Šta je novo?

Gran Turismo 5 Prologue

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema razloga da je urade loshe, jer da su hteli da je naprave onakvu kakva je u svim ostalim igrama, to su mogli odavno.

Ranko, prvi snimak koji si postavio je od 6. avgusta. Zvanicni release je bio 26. ako se dobro secam, tako da je to jos iz beta faze. A od releasa su izasla jos 3 major update-a i nekolik sitnjih urgent ispravki. Ima dovoljno snimaka iste te krivine bez tog efekta.

Za ovaj kamion ne mogu nista da ti kazem osim da je ocigledno da je pogodio u "los spoj" 3D objekata i propao kroz njega. Verovatno je vec i ispravljeno obzirom da je i taj snimak od 9.11. ali, kazem, ne vozim i ne pratim ovale.

Ranko, prvi snimak koji si postavio je od 6. avgusta. Zvanicni release je bio 26. ako se dobro secam, tako da je to jos iz beta faze. A od releasa su izasla jos 3 major update-a i nekolik sitnjih urgent ispravki. Ima dovoljno snimaka iste te krivine bez tog efekta.

Za ovaj kamion ne mogu nista da ti kazem osim da je ocigledno da je pogodio u "los spoj" 3D objekata i propao kroz njega. Verovatno je vec i ispravljeno obzirom da je i taj snimak od 9.11. ali, kazem, ne vozim i ne pratim ovale.
pa i gran turismo 5 je beta pa mu trazis zamerke! aj nek neko da vrema sa neke staze i kojim je kolima vozio pa da probam da oborim.ranko se neracuna :) salim se daj daj i ti.

Poslednja izmena:
Ja odavno ne mogu da sednem i pravim vreme, jer se smorim posle 5-6 krugova robotske voznje ;) Kada vozim opushteno, ne osetim ni 50 krugova :)

Aj daj neko vreme na Eigeru sa NSX-R, to najvishe vozim :)

Poslednja izmena:
1:15:928 nisam nesto mnogo vozio idem sad do druga posle cu da nastavim moze dosta bolje nego je auto dosta tezak za voznju.u svakom slucaju zanimljiva kombinacija(auta i staze)pozz...

1:14:600 :D
To je bilo iz treceg pokusaja, sad cu da vidim jos vise da unapredim krug i da se sto vise plasiram na listi (top 30 i zadovoljan) :p

a jel ti sve na off.i meni je ovo bio iz drugog.e da jel mogu nekako dda iskljucim da mi se g25 nevrti svaki put kad udjem u igru?

a jel ti sve na off.i meni je ovo bio iz drugog.e da jel mogu nekako dda iskljucim da mi se g25 nevrti svaki put kad udjem u igru?
Ne bih rekao, to je neka vrsta kalibracije koja se odradjuje pri svakom paljenju...
Meni je sve na off, evo upao sam u prvih 30 :p
Mogao bih sigurno jos pola sekunde da skinem, klizao sam se u poslednjoj krivini i tu sam izgubio dosta...
Evo vremena: http://www.team-gt5net.com/ranking.php?p=co3ca72s1m0
U prvih 10 sestorica su Japanci, bas su ludi...

evo ja sam 1:14:877 moram jos da skidam !moram i ja makar da udjem u prvih 50 :)
edit:1:14:614 nema teorije da vise nakucam tj mogu kada izdjem iz inih krivudavih krivina imam prednost od oko 500 stotinki ali posle u onoj sirokoj krivini izgubim dosta vremena da li treba da udjem uc spoljasnju ili unutrasnju ogradu.ja sam ulazio uz spoljasnju ali kada sam gledao replay od 10-og on je usao uz spoljasnju.ranko jel si ti bolji od onog ace gt?posto i on kida.

Poslednja izmena:
Hehe, ACA car, ne znam ko je bolji ali obojica vozimo dobro, on je na volanu jos od GT4-ke a ja sam ga tek skoro nabavio, konkurentni smo, dugo nisam vozio sa njime jer sve manje i manje vozim online, sutra saljem video na youtube jedne dobre trke sa njim na Suzuki...

Evo ja napravio 1'13.768 iz 10ak krugova, moze bolje uvek, ali me mrzi :)

Jedno pitanje, postoji li neki mod (hotlap) gde sam vozis i meri ti se najbrze vreme, pa se onda to uploaduje na neku globalnu tabelu, ili kako se uopste mere ti krugovi, samo kad si online?
Takodje, da li su na toj tabeli svi tipovi fizike, odnosno da li su tu i "simulation", "arcade" ili ima posebna tabela za svaku od toga?

kada voziš arkadu (tako se zove mod, inače je upravljanje i fizika kako treba) posle svakog kruga ti piše koji si na svetu sa tim autom... ako ako ti je vreme među bržima, onda imaš podatak koji si ukupno na svetu... kada izađeš sa te staze najbolje vreme ti se uploaduje na server

raj za hotlapere... ja sam se navukao pa bio drugi na svetu sa f430 na kontra eigeru... al mi to ubija draž :p

ps. moguće skinuti vreme 10 najboljih i ubaciti kao ghost i juriti ih... ili prosto odgledati kako su vozili...

naravno, sve ide glatko ko bebino dupe i obavlja se automatski..... kada se samo setim pca i blackhole motorsport, bože gluposti :p

Poslednja izmena:
Ok, ali da li ima neka "nagrada" za one koji voze bez svih pomoci (mislim na vestacke pomoci, ne na ABS, TC itd) i ako voze sa "simulation" fizikom. Da li se najbrzi krugovi postizu sa takvim podesavanjima ili te opere neki klinac na "arcade" fizici sa dzojpedom? Jer, u drugim voznjama, bilo koji tip pomoci te samo usporava, sto je realno, tipa automatski menjac..

odvojene su tabele za arkadu i simulaciju...

a u realnom svetu, TC, ABS i SM su obično stvari koje te usporavaju, s toga nema razloga kažnjavati one koji uključuju stvari koje te zapravo prave sporijim

Poslednja izmena:
odvojene su tabele za arkadu i simulaciju...

a u realnom svetu, TC, ABS i SM su obično stvari koje te usporavaju, s toga nema razloga kažnjavati one koji uključuju stvari koje te zapravo prave sporijim

Ok, to me i zanimalo :)

Josh da dodam da je manuelno menjanje brzina u stvari poluautomatika, sve dok nemash G25 i ukljuchish kvachilo, tako je menjanje neuporedivo brze, i ovi prvi sigurno tako prave vremena, ali ko ce sad josh da koristi kvachilo, trebaju mi neke Sparco racing patike :d

Josh da dodam da je manuelno menjanje brzina u stvari poluautomatika, sve dok nemash G25 i ukljuchish kvachilo, tako je menjanje neuporedivo brze, i ovi prvi sigurno tako prave vremena, ali ko ce sad josh da koristi kvachilo, trebaju mi neke Sparco racing patike :d

Naravno, tako je i u LFS-u, lepo, lepo... ipak se nagradjuje onaj koji se najvise iscima i koji vozi sa najrealnijim podesavanjima.
Jos samo da neka kola koja ja volim budu odradjena detaljno, Nordschleife, Top Gear aerodrom i do ja*a :) (mada ako glavna fizika bude losa, mogu godinu dana da detaljisu neka kola, dzabe)
Btw, jel ima/oce biti Caterhama i Ariel Atoma?

Pa teško da će da bude loša, kad GT5P već ima najbolju na svetu :).

Zaboravljas da stavljas IMO na kraju svake recenice, nije tesko, samo tri slova.. ;)

Nije to samo njegovo misljenje vec misljenje svih koji su probali GT5p :)

Naravno, tako je i u LFS-u, lepo, lepo... ipak se nagradjuje onaj koji se najvise iscima i koji vozi sa najrealnijim podesavanjima.
Jos samo da neka kola koja ja volim budu odradjena detaljno, Nordschleife, Top Gear aerodrom i do ja*a :) (mada ako glavna fizika bude losa, mogu godinu dana da detaljisu neka kola, dzabe)
Btw, jel ima/oce biti Caterhama i Ariel Atoma?

Pa ne mislish valjda da neshto nece da bude uradjeno detaljno ? :) GT4 i dalje ima najbolje modele automobila i staza od bilo chega :)

Caterhama ce biti sigurno, a Atom ****ga, ima ga 2 na svetu, to zavisi od njih koliko im se svidja, jer za njega je cuo samo onaj koji gleda Top Gear :)

Top Gear aerodrom ? :) Sigurno najgora staza za voznju ikada, ako to neko zove stazom :)

Top Gear aerodrom ? :) Sigurno najgora staza za voznju ikada, ako to neko zove stazom :)

Nema veze, dobar je fazon imati je :)

Kad sam rekao "detaljno" ne mislim na model automobila, vec da ce se oko njegovog ponasanja maksimalno potruditi, ali kao sto rekoh, dzabe ako osnovna fizika ne bude na nivou..
Docekivanje automobila na zemlju jako nerealno izgleda, to ako pokusate da opovrgnete onda ***, znam da onda nema razloga da se oko toga razglaba sa vama vise, izgleda da cete se zadovoljiti sa bilo kakvim rezultatom jer ste vi vec davno sebi rekli da je "GT najrealniji" i nista vam nece promeniti misljenje.. dovoljno je sto pise na omotu ;)

evo i moje vrijeme

Poslednja izmena:
Nema veze, dobar je fazon imati je :)

Kad sam rekao "detaljno" ne mislim na model automobila, vec da ce se oko njegovog ponasanja maksimalno potruditi, ali kao sto rekoh, dzabe ako osnovna fizika ne bude na nivou..
Docekivanje automobila na zemlju jako nerealno izgleda, to ako pokusate da opovrgnete onda ***, znam da onda nema razloga da se oko toga razglaba sa vama vise, izgleda da cete se zadovoljiti sa bilo kakvim rezultatom jer ste vi vec davno sebi rekli da je "GT najrealniji" i nista vam nece promeniti misljenje.. dovoljno je sto pise na omotu ;)

O cemu prichash, kakav sad omot :) Pa vec sada je fizika u GTu najbolja, moze da bude samo bolje :)

Ma... sve je u redu, tako si hype-ovao i GT4 a cim sam probao LFS S2 demo 2005-e nisam vise palio GT4, iako sam uzeo PS2 samo zbog njega.. Ali ok, GT4 ima opravdanje jer je bio na daleko losijem hardveru nego na kom je GT5p sada, problem je sto mi GT5p ne izgleda kao toliki pomak u odnosu na cetvorku, to je ono sto me nervira, jos uvek identicne boljke u fizici.

Pa ne izgleda mozda dok ne probash :) GT5 i GT4 nemaju nikakve veze, mozda na standardnoj fizici, to nisam probao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno