A sto se tice ping-ponga bolje i to nego neki traljavi pokusaj damage-a i "simuliranja" teniske loptice kao na ovom primeru:
http://www.youtube.com/watch?v=RRYg5CexJmM
I bolje da se odbija od zidova nego da se lepi kao na ovom primeru:
http://www.youtube.com/watch?v=dqOBVqD9vow
pa i gran turismo 5 je beta pa mu trazis zamerke! aj nek neko da vrema sa neke staze i kojim je kolima vozio pa da probam da oborim.ranko se neracunaRanko, prvi snimak koji si postavio je od 6. avgusta. Zvanicni release je bio 26. ako se dobro secam, tako da je to jos iz beta faze. A od releasa su izasla jos 3 major update-a i nekolik sitnjih urgent ispravki. Ima dovoljno snimaka iste te krivine bez tog efekta.
Za ovaj kamion ne mogu nista da ti kazem osim da je ocigledno da je pogodio u "los spoj" 3D objekata i propao kroz njega. Verovatno je vec i ispravljeno obzirom da je i taj snimak od 9.11. ali, kazem, ne vozim i ne pratim ovale.
Ne bih rekao, to je neka vrsta kalibracije koja se odradjuje pri svakom paljenju...a jel ti sve na off.i meni je ovo bio iz drugog.e da jel mogu nekako dda iskljucim da mi se g25 nevrti svaki put kad udjem u igru?
odvojene su tabele za arkadu i simulaciju...
a u realnom svetu, TC, ABS i SM su obično stvari koje te usporavaju, s toga nema razloga kažnjavati one koji uključuju stvari koje te zapravo prave sporijim
Josh da dodam da je manuelno menjanje brzina u stvari poluautomatika, sve dok nemash G25 i ukljuchish kvachilo, tako je menjanje neuporedivo brze, i ovi prvi sigurno tako prave vremena, ali ko ce sad josh da koristi kvachilo, trebaju mi neke Sparco racing patike :d
Naravno, tako je i u LFS-u, lepo, lepo... ipak se nagradjuje onaj koji se najvise iscima i koji vozi sa najrealnijim podesavanjima.
Jos samo da neka kola koja ja volim budu odradjena detaljno, Nordschleife, Top Gear aerodrom i do ja*a(mada ako glavna fizika bude losa, mogu godinu dana da detaljisu neka kola, dzabe)
Btw, jel ima/oce biti Caterhama i Ariel Atoma?
Top Gear aerodrom ?Sigurno najgora staza za voznju ikada, ako to neko zove stazom
![]()
Nema veze, dobar je fazon imati je![]()
Kad sam rekao "detaljno" ne mislim na model automobila, vec da ce se oko njegovog ponasanja maksimalno potruditi, ali kao sto rekoh, dzabe ako osnovna fizika ne bude na nivou..
Docekivanje automobila na zemlju jako nerealno izgleda, to ako pokusate da opovrgnete onda ***, znam da onda nema razloga da se oko toga razglaba sa vama vise, izgleda da cete se zadovoljiti sa bilo kakvim rezultatom jer ste vi vec davno sebi rekli da je "GT najrealniji" i nista vam nece promeniti misljenje.. dovoljno je sto pise na omotu![]()
Brate smaras, navedi sta konkretno fali fizici pa da pricamo, ponavljas se iz posta u post......jos uvek identicne boljke u fizici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari