Daj uzmi neki auto![]()
To je i jedino smisleno opravdanje, drugi razlog stvarno ne mogu da nadjem shto bi neko to vozio u igriPolako dok ne izgustiram ovu masinuInace stvarno vozim 147cu, ali 1.6 120KS. Lepo su je skinuli samo sto je volan sa pogresne strane
Sad kad sednem kod sebe u auto istripujem se da nesto nije u redu :d
To je i jedino smisleno opravdanje, drugi razlog stvarno ne mogu da nadjem shto bi neko to vozio u igri![]()
Svi automobili iz GT4 + Ferrari + automobili novijeg datuma hehe...Ima li negde lista automobila koji ce biti u u finalnoj igri?
http://www.krstarica.com/recnik/index.php?u=prologueKako nema vise Audi automobila...
E nije mi jasno zasto toliko kasne PS 3 exluzive ? Pa kad je izasao MGS 4 prodaja PS 3 ke je skocila 7 puta u USA, ovaj moj prijatelj nije nigde mogao da nadje PS 3 da mi kupi.
Zamisli da je izdao 5,6 najacih igara kad je isao PS 3, ne da bi potukli prodaju X kutije i onog ****** WII (ja ne znam kome se to svidja).
Al verovatno ce PS 3 kroz vreme nadmasiti prodaju ove druge 2 konzole, mada X kutija ide zbog piraterije.
Provalio sam malo ovu Kazunorijevu fiziku, 1:13.008 na Eigeru![]()
Pa kad si juce ceo dan vozio :d
Aha, videh na onom linku sto si ti postavio pre par strana (dobro sto mozes da vidis i tako van igre), jer sam mislio da je drajver pa reko da vidim kakvo mu je vreme, zna kum da vozi![]()
Sta imas jos da provozas, to je za no-lifere![]()
A shta, to pokazuje koliko ko zna da vozi ?Kako ti onda imash tako dobro vreme a svo iskustvo u voznji ti je iz LFSa ? :d:d:d:d:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari