto mozes da vidis i tako van igre), jer sam mislio da je drajver pa reko da vidim kakvo mu je vreme, zna kum da vozi ;)

Sta imas jos da provozas, to je za no-lifere ;)

A shta, to pokazuje koliko ko zna da vozi ? :) Kako ti onda imash tako dobro vreme a svo iskustvo u voznji ti je iz LFSa ? :d:d:d:d:d

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno